Skip to content

GREENFEE

Tidsbestilling

Members day

Onsdage fra kl. 13.00 er Members Day (dog ikke i juli måned). Eftermiddagen er således forbeholdt KGK´s medlemmer – et medlem kan dog medbringe op til tre gæster i sin bold.

Greenfee satser alle dage

Greenfee er for en hel dag og er inkl. bolde til driving range, pushtrolley og baneguide.

“I vinterperioden spilles der med obligatorisk måtte, måttepåbuddet benyttes også på teesteder. “

Sæsonen 2024 Pris
Senior hverdag: Kr. 650,-
Senior weekend & helligdage: Kr. 750,-
Senior – gæst til medlem: (Gælder ikke flex-medlemmer) Kr. 325,- hverdag

Kr. 375,- weekend

Junior: Kr. 200,- hverdag

Kr. 250,- weekend

Junior – gæst til medlem: Kr. 150,- hverdag

Kr. 200,- weekend

Par-3 bane – gæst til medlem : Kr. 150,-

Vinterbane (pr 12/12) Pris
Senior hverdag: Kr. 350,-
Senior weekend & helligdage: Kr. 400,-
Senior – gæst til medlem

(gælder ikke flex-medlemmer):

Kr. 200,- hverdag

Kr. 250,- weekend

Junior: Kr. 125,-
Junior – gæst til medlem: Kr. 100,-

Regler for tidsbestilling

Der er obligatorisk tidsbestilling i Københavns Golf Klub alle ugens syv dage via golf.dk eller via touchscreens i klubhuset (findes i hall eller shop).

Tidsbestilling er i perioden 06.00 – 19.50. Der er 10 minutters interval mellem starttiderne, og hver anden tid er boldrendetid, som er elektronisk og kun kan bestilles i klubhuset. Første ledige boldrendetid kan altid bestilles på touchscreens, medens bolderendetider indenfor den næste time kan reserveres i receptionen.

Den bestilte tid skal altid bekræftes via touchscreens i klubhuset senest 7 minutter før start – sker dette ikke, er tiden automatisk ledig og kan benyttes af andre. HUSK at man skal være fysisk til stede ved starterhuset senest 5 minutter før start.

Derudover er handicapbegrænsningen for gæster, der ikke spiller med et KGK medlem, 31,8 på alle ugens dage.

Handelsbetingelser:

Ved booking betaler du greenfee jf. vores greenfee takster.

 • Er der ændringer i bookingen skal du henvende dig via mail til kontor@kgkgolf.dk
 • Beløbet trækkes via PBS på en sikker måde. Ingen vil kunne se dine kortoplysninger.
 • Fortryder du din booking skal du henvende dig via mail til kontor@kgkgolf.dk

Leje af udstyr

Leje af golfsæt

 • Lejesæt koster DKK 350,-. Vi har 2 damesæt og 3 herresæt samt vi kan tilbyde både højre- og venstrehåndssæt til damer og herrer.

Leje af trolley, el-trolley eller scooter

 • 3-hjulede trolleys: 50 kr. pr. dag.
 • El-trolley: 150 kr. pr. dag (skal bookes på forhånd). 10 turs kort for 1.000 kr.
 • 4-hjulet scooter: 250 kr. pr. runde, eller rabatkort til 10x 9 huller for 750 kr. eller 10x 18 huller for 1.500 kr.

Scootere bookes på forhånd, da vi kun har 2 stk. til rådighed pr. dag. Reglerne for leje at scooter skal overholdes, da den må ikke benyttes af andre end den køretøjet er udlejet til og det er strengt forbudt at køre i roughen. (Udlejes kun i sommer sæsonen og forbeholdt gangbesværede).

el-scootere golf

Rabatordninger

 • Medlemsrabat: Et KGK-medlem (Gælder ikke medlemmer med Fleks-medlemsskab) kan medbringe tre gæster til gæst til medlem pris.
 • DGU’s juniorordning: Københavns Golf Klub er med i DGU’s ordning for juniorer (3 for 1). Gælder kun for juniormedlemmer i golfklubber, der er tilknyttet ordningen.
 • Venskabsklubber: Rungsted GK, Furesø GK*, Kokkedal GK*, Bokskogen (SE), Falsterbo (SE), Ljunghusen (SE), Lunds Akademiska GK (SE), Stockholm (SE), Göteborg (SE), Helsingin Golfklubi ry (FI), Hirsala Golfklub (FI) og Gullane GC (UK). Prisen for gæster fra disse klubber er -35% ift. normal pris på alle ugens dage for 2024 sæsonen.

*Prisen for gæster fra Kokkedal GK & Furesø GK er -25% ift. normal pris på alle ugens dage.

