Skip to content

BESTYRELSE OG KOMITEER

Formanden har ordet

Nyt fra bestyrelsen.

15. december 2023

Kære medlemmer,

TAK – det er årets ord i 2023. Det blev et lige så fantastisk Jubilæumsår, som vi havde håbet på. Stor tak til medlemmerne, der deltog i festivitassen og til medarbejderne for en kæmpe indsats, tak for en bane i topform og tak ikke mindst til vores mange frivillige. Tak også til vores elitespillere for flotte resultater for KGK. Tak til jer alle, fordi I bakker op om klubbens shop og restaurant (og ja, indtjeningen går lige ned i jeres egne klublommer igen)

Vi indviede vores nye indspilsområde, og banen stod flot, da Danmarks bedste spillere (og deres fans), besøgte os til årets DM for hold. Vi har i dag et moderniseret klubhus, der nok skal klare sig de næste 25 år, og vi fortsætter med at renovere, sidst har vi fået skiftet oliefyr ud med varmepumpe, der giver os en pæn omkostningsreduktion fremadrettet. Der har været lidt turbulens omkring restauranten, men vi tror på, vi har fundet en god løsning.

Driving rangen er vores smertensbarn. Skoven er ikke sådan at få med på nye initiativer, og det må vi leve med i UNESCO’s og dyrenes navn. Derfor: Brug den med omtanke, græsset gror ikke hurtigere end græs gør.

Til gengæld er Trackman set up’et i træningsrummet et hit i vinterperioden.

For nylig var medlemmer af Bestyrelsen til seminar i DGU-regi og de kom tilbage med ny inspiration, men også ro i sindet. For mange af de udfordringer, danske golfklubber bakser med, har vi ganske godt styr på. Tag bare vores juniorafdeling, vi har i modsætning til mange andre fuldt hus. Det lover godt for klubbens fremtid – også selvom det ikke er alle, der holder ved.

Stor tak skylder vi de 137 medlemmer, der på opfordring hver indbetalte 200 kr. (fradragsberettigede) og dermed sikrede, at vi igen i år kunne søge om – og få – et stort beløb i momsrefusion. Det giver et fantastisk løft i klubkassen, der kan bruges til ekstraordinære projekter.

Vi kan også glæde os over, at vi har fået et nyt medlem. HKH Prins Christian har accepteret KGK’s fødselsdagsgave, et æresmedlemsskab, og vi ved, at I alle vil tage imod Prins Christian med samme venlighed og imødekommenhed, som vi møder alle nye medlemmer med.

Vores økonomi er fortsat sund, selvom vi på nogle områder har set prisstigninger fra vores leverandører på op til 25 pct. Men vi slipper ikke uden om at priser og kontingentforhøjelser i fremtiden kommer til at ligge noget over det, vi har været vant til de foregående år. Den tager vi, sammen med meget andet, på Generalforsamlingen – dato følger.

Indtil da vil Bestyrelsen sige tak for i år og ønske jer alle en rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår

Birgitte Henrichsen,
Formand

Københavns golf klub kronhjort

Bestyrelsen

Forretningsorden for bestyrelsen kan findes her.

Hvis du har et spørgsmål til Bestyrelsen, eller ønsker Bestyrelsens kommentar på et emne så skriv til os.

Kontakt Bestyrelsen


  Se privatlivspolitik.


  BIRGITTE HENRICHSEN
  Formand

  CHRISTIAN ROSENSTAND
  Næstformand

  INA AGERBÆK
  Honorær sekretær

  JENS PETER SØRENSEN
  Kasserer

  JACOB G. SCHOU
  Medlem

  BENT ALLAN HANSEN
  Medlem

  PETER LAURITSEN
  Medlem

  Komitéer

  Turnerings- og Handicapkomité

  Ina Agerbæk, formand

  Anette Harmsen

  Peter Hoverby

  Jette Vinter (tilknyttet)

  Lars Henrichsen (tilknyttet)

   

  Banekomitéen

  Peter Hoverby, formand

  Christian Rosenstand

  Ina Agerbæk

  Kim Lindberg-Levin

  Bent Allan Hansen

  Martin Nilsson (tilknyttet)

  Introkomiteen

  Jannie Becker Steffen, formand

  Tommy G. Petersen

  Kristin Strøm

  Klas Olsson (tilknyttet)

  Anne-Mette Bendix Majgaard (tilknyttet)

  Juniorkomitéen

  Frederik Holstein Arnesen, Formand

  Jens Peter Sørensen

  Liselotte Becker Frederiksen

  Kenneth Kromann

  Yvette Roepstroff

  Steffen Joachim Von Holstein

  Henrik Hove Andersen (tilknyttet)

  Lisbeth Brünnich (tilknyttet)

  Oskar Almlund (tilknyttet)

  Elitekomitéen

  Ina Agerbæk

  Martin Warner

  Mathias Lorentzen

  Jacob Gammelgaard Schou

  Oskar Almlund (tilknyttet)

  Klas Olsson (tilknyttet)

  Old Boys

  Tommy G. Petersen, Formand

  Poul H.W.Birch

  Niels Walløe, Kasserer

  Erik Hamre, 9-huller

  Tirsdagsklubben

  Annette Suhr, Formand

  Anne Grene, Kasserer

  Anita Näsberg

  Eva Stack

  Anette Brock

  Susanne Tarp

  Ordens- og etiketteudvalg

  Jakob S. Arrevad

  Tuula Undall

  Hus- og restaurationskomiteen

  John Kjær, formand

  Søren Juhl Hansen

  Bent Allan Hansen

  Anette Harmsen

  Martin Nilsson (tilknyttet)

  Sponsorkomite

  Direktør
  @kgkgolf.dk
  T:

  Kommunikationskomite

  Birgitte Henrichsen, formand

  Annette Suhr

  William Helmbæk

  Det, vi er. Dem, vi er.

  Vi er Skandinaviens første golfklub placeret på den unikke og historiske Eremitageslette. Medlem eller gæst er banen en oplevelse for alle, giver større golfglæde og holder dig i bedre form, for i Dyrehaven kan vi spille hele året. Skønt tæt på storbyen, alligevel fri for støj i det fredede område. Nyd udsigten fra terrassen ud over Eremitagen og oplev golfhistorien i Skandinaviens første golfklub, sammen med familie og venner.

  Banen er designet til det brede handicapniveau, hvor det spillestrategiske er vægtet lige så højt som det æstetiske. Den vil udfordre dig på dig på det niveau, dit golfspil befinder sig og samtidig give en fantastisk naturoplevelse på alle årstider.

  Mødet med golfspillet kan blive en livslang kærlighed, balsam for sjælen, give dig et godt helbred og udvide dit sociale netværk, fordi alle kan spille mod alle. Golf kan spilles hele livet, der er en behagelig stemning i klubben, og der bliver skabt venskaber, når du efter spil og træning hygger på 19.huls terrasse.

  Det er sjovt at begynde og med den hjælpsomhed man modtager fra medlemmer, trænere og sekretariat er du hurtigt godt i gang.

  For nye medlemmer skaber KGK glæde og netværk. Du føler dig velkommen fra Dag 1, omgivet af venlighed og glade mennesker.