Skip to content

BESTYRELSE OG KOMITEER

Formanden har ordet

Nyt fra bestyrelsen.

13-07-2021

Det har atter været uhyre travl begyndelse på sæsonen. Kontoret har ligget vandret med companydage, en fyldt shop, udstyrsdage, matcher, komiteer, medlemmer der bare vil i gang på golfbanen. Hele klubben summer. Divisions-, regions-, klubber i klubbens- og sociale matcher fylder banen – og giver travlhed i restauranten. Og efter en kold maj kom varme og regn med vækst til vores fairways.

Regnen væltede ned i to stive timer forleden, men intet kunne stoppe de otte damer på træningsbanen for at få de sidste træningsøvelser i short game med. Godt gået!

KGK’s nye træningstilbud, Golf Academy, er blevet en kæmpe succes. Det er klubbens mål at få flere spillere ned i handicap, at flere får glæde af medlemsskabet, at flere fortsætter som golfspillere. Og hvad er derfor bedre, end at vores trænere, Klas og Oscar, har en fyldt kalender og at medlemmerne træner flittigt. Det går lidt ud over driving range, men følger vi de nye anvisninger for driving rangen, kan vi forhåbentligt holde standarden på driving rangen i resten af sæsonen.

Det går godt i KGK, vores økonomi er stærk og vi har ventelister – nu igen opdelt i en for familiemedlemmer i direkte linje og en for andre. Så tager vi ind på skift.

Bestyrelsen kan derfor med sindsro sætte de projekter i gang, som stille og roligt vedligeholder og forbedrer vores forhold. Den nye brønd ude ved 10. hul er færdig, og med mere vand kan vi om nogen år forny vores vandingsanlæg. Shortgame området begynder vi på, når sæsonen er slut. Hall’en glæder vi os til at vise jer efter sommerferien, med nye billeder og alle historierne fortalt, så vi alle bliver klar over, hvilken helt speciel klub, vi er medlemmer af. Bestyrelsen har godkendt, vi får større markiser på terrassen, og vi skifter fra oliefyr til varmepumpe. Det er der både bedre økonomi i samt mindre CO2-udledning.

Det er dog vigtigt at huske på, at alt er afhængigt af medlemmernes engagement, også i det små. Husk at tage den lille frøpose med ud, der hænger i starterhuset, rette nedslagsmærker, vise hensyn til hinanden, luk igennem, når de går hurtigere bagfra. Vær imødekommende, respekter hinanden, når man spiller med og mod hinanden til hverdag og i matcher.

Vi har desværre ingen rig ”onkel”, der hjælper os i nødens stund. Vi har kun os selv, og en helt fantastisk klub, med de mest dedikerede, golfelskende medlemmer, man kan ønske sig. Så hvis du synes, vi kan gøre det endnu bedre, lad os det vide. Køb dit udstyr i shoppen – du er medejer – og vi vil gøre alt, for at matche prisen. Vores dygtige kokke er dine kokke – men vi kan ikke i længden holde kvalitet og åbningstider med en enkelt kop kaffe til en medbragt madpakke. Så forkæl dig selv en gang imellem, og brug de faciliteter, vi har. Inviter gerne til den store fest. Pengene er godt givet ud, for de kommer også tilbage i form af service, et fornuftigt kontingent og et sammenhold og socialt miljø, der gør din klub i stand til at leve i mange år endnu.

Rigtig god golf sommer

 

Birgitte Henrichsen

Formand, Bestyrelsen

Københavns golf klub kronhjort

Bestyrelsen

Forretningsorden for bestyrelsen kan findes her.

Hvis du har et spørgsmål til Bestyrelsen, eller ønsker Bestyrelsens kommentar på et emne så skriv til os.

Kontakt Bestyrelsen


  Se privatlivspolitik.


