
RESTAURANT
Venligst forudbestil i restauranten
eller ring på telefon +45 39 48 40 03.
RESTAURANT
Venligst forudbestil i restauranten
eller ring på telefon +45 39 48 40 03.
Mandag til tirsdag 10:00 – 22:00
Onsdag til torsdag 10:00 – 21:00
Fredag til søndag 10:00 – 19:00
(OBS køkkenet lukker 30 min. før.)
Der kan forekomme ændringer i åbningstiderne.
Tag din banesandwich med på banen. Du kan vælge mellem følgende:
DKK 55
Smørrebrød Fra buffet fra kl. 11:00 – 16:00
DKK 30 pr. stk.
Alle stykker er på rugbrød med skrabet kærgårdsmør og salatblad.
Roastbeef med remoulade, peberrod, syltede agurker, ristede løg, cherrytomat, karse.
Dyrlægens natmad med leverpostej, saltkød, pålægssky, cherrytomat, karse, rå rødløg.
Æg og Rejer med mayo, dild, citron, cherrytomat.
Laksemad med mayo, dild, citron, cherrytomat.
Fiskefilet med remoulade, dild, citron, cherrytomat. På bestilling i baren.
Luksus smørrebrød: Kartoffelmad med mayo, syltede rødløg, karse og bacon. DKK 65
KGK Sildemad, vælg mellem: Karry, hvid marineret eller kryddermarineret. Lagt på krydderfedt skrabet rugbrød, salat, løg, karse, dild, kapers og ½ kogt æg. DKK 38
Gammel Ole, 2 gode stykker stærk ost, krydderfedt skrabet rugbrød, pålægssky og karse. DKK 32
Ostemad med mellemlageret ost på smørsmurt hvidt brød med salat, peberfrugt og frisk agurk. DKK 35
KGK burger, briochebolle, bøf af hakket oksekød med bacon, cheddar, tomatsalsa, syltede agurk, syltede rødløg, rå rødløg, salatmayo, ketchup samt pommes frites. DKK 125
Junior burger, til unge under 18 år. Briochebolle, bøf af hakket oksekøb med bacon, cheddar, lidt salat, frisk tomat, frisk agurk, salatmayo, ketchup samt pommes frites. DKK 80
Pommes frites med salatmayo og ketchup. DKK 40
Caesar salat, vegetar, med kogt æg og ½ avokado og syltede rødløg, revet grana padano og hvidløgscroutons. DKK 98
Caesar salat med kylling og bacon, revet grana padano og hvidløgscroutons. DKK 98
Tapas tallerken med 3 slags salami, 1 unika-ost og tilbehør inkl. 2 slags brød. DKK 98
Omelet med skinke og ost. Hertil 2 skiver rugbrød og smør med salat og dressing. DKK 85
Ugens ret (kød eller fisk) DKK 130 (serveres mandag til torsdag)
Uge 20. Bouef bourguignon serveret med kartoffelmos og surt eller Fiskefrikadeller, brunet smør, kapers, mandler og nye kartofler.
Alle retter kan pakkes som take away. Retterne forarbejdes og pakkes afkølet, så de skal blot varmes i ovnen når i kommer hjem.
Vi glæder os til at begejstre vores sultne medlemmer og gæster før og/eller efter en golfrunde!
Når du besøger Københavns Golf Klub er restauranten, som alt det øvrige, en dejlig oplevelse. At sidde på vores dejlige terrasse foran det traditionsrige klubhus med en kølig drink og en dejlig ret mad, er en perfekt afslutning på en dejlig golfoplevelse i Dyrehaven.
Se inspirerende billeder af maden m.v. på instagram
Venligst forudbestil i restauranten eller ring på telefon +4539484003.
Restauranten er forbeholdt klubbens medlemmer og greenfee gæster.
Det er altid en god idé at forudbestille ved større grupper, eller hvis du har særlige ønsker ved dit besøg i KGK. Restaurantens direkte tlf. 3948 4003 – for selskaber eller specialarrangementer kontakt restaurant@kgkgolf.dk
Peter Frejlev
Restaurantchef
Jakob S. Hermansen
Kok
Henrik Knudsen
Tjener
Matias Daniel Testa
Kok & Tjener