Skip to content

BLIV MEDLEM AF KGK

BLIV MEDLEM AF SKANDINAVIENS FØRSTE GOLFKLUB!

Københavns Golf Klub tilbyder en pragtfuld golfoplevelse – hver eneste gang.

På den nordlige Eremitageslette i Dyrehaven, spiller vi til sommergreens året rundt. Om sommeren ender mange runder i aftensolen på vores skønne terrasse med udsigt over puttinggreen og 18. hul, hvor flokke af dådyr og kronhjorte græsser.

Om vinteren er der ild i pejsen i vores historiske restaurant, hvor der serveres dejlig mad og smørrebrød året rundt. Du kan naturligvis også slå dig ned i loungens læderstole, og nyde en varm kakao, mens golfkanalen kører på tv.

Vi har lukket for nye medlemmer i 2020, men byder gerne nye medlemmer velkommen fra 2021. Skriv dig på vores venteliste ved at kontakte sekretariatet eller ved at hente vores Ventelisteblanket. Du er registreret på ventelisten når betalingen på 300 kr. er modtaget.

Se priser længere nede eller kontakt meget gerne vores sekretariat på tlf: 39630483 eller Christian Tage Hansen på CTH@KGKGOLF.DK for an snak om medlemskab og de muligheder der ligger heri.

Vi byder meget gerne på en kop kaffe og en hyggelig rundvisning i klubben, hvis du/I ønsker at høre mere om medlemskab i KGK samt de tilhørende fordele. Én ting er sikkert – du vil føle dig velkommen fra dag 1 da du altid bliver mødt med et smil i KGK.

Herunder finder du information om priser og alt det praktiske.

Vi glæder os til at møde dig!

Christian Tage Hansen
Direktør, Københavns Golf Klub

Søger du ny klub?

Der er altid plads på 1. tee – for vi har boldrende til hver anden tid. Er det svært at nå 18 huller, kan du bare gå 9.

Du får et fint træningsanlæg, med fri brug af træningsbolde. Du slår fra græs og skal blot vende dig for at benytte den store chip og putting green.

Vi har ugentlige åbne turneringer, hvor du hurtigt kan lære medlemmer at kende, og falde til i din nye yndlingsklub. Har du lyst til at vide mere? Så fortsæt her.

Er du ny til golf?

Vi hjælper dig godt i gang med verdens dejligste sport og fritidsaktivitet.

Vi anbefaler at du benytter vores prøvemedlemskab, hvor du låner køller og bag af os, og i to måneder kan få træning af vores proer og spille sammen med andre begyndere og vores erfarne mentorer.

Det er billigt og det er sjovt. Og du får lige fra start golfvenner i klubben. Har du lyst til at vide mere? Så fortsæt her.

Vil du være den nye Tiger?

… eller bare have det super sjovt, sammen med gode kammerater og vores dejlige juniortræner Oskar?

Ude i Dyrehaven både griner, hygger og træner vi på en gang. Glæde og godt kammeratskab er i centrum. Men hvis du har lyst, så har vi de bedste trænere og gode turneringshold, som du kan blive en del af. …..

Kontingent

Medlemskab 2020 Priser i 2020
Fulltime (fra 26 år): Kr. 8.200,-
Ugedagsmedlem: Kr. 5.825,-
Ungsenior (fra 19 år):* Kr. 5.100,-
Junior (indtil 18 år):** Kr. 2.600,-

*Ungseniorer inkluderer også SU-berettigede studerende op til det år de fylder 30 år.

** Inkluderer én ugentlig fællestræning udenfor skolernes ferie i perioden april til oktober.

Priserne forudsætter PBS tilmelding på dette link, ellers tillægges 100 kr. i administrationsgebyr: https://www.betalingsservice.dk/BS/?id=3&pbs=02164957&pbscheck=vO0uwQxdouNBIcTzXqzzUA%3D%3D&dbnr=&dbgr=56789&repeatKundeNr=true&kundenrLabel=Kundenr.&version=2&t

Indskud

Vi har indskud ved indmeldelse i KGK. Indskuddet kan betales på én af følgende måder:

Én betaling af 15.000 kr. ved indmeldelse som hidtil.
3 betalinger a’ 5.500 kr. sammen med opkrævningen af årskontingent, de tre første år som medlem af klubben. Ved ønske om udmeldelse eller passivt medlemskab i den 3-årige periode, er den resterende del af indskuddet fortsat forfaldent til betaling.

5 betalinger a’ 3.500 kr. sammen med opkrævningen af årskontingent, de fem første år som medlem af klubben. Ved ønske om udmeldelse eller passivt medlemskab i den 5-årige periode, er den resterende del af indskuddet fortsat forfaldent til betaling.PBS-tilmelding er et krav ved 3- eller 5-årig betaling.

Der er intet indskud for juniorer & Ungseniorer kategorierne ved indmeldelse.

Medlemmer der uafbrudt har været aktivt fuldtidsmedlem fra det år de fylder 16 år indtil det år de overgår til seniormedlem, betaler ikke indskud.

Medlemmer der indmeldes efter det år de fylder 16 år, kan nøjes med at betale 50% indskud det år de fylder 26 år, hvis de har været aktivt medlem i minimum 5 år uafbrudt, op til året hvor indskuddet skal betales.

Bagskab / garderobeskab

Bagskabe med og uden el udlejes til en årlig afgift som opkræves sammen med kontingentet. Priserne pr. år er:

40cm skab: 600 kr.

60cm skab: 900 kr.

60cm skab inkl. el: 1.250 kr.

80cm skab: 1.200 kr.

80 cm skab inkl. el: 1.550 kr.

El-stik: 350 kr.

Garderobeskab i omklædning: 600 kr.

Hvis du har interesse i at leje, bytte eller afmelde et bagskab, så skal du henvende dig til sekretariatet.

Indmeldelse eller Venteliste

Når du har besluttet at melde dig ind, skal du sende en mail herom til vores i sekretariatet – kgk@kgkgolf.dk, hvorefter du vil modtage en indmeldelsesblanket eller ventelisteblanket, som skal udfyldes og returneres. Afhængigt af vores medlemsstatus, vil du enten blive optaget som medlem, eller få et estimat af hvornår du kan forvente at bliver medlem. Alle der skrives op på venteliste, har mulighed for at blive træningsmedlem i perioden frem til at man får tilbudt medlemskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem!