Skip to content

OLD BOYS

Resultater og seneste nyt

Kommende matcher

5 april Åbningsmatch 18-hullers spillere (hullerne 1-8+15-18) +

Fejring af vindere af Vinterturneringen

12 april Tee Mesterskab Match 1 – vi spiller fra Tee 61

19 april Stableford OOM

26 april Modificeret Slagspil OOM

3 maj  Åbningsmatch 9-hullers spillere (hullerne 1-4+15-18)

18- huller spiller Stableford OOM

10 maj  Stableford OOM

17 maj Tee Mesterskab Match 2 – vi spiller fra Tee 57.

9-huller spiller Stableford OOM

24 maj Stableford OOM

31 maj Modificeret Slagspil OOM + 4-7-9 x 3

7 juni   Venskabsmatch med Hornbæk i Hornbæk med Tirsdagsklubben.

9-huller aflyst!

14 juni Tee Mesterskab Match 3 – vi spiller fra Tee 52.

9-huller spiller Stableford OOM

21 juni Stableford OOM

28 juni Modificeret slagspil OOM

5 juli Stableford OOM

12 juli Stableford OOM

19 juli Stableford OOM

26 juli Modificeret Slagspil OOM

 

Se yderligere information om de enkelte matcher ved af klikke på Årsprogrammet

Old Boys Årsprogram

Københavns golf klub kronhjort

En kort historie om Old Boys:

KGK’s Old Boys er en flok ’ældre’ herrer på 55+ år, der mødes hver fredag i sæsonen – som er fra starten af april til slutningen af oktober – og spiller efter handicap- og turneringsregler og derved vedligeholder deres golfkunnen.

Der afvikles vi en baglæns Gun-start (hullerne 18, 17, 16, 15 og 1) med start kl. 09:00. På den måde kan vi alle spise frokost samtidigt og fejre dagens vindere – og bygge videre på vores gode kammeratskab.

Der spilles i tre rækker: A-rækken spiller 18 huller fra Tee 57, B-rækken 18 huller fra Tee 52 og C-rækken 9 huller fra Tee 49.

Vi spiller også med andre klubber på skift ude og hjemme  og vi har mindst én årlig udflugt enten til Sverige eller en anden klub på Sjælland.

I løbet af året spiller vi forskellige matcher, såsom: Tee Mesterskab over 5 matcher, hvor alle Tee steder på banen spilles, Modificeret Slagspil, 4-7-9 og Stableford. I alt afvikles ca.30 årlige matcher, inklusiv den populære match med Tirsdagsklubben (KGK’s  Dameklub), hvor vi spiller en mikset Greensome.

For at blive medlem skal man have et EGA-handicap. Ønske om medlemsoptagelse kan rettes til en fra bestyrelsen: mailadresse: oldboys@kgkgolf.dk

Nyt Medlem?

Du kan blive medlem, hvis du er 55+ år og er medlem i KGK. Du bliver medlem ved at indbetale 300 kr. i Nordea Bank: 2135 5363344048 – oplys kun dit medlemsnummer på indbetalingen.

Derfor er jeg medlem af Old Boys:

Ugens højdepunkt
Det var min kone, der ”tvang” mig til at spille golf og via ”ægtepar listen” blev jeg medlem af KGK”, fortæller Erik Fabrin. ”Golfen passede fint i min daværende arbejdsrytme, da jeg kunne ”brænde Dyrehaven af” før kl. 08.00 og efter kl. 19.00.
Nu spiller jeg også med stor glæde ugeturneringen om tirsdagen og indimellem regionsgolf for superveteranerne. Desuden har jeg lært mange af klubbens medlemmer at kende via sæsonens forskellige klubturneringer.
Som pensionist har jeg brug for faste aktiviteter. Old Boys i Dyrehaven om fredagen er et af ugens højdepunkter. Frisk luft, motion, konkurrence og hyggeligt selskab er livsforlængende,” slutter Erik Fabrin og sende en stor tak til de aktive medlemmer, der organiserer disse sportsevents for vi andre.

 Åbner døren til nye venner

Jeg har i mange år været medlem af 2 golfbaner. Én i Lausanne og én i Danmark. Da vi besluttede for 5 år siden at bosætte os i Charlottenlund, og der var mulighed for medlemskab i KGK, slog jeg til. En beslutning jeg ikke fortryder,” fortæller Arve Sund.

” At starte i en ny klub, hvor jeg jo ikke kendte nogen, er på mange måder et eksperiment. Jeg meldte mig umiddelbart også ind i Old Boys, som jo er en underklub. Det viste sig at være to gode beslutninger.

Kammeratskabet og sammenholdet har åbnet døren op til nye venner og bekendtskaber, som har medført at jeg deltager aktivt i Old Boys’ mange spændende fredags-arrangementer.

Ligeledes deltager jeg i Tirsdagsturneringen, generelle golfturneringer samt regionsgolf når mulighederne opstår. Kombinationen af et godt socialt miljø, et aktivt klubliv og en pragtfuld bane i et unikt naturområde, gør hver golf dag til en god dag.”

Sådan spiller vi

18-huller:  Vi har valgt at afvikle Baglæns-gunstart – dvs. start på hul 1, 18, 17, 16, 15 – hver fredag kl. 9:00.

Vi tilmelder os via Golfbox under Klubturneringer senest onsdag 08:00. Golfbox genererer herefter startlisten med starttid og starthul for alle tilmeldte, som modtager besked via e-mail samme eftermiddag.

Før man tilmelder sig, skal man beslutte, om man ønsker at spille A-række fra Tee 57 eller B-række fra Tee 52.

Du kan tilmelde dig flere uger frem via Golfbox under Klubturneringer.

Scorekort udskrives af sekretariatet og hentes på kontoret fredag morgen før afgang til starthullet. Efter endt match afleveres scorekort på kontoret.

Bliver du nødsaget til at melde afbud efter onsdag kl. 08:00 – skal det foregå via kontoret.

9-huller (C-rækken): Medlemmer, der spiller 9-huller, tilmelder sig i Golfbox under Klubturneringer senest onsdag 08:00.
9-hullerne spiller fra Tee 49 og går ud, når sidste 18-hullers bold har færdigspillet hul 1.

Stemningsbilleder fra Old boys

Old boys
Old Boysoldboys-1oldboys-2

Old boys

Bestyrelsen

TOMMY G. PETERSEN
Formand
T: 21 64 46 16
tgp@tgptours.com

POUL H. W. BIRCH
Næstformand
T: 24 45 11 98
poul2800@gmail.com

NIELS WALLØE
Kasserer
T: 51 51 94 49
niewal01@gmail.com

ERIK HAMRE
9-huller
T: 40 14 13 12
h@mre.dk