Følg os på Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Hent flere

Menu 2019

Smørrebrød fra buffet           28,-

Dagens suppe med brødboller og smør     65,-

Marineret sild med æg, kapers, krydderfedt, rødløg, karse, rugbrød   65,-

Karrysild med æg, kapers, krydderfedt, rødløg, karse, rugbrød   65,-

Luksus fiskefilet på rugbrød                          75,-

Klubbens Gravad Laks med “rævedressing”, citron, dild på rugbrød       75,-

Flæskesteg(lun) med rødkål, agurkesalat på rugbrød              100,-

Engelsk bøf med bløde løg, agurkesalat, rugbrød         125,-

Lun leverpostej, bacon, champignons, tomat, karse, rugbrød            75,-

Peter Mogensen Burger             112,-

Osteanretning med Brie og Gorgonzola, druer og Jakobs knækbrød   65,-

Gamle Ole på rugbrød, sky, krydderfedt og karse.                45,-

Ris a la Mande med krydret lun kirsebærsauce a part.       45.-

UGENS RET også take away     100,-kr.

uge 46      Stegt flæsk, persille sovs, kogte kartofler og syltede rødbeder.

Vi glæder os til at begejstre vores sultne medlemmer og gæster før og/eller efter en golfrunde!

Høj kvalitet og sæsonens varer i højsædet

Når du besøger Københavns Golf Klub er restauranten, som alt det øvrige, en dejlig oplevelse. At sidde på vores dejlige terrasse foran det traditionsrige klubhus med en kølig drink og en dejlig ret mad, er en perfekt afslutning på en dejlig golfoplevelse i Dyrehaven.

I 2019 bliver vores restaurants fokus på kvalitet, sundhed og simplicitet i maden. Vi vil videreudvikle vores høje standard på den klassiske danske frokost samt gøre vores aftenspisning mere attraktiv. Vores kunder kan også forvente et fokus på detaljen i indretningen såvel som maden.

Vi har også ansat en ny Kok, Jakob S. Hermansen, til at supplere Tobias i køkkenet. Jakob kommer fra Skipperhuset i Fredensborg hvor han var køkkenchef. Han er desuden mesterudlært i 1991. Så han er en erfaren herre, der mestrer kokkefaget. Byd ham godt velkommen.

Se inspirerende billeder af maden m.v. på instagram

Åbningstider

Årets sidste åbningsdage.  11. november til 21. december 2019

Lukkedage i december/januar 23/12-25/12 & 27.-31/12 2019 & 1. januar 2020

Mandag-Søndag: 10:00-16:00

Køkkenet åbner kl. 11:00.

Venligst forudbestil i restauranten eller ring på telefon +4539484003.

Golfsæsonen (medio april til ultimo oktober)

Forudbestil mad ved større grupper

Det er altid en god idé at forudbestille ved større grupper, eller hvis du har særlige ønsker ved dit besøg i KGK. Restaurantens direkte tlf. 3948 4003 – for selskaber eller specialarrangementer kontakt Robert Medrek på restaurant@kgkgolf.dk

Restaurant
restaurant-galleri-4restaurant-galleri-6restaurant-galleri-5

Restaurant

Københavns golf klub kronhjort

Personale

Robert Medrek
Restaurant Chef

Tobias Lindström

Tobias Lindström
Kok

Jakob S. Hermansen
Kok

Henrik Knudsen
Tjener

Louise Helmbæk
Tjener

Victor Emil Skov Lundmark

Victor Emil Skov Lundmark
Tjener

 

Oline Vibeke Schjermer Lüttge
Tjener