Skip to content

OLD BOYS

Resultater og seneste nyt

Nyt i 2021

Vi har besluttet at afvikle en gennemgående turnering OOM (Order Of Merit) i 3 rækker i år – A-række + B-række + C-række. C-rækken spiller udelukkende 9 huller. Der gives 6-4-3-2-1 points til de [...]

Læs mere

Nyt Medlem?

Du kan blive medlem, hvis du er 55+ år og har minimum handicap 36,0. Du bliver medlem ved at indbetale 300 kr. i Nordea Bank: 2135 5363344048 – oplys kun dit medlemsnummer på indbetalingen.

Læs mere

Kommende matcher

09. april Poul Eriksen Memorial
16 .april Stableford
23. april Modificeret slagspil
30. april Aflyst (Store Bededag)
07. maj Stableford
14. maj Stableford
21. maj 7-9-13 – Vi spiller Stableford
28. maj Modificeret slagspil
02. juni Match i Rungsted – onsdag!
04. juni Stableford
11. juni Venskabsmatch
18. juni Stableford
25. juni Modificeret slagspil

Se yderligere information om de enkelte matcher ved af klikke på Årsprogrammet

Old Boys turneringskalender

Københavns golf klub kronhjort

En kort historie om Old Boys:

KGK’s Old Boys er en flok ’ældre’ herrer på 55+ år, der mødes hver fredag i sæsonen – som er fra starten af april til slutningen af oktober – og spiller efter handicap- og turneringsregler og derved vedligeholder vores golfkunnen.

Fra 2020-sæsonen afvikler vi en baglæns Gun-start (hullerne 18, 17, 16, 15 og 1) med start kl. 09:00. På den måde kan vi alle spise frokost samtidigt og fejre dagens vindere – og bygge videre på vores gode kammeratskab.

Der spilles i to rækker: 18 huller og 9 huller.

Vi spiller også med andre klubber, såsom Rungsted og Hornbæk, og vi har mindst én årlig udflugt enten til Sverige eller en anden klub på Sjælland.

I løbet af året spiller vi forskellige matcher, såsom: Tee Mesterskab (banen spilles fra samtlige teesteder), Modificeret Slagspil, 7-9-13 og Stableford. I alt afvikles mere end 30 årlige matcher, inklusiv den populære match med Tirsdagsklubben (klubbens Dameklub), hvor vi spiller en mikset Green-some.

For at blive medlem skal man have et EGA-handicap. Ønske om medlemsoptagelse kan rettes til en fra bestyrelsen: mailadresse: oldboys@kgkgolf.dk

Derfor er jeg medlem af Old Boys:

Ugens højdepunkt
Det var min kone, der ”tvang” mig til at spille golf og via ”ægtepar listen” blev jeg medlem af KGK”, fortæller Erik Fabrin. ”Golfen passede fint i min daværende arbejdsrytme, da jeg kunne ”brænde Dyrehaven af” før kl. 08.00 og efter kl. 19.00.
Nu spiller jeg også med stor glæde ugeturneringen om tirsdagen og indimellem regionsgolf for superveteranerne. Desuden har jeg lært mange af klubbens medlemmer at kende via sæsonens forskellige klubturneringer.
Som pensionist har jeg brug for faste aktiviteter. Old Boys i Dyrehaven om fredagen er et af ugens højdepunkter. Frisk luft, motion, konkurrence og hyggeligt selskab er livsforlængende,” slutter Erik Fabrin og sende en stor tak til de aktive medlemmer, der organiserer disse sportsevents for vi andre.

 Åbner døren til nye venner

Jeg har i mange år været medlem af 2 golfbaner. Én i Lausanne og én i Danmark. Da vi besluttede for 5 år siden at bosætte os i Charlottenlund, og der var mulighed for medlemskab i KGK, slog jeg til. En beslutning jeg ikke fortryder,” fortæller Arve Sund.

” At starte i en ny klub, hvor jeg jo ikke kendte nogen, er på mange måder et eksperiment. Jeg meldte mig umiddelbart også ind i Old Boys, som jo er en underklub. Det viste sig at være to gode beslutninger.

Kammeratskabet og sammenholdet har åbnet døren op til nye venner og bekendtskaber, som har medført at jeg deltager aktivt i Old Boys’ mange spændende fredags-arrangementer.

Ligeledes deltager jeg i Tirsdagsturneringen, generelle golfturneringer samt regionsgolf når mulighederne opstår. Kombinationen af et godt socialt miljø, et aktivt klubliv og en pragtfuld bane i et unikt naturområde, gør hver golf dag til en god dag.”

Sådan spiller vi

18-huller:  På generalforsamlingen i november 2019 blev det besluttet, at vi i 2020 skulle afvikle Baglæns-gunstart – dsv starte på hul 1, 18, 17, 16, 15 – hver fredag kl. 9:00.

Det får betydning for måden vi reserverer tider på, idet vi ikke længere selv skal vælge en starttid og spillemakker. I stedet for er det nu systemet, der genererer, hvem, der spiller sammen. Starttiden er den samme for alle, nemlig 09:00 og 9.10.

Du kan tilmelde dig flere uger frem via Golfbox under Klubturneringer. Når du tilmelder dig skal du vælge om du vil spille A række fra Tee 57 eller B række fra Tee 52.

Sidste frist for tilmelding til fredagsgolf er torsdag dagen før kl. 12:00. Samme eftermiddag genereres startliste og alle modtager information via e-mail fra sekretariatet om starthul/starttid.

Scorekort udskrives også af sekretariatet og hentes på kontoret fredag morgen før afgang til starthullet. Efter endt match afleveres scorekort på kontoret.

Bliver du nødsaget til at melde afbud efter torsdag kl. 12:00 – skal det foregå via kontoret.

9-huller: Medlemmer, der spiller 9-huller, tilmelder sig i Golfbox under Klubturneringer senest torsdag 12:00.
9-hullerne går ud, når sidste 18-hullers bold har færdigspillet hul 1.

Stemningsbilleder fra Old boys

Old boys
Old Boysoldboys-1oldboys-2

Old boys

Bestyrelsen

TOMMY G. PETERSEN
Formand
T: 21 64 46 16
tgp@tgptours.com

POUL H. W. BIRCH
Næstformand
T: 24 45 11 98
poul2800@gmail.com

SØREN JUHL HANSEN
Kasserer
T: 40 62 55 01
sjhansen47@gmail.com

BJARNE JESPERSEN
9-huller
T: 21 23 29 30
bjarne.jespersen@mail.dk