  BIRGITTE HENRICHSEN
  Formand

  CHRISTIAN ROSENSTAND
  Næstformand

  INA AGERBÆK
  Honorær sekretær

  JENS PETER SØRENSEN
  Kasserer

  JAN BECKER HANSEN
  Medlem

  PETER LAURITZEN
  Medlem

  BENT ALLAN HANSEN
  Medlem

  Komitéer

  Turnerings- og Handicapkomité

  Ina Agerbæk, formand
  ina123@mail.dk
  T: 22121926

  Anette Harmsen

  Lars Henrichsen

  Peter Hoverby

  Anita Näsberg

  Jette Vinter

  Peter Lauritzen

  Banekomitéen

   Peter Hoverby, formand

  peter.hoverby@live.dk

  T: 53569591

  Christian Rosenstand

  Ina Agerbæk

  Bent Allan Hansen

  Kim Lindberg-Levin

  Martin Nilsson (tilknyttet)

  Introkomiteen

  Birgit Peitersen, konstitueret formand

  peitersen@dadlnet.dk

  Jan Becker Hansen

  Tommy G. Petersen

  Janne Bonde

  Betty Holm

  Kristin Strøm

  Jannie Becker Steffen

  Klas Olsson (tilknyttet)

  Juniorkomitéen

  Jens Peter Sørensen, Formand
  jenssr@danskebank.dk
  T: 25286297

  Yvette Roepstorff

  Liselotte Becker Frederiksen

  Kenneth Kromann

  Lisbeth Brünnich (tilknyttet)

  Oskar Almlund (tilknyttet)

  Elitekomitéen

  Ina Agerbæk

  Jan Fabricius-Bjerre

  Nikolai Becker Steffen

  Oskar Almlund (tilknyttet)

  Klas Olsson (tilknyttet)

  Old Boys

  Tommy G. Petersen, Formand
  tgp@tgptours.com
  T: 21 64 46 16

  Poul H.W.Birch

  Søren Juhl Hansen

  Bjarne Jespersen

  Tirsdagsklubben

  Annette Suhr, Formand
  tirsdagsklubben@kgkgolf.dk
  T: 26179491

  Lotte Bojesen Fischer

  Birgit Peitersen

  Margit Friis

  Eva Stack

  Else Bjerg-Pedersen

  Kirsten Dalgaard, Kasserer

  Ordens- og etiketteudvalg

  Jakob S. Arrevad
  jsa@agadvokatfirma.dk

  T: 52344108

  Tuula Undall

  Hus- og restaurationskomiteen

  Nina Kai Nielsen, formand

  ninakai93@gmail.com

  Søren Juhl Hansen

  Bent Allan Hansen

  Anette Harmsen

  Martin Nilsson (tilknyttet)

  Christian Tage Hansen (tilknyttet)

  Sponsorkomite

  Christian Tage Hansen (tilknyttet)
  cth@kgkgolf.dk
  T: 24527300

  Kommunikationskomite

  Birgitte Henrichsen, formand

  birgitte.henrichsen@gmail.com

  t: 21789920

  Annette Suhr

  Hans Victor

  Christian Tage Hansen (tilknyttet)

  Det, vi er. Dem, vi er.

  Vi er Skandinaviens første golfklub placeret på den unikke og historiske Eremitageslette. Medlem eller gæst er banen en oplevelse for alle, giver større golfglæde og holder dig i bedre form, for i Dyrehaven kan vi spille hele året. Skønt tæt på storbyen, alligevel fri for støj i det fredede område. Nyd udsigten fra terrassen ud over Eremitagen og oplev golfhistorien i Skandinaviens første golfklub, sammen med familie og venner.

  Banen er designet til det brede handicapniveau, hvor det spillestrategiske er vægtet lige så højt som det æstetiske. Den vil udfordre dig på dig på det niveau, dit golfspil befinder sig og samtidig give en fantastisk naturoplevelse på alle årstider.

  Mødet med golfspillet kan blive en livslang kærlighed, balsam for sjælen, give dig et godt helbred og udvide dit sociale netværk, fordi alle kan spille mod alle. Golf kan spilles hele livet, der er en behagelig stemning i klubben, og der bliver skabt venskaber, når du efter spil og træning hygger på 19.huls terrasse.

  Det er sjovt at begynde og med den hjælpsomhed man modtager fra medlemmer, trænere og sekretariat er du hurtigt godt i gang.

  For nye medlemmer skaber KGK glæde og netværk. Du føler dig velkommen fra Dag 1, omgivet af venlighed og glade mennesker.