Følg os på Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Hent flere

Københavns golf klub kronhjort

Junior i KGK

Juniorafdelingen i Københavns Golfklub består ca. 100 juniorer.

Når du er ny junior er der mange nye ting, man skal lære at kende. Det kan godt virke overvældende i begyndelsen, men vi er mange her i Københavns Golf Klub, som er klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at spørge os.

Her på siden vil vi forklare, hvem som kan hjælpe med hvad.

PGA træneren:

Klubben har to PGA-uddannede trænere: Klas Olsson & Oskar Almlund. Oskar Almlund har ansvaret for juniortræningen.

Oskar kan hjælpe jer med alt omkring træningstider, diverse træningshold, lektioner, rådgivning omkring udstyr, det at lære spillet og hvordan du kan komme på stor-bane.

Læs mere om juniortræning her.

Kontoret/shoppen:

Her kan i få hjælp til indmeldelse, leje af bagskabe, booking af tider på banen og andre praktiske detaljer.

Klik her for at se, hvem i møder på kontoret.

Juniorkomiteen:

Juniorkomiteen kan jeg hjælpe dig med info omkring alle de forskellige sociale aktiviteter vi har i løbet af året.  Yderligere kan de være behjælpelige med, at få et overblik over hvilke turneringer du kan deltage i.

Se hvem der er en del af komitéen her.

Golfudstyr:

Golfudstyr kan i sagtens låne i starten. Giv gerne træneren besked inden træningsstart, så han kan forberede det. Trænerne og Christian på kontoret kan hjælpe dig med, hvilket udstyr der vil passe bedst til dig.

Sociale aktiviteter

Vi arrangerer hvert år påskelejr, sommerlejr & efterårslejr. Det er nogle skønne dage, hvor hyggen og det sociale er i højsædet.

Yderligere arrangerer vi i sæsonen vores ugentlige torsdagsmatch, hvor alle juniorer tilmelder sig på forhånd og møder op på dagen fra kl. 15.00 for at spille på enten par-3 banen eller den store bane afhængig af, hvor langt de er i deres golfudvikling. Torsdagsmatchen sluttes af hver gang med fælles spisning i restauranten.

Om vinteren nyder vi at mødes nogle udvalgte weekenddage til lidt golf på vores bane, og derefter gå i restauranten til dejlig varm kakao og hyggeligt samvær.

Forældreinfo

Hvordan modtages information?

Til kommunikation med vores juniorer og deres forældre benytter vi mails, Facebook og holdsport. Info omkring holdsport kan ses under menuen ”træning”.

Det er vigtigt at jeres mail i golfbox er opdateret. Golfbox er vores medlemsdatabase, samt der hvor i kan bestille tid på banen, og tilmelde jer til diverse arrangementer og turneringer.

I har ved indmeldelse modtaget login-oplysninger til golfbox via mail.

Husk at gå ind og like vores Facebook side ”Junior i KGK” for at kunne følge informationen dér eller se seneste feed her.

Hvordan tilmelder jeg mit barn til turneringer og arrangementer?

Tilmelding til interne turneringer (video følger)

Tilmelding til eksterne turneringer (video følger)

Påklædning (dresscode)

Der er ikke noget krav om at man skal spille i dyrt og smart golftøj. Her i Københavns Golf Klub spiller golf i polo shirts med krave og lange shorts, når vejret tillader det.

Når vi er inde i vores hyggelige klubhus og restaurant er det ikke tilladt at have hue eller kasket på.

Skulle i være i tvivl om påklædningen på golfbanen, kan i på junioropslagstavlen se et billedeksempel.

Joggingdragt er ikke golftøj, men det er dog helt fint i forbindelse med fysisk træning.

Hvad skal mit have med på banen og til træning?

Det er meget vigtigt, at juniorerne har tøj på der er tilpasset vejret. Det vil gøre oplevelsen meget bedre, så længe man har den påklædning der behøves. Hellere for meget end for lidt.

Regntøjet skal ALTID ligge i baggen!

Indmeldelse

For indmeldelse kan I downloade en indmeldelsesblanket her, eller skrive til info@kgkgolf.dk og bede om at få en tilsendt. I skal udfylde og returnere den til førnævnte mail.

Priser for juniormedlemsskab kan ses her.

Træning

Hvilke muligheder for træning findes der i KGK?

I Københavns Golf Klub er der rig mulighed for at få træning. Alle juniorer får tilbudt en ugentlig træning via deres medlemsskab. Varighed og indhold afhænger af alderen og hvor lang tid junioren har spillet golf. Holdplaner ses længere nede.

Er man helt bidt af golf og ikke kan få nok træning, vil der være mulighed for dem der elsker udfordringer og ønsker at arbejde koncentreret med deres golfspil, at tilvælge ekstra juniortræning.

Træning 2020

Registreringen er nu åben for juniortræning sæsonen 2020.

Træningen finder sted i højsæsonen fra uge 16 og til med uge 26, samt fra uge 33 og til og med uge 41. Alle der tilmelder sig træning, får 1 times holdtræning pr. uge i højsæsonen med max. 10 deltagere pr. hold. Dette er inkluderet i kontingentet.

Derudover tilbyder vi følgende ekstra træning for den kommende sæson:

  1. (1)  1 times ekstra træning pr. uge i højsæsonen. Pris 1.750 kr.
  2. (2)  Det samme som (1) samt et klippekort med 10 enkeltlektioner med Oskar. Klippekortet gælder 12mdr. fra uge 16 2020 til uge 16 2021. Der er et begrænset antal pladser i denne pakke, og tilmelding er efter ”først til mølle”. Pris 4.000kr.

Ved tilmelding til træning bedes i venligst angive:

  • Hvilket tilbud/pakke i ønsker
  • Hvilken dag du ønsker at træne – Her er fire dage at vælge mellem: Mandag, Tirsdag, Onsdag og Lørdag. Træning på hverdage er mellem kl 16-19, og lørdage mellem kl 10-14. Du kan vælge flere dage der passer dig/jer.
  • Evt. hvem du gerne ønsker træne sammen med

Send dit svar omkring træningstidspunkt samt hvilke to uger i kan gå med ud til torsdagsmatch med Subject: ”Juniortræning 2020”, SENEST DEN 15. MARTS til

oskar@kgkgolf.dk

Sidst men ikke mindst så afholder vi et junior og forældremøde søndag den 23. februar kl 14-16. for både juniorer og forældre. Vi vil dels gerne høre, hvad juniorer synes der er sjovt og spændende samt hvad de kunne tænke sig af aktiviteter. Hertil kommer information til forældrene om sæsonen 2020. Vi offentliggør mere info, når vi nærmer os den 23.februar.

Turnering/holdkampe

  • Torsdagsmatch (her i KGK)
  • Individuelle turneringer (rundt omkring i DK)
  • Holdkampe (rundt omkring i DK)

Hvem kan jeg spørge?

Nyheder

Aktivitetskalender/torsdag match

Klik på billedet for at se i større størrelse 

Hvem kan jeg spørge?

Nedenfor finder du kontaktinfo til juniorkomitéen

JENS PETER SØRENSEN
Formand
T: 25 28 62 97
jenssr@danskebank.dk

LISELOTTE BECKER FREDERIKSEN
Medlem

YVETTE ROEPSTORFF
Medlem

KENNETH KROMANN
Medlem

LISBETH BRÜNNICH (tilknyttet)
Medlem

OSKAR ALMLUND (tilknyttet)
Medlem