Følg os på Instagram

Hent flere
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Følg os på Facebook

6 dage siden

Vi havde i dag besøg af landets fremmeste ekspert udi brugen af le til skæring af græs. Niels Aamand er le-specialist og -entusiast og det er planen, at han i denne sæson skal skære roughen helt ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 uge siden

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 uge siden

Godt nytår!

2018 startede godt med dejligt mange golfere på banen d. 2.1. i høj sol - vi håber på mange flere dage i januar & februar som denne.

Vi har plads til nye medlemmer i 2018, hvorfor ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 uger siden

Drøm dig væk til dejlige rejser med vores sponsor Profil Rejser:

Vin, golf og god mad i Toscana (19-26/5): ... Vis mere

Er du livsnyder og holder du af golf, vin og god mad? Til dig har vi sammensat en uges rejseprogram, hvor vi spiller nogle dejlige baner i Toscana, besøger spændende vingårde, spiser en række ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 måned siden

Dejlig julestemning i KGK. Mange KGK’ere er på vej ud og spille Banko-golf turnering, medens andre luner sig med glögg, æbleskiver og gode tilbud!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 måned siden

Husk at vi har årets store juleudsalg i shoppen i dag! 9:30-14:00 og der er stillet æbleskiver og glögg frem til de besøgende 🎅🏻🤶🏻⛳️🏌🏻🦌

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

Ny mand i restauranten & ny vintermenu

 i Hus- og restauration

Kære Medlemmer,

Hermed lidt nyheder fra KGK’s restaurant.

Vi har pr. ultimo november ansat Martin Bjørn Jakobsen som ny Food & Beverage Manager i restauranten. Martin har allerede sin daglige gang i restauranten, og overtager således de forpligtelser, Tobias har haft igennem 2. halvår af 2017, ift. planlægning af menuer, arrangementer, personale, leverandører, etc.

Ændringen sker efter ønske fra Tobias, så han kan koncentrere sig om køkkenet og maden, hvor kompetencerne er stærkest. Desuden har det været et ønske fra Christian Tages side at få fremtidssikret ledelsen i restauranten, da vi jo alle ved at Robert kommer til at rejse hjem til Spanien for good, efter 2018 eller 2019 sæsonen.

Lidt om Martin Bjørn:

Martin Bjørn Jakobsen er 42 år gammel og bosat i Holte. Han er gift og har 2 børn.

Martin har over 20 års erfaring i restaurationsbranchen både som ansat og som selvstændig erhvervsdrivende. Han er uddannet såvel tjener som kok, og har desuden en stor viden og passion for vin.

Martin har arbejdet som tjener på bl.a. Le Sommelier, Mikkelgård og Røgeriet i Rungsted. Som kok har Martin bl.a. arbejdetpå Café Victor, Ultimo og VIP receptioner. De sidste mange år har Martin haft eget firma med drift af såvel kantiner i hovedstadsområdet som restauranter i bl.a. Dragør og Tisvildeleje.

I sin fritid spiller Martin golf, hvorfor han også vil være at finde ude i terrænet, når muligheden byder sig. Martin glæder sig ydermere til at få sat sit eget præg på restauranten og – ikke mindst – lære medlemmerne at kende. For Martin er relationen til gæsterne og den personlige service altafgørende, og han vil gøre sit ypperste for, at alle skal føle sig velkommen!

Martin, Robert, Cristian og Tobias har allerede sat en ny vintermenu der kan ses her: https://www.kgkgolf.dk/restaurant/

Tag godt imod Martin når I møder ham i restauranten ved jeres næste golfrunde, eller gåtur i skoven!

Bedste hilsner

Christian Tage Nyvang Hansen, Direktør