Følg os på Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Hent flere

Tidsbestilling

Members day

Onsdage fra kl. 13.00 er Members Day (dog ikke i juli og oktober måned). Eftermiddagen er således forbeholdt KGK´s medlemmer – et medlem kan dog medbringe op til tre gæster i sin bold.

Greenfee satser alle dage

Greenfee er for en hel dag og er inkl. træningsbolde

Sæsonen 2019 Pris
Senior hverdag: Kr. 500,-
Senior weekend & helligdage: Kr. 600,-
Senior – gæst til medlem: Kr. 300,-
Junior: Kr. 125,-
Junior – gæst til medlem: Kr. 100,-
Par-3 bane : Kr. 125,-
Vinter Pris
Senior hverdag: Kr. 300,-
Senior weekend & helligdage: Kr. 350,-
Senior – gæst til medlem: Kr. 250,-
Junior: Kr. 100,-
Junior – gæst til medlem: Kr. 75,-
Par-3 bane : Kr. 100,-

Regler for tidsbestilling

Der er obligatorisk tidsbestilling i Københavns Golf Klub alle ugens syv dage via golf.dk eller via touchscreens i klubhuset (findes i hall eller shop).

Tidsbestilling er i perioden 07.00 – 18.50. Der er 10 minutters interval mellem starttiderne, og hver anden tid er boldrendetid, som er elektronisk og kun kan bestilles i klubhuset. Første ledige boldrendetid kan altid bestilles på touchscreens, medens bolderendetider indenfor den næste time kan reserveres i receptionen.

Den bestilte tid skal altid bekræftes via touchscreens i klubhuset senest 7 minutter før start – sker dette ikke, er tiden automatisk ledig og kan benyttes af andre. HUSK at man skal være fysisk til stede ved starterhuset senest 5 minutter før start.

Derudover er handicapbegrænsningen for gæster, der ikke spiller med et KGK medlem, 31,8 på alle ugens dage.

Rabatordninger

 • Medlemsrabat: Et KGK-medlem (Gælder ikke medlemmer med Fleks-medlemsskab) kan medbringe tre gæster til kr. 300/dag.
 • DGU’s juniorordning: Københavns Golf Klub er med i DGU’s ordning for juniorer (3 for 1). Gælder kun for juniormedlemmer i golfklubber, der er tilknyttet ordningen.
 • Venskabsklubber: Rungsted GK, Hornbæk GK, Gilleleje GK, Furesø GK*, Bokskogen (SE), Falsterbo (SE), Ljunghusen (SE), Stockholm (SE), Göteborg (SE), Helsingin Golfklubi ry (FI) og Gullane GC (UK). Prisen for gæster fra disse klubber er kr. 350/dag for 2019 sæsonen.

*Prisen for gæster fra Furesø GK er -25% ift. normal pris på alle ugens dage.

 • Indehavere af gyldigt introduktionskort fra DGU, NGU eller GAF bedes kontakte sekretariatet på kgk@kgkgolf.dk inden spil.
 • Indehavere af gyldigt DGA-kort bedes kontakte Chefgreenkeeper Martin Nilsson på greenkeeper@kgkgolf.dk inden spil.
 • Indehavere af gyldigt PGA-kort bedes kontakte Cheftræner Klas Olsson på klas@kgkgolf.dk inden spil.

Leje af udstyr

Leje af golfsæt

 • Lejesæt koster 250 kr., og vi har både højre- og venstrehåndssæt til damer og herrer.

Leje af trolley, el-trolley eller scooter

 • 3-hjulede trolleys: 50 kr. pr. dag.
 • El-trolley: 150 kr. pr. dag (skal bookes på forhånd). 10 turs kort for 1.000 kr.
 • 4-hjulet scooter: 250 kr. pr. runde, eller rabatkort til 10x 9 huller for 750 kr. eller 10x 18 huller for 1.500 kr.

Scootere bookes på forhånd, da vi kun har 3 stk. til rådighed pr. dag. Reglerne for leje at scooter skal overholdes, da den må ikke benyttes af andre end den køretøjet er udlejet til og det er strengt forbudt at køre i roughen.

el-scootere golf
Københavns golf klub kronhjort

Medlemskab

VI BYDER NYE MEDLEMMER VELKOMMEN!

APRIL 2019: DER ER STADIG PLADS TIL NYE MEDLEMMER. SE PRISER LÆNGERE NEDE OG KONTAKT VORES SEKRETARIAT PÅ 39630483 ELLER CTH@KGKGOLF.DK FOR INFORMATION OM MEDLEMSKAB.

