Restaurant

Når du besøger Købehavns Golf Klub er restauranten, som alt det øvrige, en uforglemmelig oplevelse. Restauratør Richard Medrek sørger for lækker mad til meget rimelige priser. Og i de unikke omgivelser på den nyanlagte terrasse foran det traditionsrige klubhus er en perfekt afslutning på en dejlig golfoplevelse i Dyrehaven.

Træning

I Københavns Golf Klub har vi de mest moderne undervisningsredskaber til rådighed; Trackman, video, SAM putting lab etc. Træningsfacilteterne tæller driving range (fra græs), indspilsgreen/indspilsbunker, to putting greens samt en fem hullers par-tre bane.

Med Trackman til rådighed kan alle golfere komme til pro´erne og få tjekket om udstyret i baggen er det korrekte ift. fysik, sving, niveau etc.

Klubbens to pro´er er Klas Olsson og Marc Molin, som begge underviser både klubbens medlemmer og golfere udefra.

Shop/reception

Efter en ombygning i starten af 2013 har KGK nu shop, reception og sekretariat i ét og servicerer her medlemmer og gæster der skal på golfbanen. I proshoppen sælger vi tøj, vogne, udstyr, bolde, handsker etc.; alt til golferen – uanset om man er ny eller rutineret.

Det er desuden i receptionen, at man tjekker ind som gæst og her at klubbens medlemmer kan søge svar på alt, der vedrører klubben og administrationen.