 

 Real Club de Golf el Prat ved Barcelona. Et mesterskabsanlæg, der ti gange har været vært for Spanish Open.  https://www.realclubdegolfelprat.com/

Betingelserne for aftalen mellem KGK og RCGP er:

 • Et KGK fuldtidsmedlem kan spille RCGP 10 gange på et år på samme betingelser som et medlem gældende fra 1. juli 2023. Medlemsgreenfee på RCGP er 8€/runde.
 • Maximalt 4 KGK medlemmer pr. dag kan spille som besøgende medlemmer på RCGP alle ugens dage. Hvis man rejser som en gruppe større end 4, skal der afregnes gæstegreenfee for hele gruppen.
 • Max. handicap på RCGP er 27 for mænd og 35 for kvinder.
 • KGK medlemmer har ved spil på RCGP samme rettigheder som RCGP medlemmer, dog undtaget for deltagelse i klubturneringer.
 • Booking af spil på RCGP sker via KGK kontoret på kontor@kgkgolf.dk. Ved ankomst til RCGP skal gyldigt medlemsbevis fremvises i sekretariatet (kan hentes online i Golfbox).
 • Aftalen er udelukkende gældende for fuldtidsmedlemmer
 • Det er ikke muligt at invitere IKKE-KGK medlemmer under samme aftale.

 

Vi håber at vores medlemmer får glæde af denne aftale med Real Club de Golf el Prat  Det er også muligt at bo ved anlægget – læs mere her: https://www.realclubdegolfelprat.com/en/la-mola-resort-spa.

Spil med PGA, DGA, GAF, NGU eller DGU Introduktionskort.

 • Indehavere af gyldigt introduktionskort fra DGU, NGU eller GAF bedes kontakte sekretariatet på kgk@kgkgolf.dk inden spil.
 • Indehavere af gyldigt DGA-kort bedes kontakte Chefgreenkeeper Martin Nilsson på greenkeeper@kgkgolf.dk inden spil.
 • Indehavere af gyldigt PGA-kort bedes kontakte Cheftræner Klas Olsson på klas@kgkgolf.dk inden spil.

Alle ovennævnte kort kan ikke benyttes ifm. med arrangementer, turneringer, eller lign. Udelukkende ved private runder.

Top Nordic Golf

Unik medlemsfordel til dig

Top Nordic Golf – gratis greenfee inkl. i dit medlemskab

Som medlem har du adgang til en fremragende vifte af fantastiske golfanlæg og -faciliteter, der fortsat indgår i et spændende samarbejde med vores golfklub. Samarbejdet indbefatter også planer om fælles golfrejser, nordiske golfturneringer og meget andet. Og naturligvis mødes ledelsen i alle klubber minimum to gange om året for at dele erfaringer og drøfter udviklingsmuligheder.

Vi opfordrer dig til at udnytte denne nye medlemsfordel og besøge disse respekterede klubber og spille på nogle virkelig fantastiske golfbaner. De nærmere betingelser for bl.a. tidsbestilling er beskrevet her på siden, hvor du også finder en præsentation af Top Nordic Golf.

Bemærk dog at du tidligst kan bestille din runde 56 dage før i alle golfklubber og kun gennem Top Nordic Golf bookingsystem.

Kokkedal Golfklub og Københavns Golfklub kan på grund af den korte afstand ikke tilbyde gratis spil hos hinanden, men i stedet en venskabsaftale på 25% rabat på greenfee alle dage for fuldtidsmedlemmer.

 

Ser oversigten over golf klubber her:

Danmark

Sverige

Norge

Estland

Betingelser for Top Nordic Golf Samarbejdet.

Når du planlægger at besøge en Top Nordic Club henviser vi venligst til følgende regler og bestemmelser:

Dette tilbud er kun gældende for medlemmer som har et fuldtidsmedlemskab.

Tidsbestilling:
Bestilling af starttider sker udelukkende gennem det nye bookingsystem “BokaMera” og er den eneste måde du kan opnå gratis greenfee i værtsklubben. Klik på linket herunder og vælg den ønskede bane og dato. Bemærk at tider står til kl. 7.00 men man kan senere i bookingen markere ønske om starttid. Du kan tidligst gøre dette 56 dage før dit besøg.

Er der ledige tider kan du oprette dig som medlem af “BokaMera” med dine oplysninger eller blot udfylde de nødvendige oplysninger. Herefter foretager du din booking og får direkte besked fra klubben. Den store fordel i forhold til tidligere booking metoder er, at du STRAKS kan se om der er ledige tider på dagen. Alle sparer tid og kræfter på den måde.

Du kan spille 4 runder i hver af Top Nordic Golf klubberne… dog skal der gå én uge mellem hvert besøg. Hvis du ønsker at spille 2 dage i træk, vil din første runde være gratis og du betaler greenfee for den næste runde.

KLIK HER FOR BOOKING