Skip to content

BLIV MEDLEM AF KGK

BLIV MEDLEM AF SKANDINAVIENS FØRSTE GOLFKLUB!

Københavns Golf Klub tilbyder en pragtfuld golfoplevelse – hver eneste gang.

På den nordlige Eremitageslette i Dyrehaven, spiller vi til sommergreens året rundt. Om sommeren ender mange runder i aftensolen på vores skønne terrasse med udsigt over putting green og 18. hul, hvor flokke af dådyr og kronhjorte græsser.

Om vinteren er der åbent vores historiske restaurant, hvor der serveres dejlig mad og smørrebrød året rundt med et smil. Du kan naturligvis også slå dig ned i loungens læderstole, og nyde en varm kakao, varmen fra brændeovnen medens golfkanalen kører på tv.

Du er velkommen til at skrive dig på vores venteliste ved at kontakte sekretariatet eller ved at hente vores Ventelisteblanket. Vi har i øjeblikket et års ventetid på medlemskab. Du er registreret på ventelisten, når betalingen på 300 kr. er modtaget. Imedens du står på venteliste kan du blive træningsmedlem for 3.350 kr./sæson. Her får du adgang til alle træningsfaciliteter og par3-banen, og får samtidigt din gang i klubben inden du bliver medlem.

Se priser længere nede eller kontakt meget gerne vores sekretariat på tlf: 39630483 eller mail kontor@kgkgolf.dk for en snak om medlemskab og de muligheder der ligger heri.

Hvis du ønsker at høre mere om Københavns Golf Klub, byder vi gerne på en kop kaffe og en rundvisning i klubben, hvis du/I ønsker at høre mere glæderne ved at blive medlem i klubben. Én ting er sikkert – du vil føle dig velkommen fra dag et, da alle bliver mødt med et smil i KGK.

Vi glæder os til at møde dig!

Københavns Golf Klub

Søger du ny klub?

Der er altid plads på 1. tee – for vi har boldrende til hver anden tid. Er det svært at nå 18 huller, kan du bare gå 9.

Du får et fint træningsanlæg, med fri brug af træningsbolde. Du slår fra græs og skal blot vende dig om, for at benytte den store chipping- og putting-green.

Vi har ugentlige turneringer for alle medlemstyper, hvor du hurtigt kan lære andre medlemmer at kende, og falde til i din nye yndlingsklub. Har du lyst til at vide mere? Så fortsæt her.

Er du ny til golf?

Vi hjælper dig godt i gang med verdens dejligste sport og fritidsaktivitet.

Vi anbefaler, at du tager en lektion eller to med én af vores dygtige proer. Du låner udstyr hos os til trænings lektionen.

Det er billigt og det er sjovt. Og måske finder du ud af at golf lige er noget for dig.

Vil du være den nye Tiger?

… eller bare have det super sjovt, sammen med gode kammerater og vores dejlige juniortræner Oskar?

Ude i Dyrehaven både griner, hygger og træner vi på en gang. Glæde og godt kammeratskab er i centrum. Men hvis du har lyst, så har vi de bedste trænere og gode turneringshold, som du kan blive en del af. …..

Kontingent

Medlemskab 2024 Priser i 2024
Fulltime (fra 26 år): Kr. 9.200,-
Ugedagsmedlem: Kr. 6.600,-
Ungsenior (fra 19 år):* Kr. 5.700,-
Junior (indtil 18 år):** Kr. 2.950,-

*Ungseniorer inkluderer også SU-berettigede studerende op til det år de fylder 30 år.

** Inkluderer én ugentlig fællestræning udenfor skolernes ferie i perioden april til oktober.

Priserne forudsætter PBS tilmelding på dette link, ellers tillægges 100 kr. i administrationsgebyr: https://www.betalingsservice.dk/BS/?id=3&pbs=02164957&pbscheck=vO0uwQxdouNBIcTzXqzzUA%3D%3D&dbnr=&dbgr=56789&repeatKundeNr=true&kundenrLabel=Kundenr.&version=2&t

Indskud

Vi har indskud ved indmeldelse i KGK. Indskuddet kan betales på én af følgende måder:

Én betaling af 15.000 kr. ved indmeldelse som hidtil.
3 betalinger a’ 5.500 kr. sammen med opkrævningen af årskontingent, de tre første år som medlem af klubben. Ved ønske om udmeldelse eller passivt medlemskab i den 3-årige periode, er den resterende del af indskuddet fortsat forfaldent til betaling.

5 betalinger a’ 3.500 kr. sammen med opkrævningen af årskontingent, de fem første år som medlem af klubben. Ved ønske om udmeldelse eller passivt medlemskab i den 5-årige periode, er den resterende del af indskuddet fortsat forfaldent til betaling.PBS-tilmelding er et krav ved 3- eller 5-årig betaling.

Der er intet indskud for juniorer & Ungseniorer kategorierne ved indmeldelse.

Medlemmer der uafbrudt har været aktivt fuldtidsmedlem fra det år de fylder 16 år indtil det år de overgår til seniormedlem, betaler ikke indskud.

Medlemmer der indmeldes efter det år de fylder 16 år, kan nøjes med at betale 50% indskud det år de fylder 26 år, hvis de har været aktivt medlem i minimum 5 sammenhængende år.

Bagskab / garderobeskab

Bagskabe med og uden el udlejes til en årlig afgift som opkræves sammen med kontingentet. Priserne pr. år er:

40cm skab: 600 kr.

60cm skab: 900 kr.

60cm skab inkl. el: 1.300 kr.

80cm skab: 1.200 kr.

80 cm skab inkl. el: 1.600 kr.

El-stik: 400 kr.

Garderobeskab i omklædning: 600 kr.

Hvis du har interesse i at leje, bytte eller afmelde et bagskab, så skal du henvende dig til sekretariatet.