Først vil vi gerne starte med at byde hjerteligt velkommen til vores nye medlemmer som vi vil opfordre til at kontakte sekretariatet, hvis I har nogen spørgsmål. Derudover kan I forvente at blive inviteret til et introduktionsmøde som vores træner Klas Olsson og introkomitéen står for. Læs mere om introgolf her.

Som nyt medlem får du en introduktion fra A-Z af en ansat i klubben, eller af vores Introkomité på de årlige fællesmøder i starten af sæsonen. Vores introkomité har også til opgave at introducere nye medlemmer for hinanden, samt introducere medlemmer for spillet golf.

I KGK bruger vi tidsbestilling via Golfbox, hvilket alle medlemmer i KGK bedes benytte. Det er vigtigt at du bekræfter dine tider min. 6 minutter før tee-off, ellers får du et no-show.  Hvis de ønsker din starttid ændret, eller har problemer med at bruge Golfbox, så kom forbi sekretariatet, hvor vi glædeligt hjælper dig med starttider samt giver dig indblik i brugen af Golfbox.

Har du handicap 36 eller derunder, og ikke ønsker hjælp til at komme i gang, vil vi opfordre dig til at melde dig ind i nogle af klubbens respektive klubber (Klubber i klubben), så du på denne måde hurtigt lærer andre medlemmer at kende og får nogle spillemakkere – golf er nu sjovest i et fællesskab. Se Klubberne i klubben under Ugen i KGK.

Det er en god ide at holde sig orienteret om klubbens love og regler når du melder dig ind i en forening, så du ved hvordan du skal forholde dig hvis du f.eks. ønsker at ændre medlemsskab eller sætte dit medlemskab i bero: klubbens love.

Derudover skal du også holde dig orienteret om klubbens lokal regler når du spiller på banen, ligesom det er en god ide at have regelbogen (koster 40 kr. i KGK shoppen) med på banen.

Medlemskab 2019 Priser i 2019
Fulltime (fra 26 år): Kr. 7.900,-
Ugedagsmedlem: Kr. 5.600,-
Ungsenior (fra 19 år):* Kr. 4.900,-
Junior (indtil 18 år):** Kr. 2.500,-
Passivt medlemskab: Kr. 1.000,-

*Ungseniorer inkluderer også SU-berettigede studerende op til det år de fylder 30 år.

** Inkluderer én ugentlig fællestræning udenfor skolernes ferie i perioden april til oktober.

 Indmeldelse sker via email til: kgk@kgkgolf.dk (Att. Eva)

Indskud

Vi har indskud ved indmeldelse i KGK.Indskuddet kan betales på én af følgende måder:

Én betaling af 15.000 kr. ved indmeldelse som hidtil.
3 betalinger a’ 5.500 kr. sammen med opkrævningen af årskontingent, de tre første år som medlem af klubben. Gældende fra 1.1.2019.
5 betalinger a’ 3.500 kr. sammen med opkrævningen af årskontingent, de fem første år som medlem af klubben. Gældende fra 1.1.2019.
PBS tilmelding er et krav ved 3 eller 5 årig betaling.

Der er intet indskud for juniorer & Ungseniorer (op til 25 år) ved indmeldelse.

Medlemmer der uafbrudt har været fuldtidsmedlem fra det år de fylder 16 år indtil det år de overgår til seniormedlem, betaler ikke indskud.

Medlemmer der indmeldes efter det år de fylder 16 år, kan nøjes med at betale 50% indskud det år de fylder 26 år, hvis de har været medlem i minimum 5 år op til året, hvor indskuddet skal betales.

Skriv til os for at få flere oplysninger om medlemskab og indmeldelse.

Venteliste

Det koster 1.000,- pr. person at skrive sig op på venteliste i Københavns Golf Klub. Ventelisten er delt i to: ”Den ordinære venteliste” og ”familieventelisten”.

Hvis du er tvivl om golf er noget for dig, kan vi tilbyde et træningskort med adgang til træningsfaciliteterne og par-tre bane, for alle der er opskrevet på venteliste. Pris: kr. 3.000,-

Betingelser for ventelisten

 • Et tilbud om medlemskab gælder en sæson. Afslås et tilbudt medlemskab kan man vælge at blive stående på ventelisten, men man flyttes nederst på listen.
 • Husk at vedligeholde adresseoplysninger overfor klubben.

For at forblive på ventelisten skal der fra år to betales et årligt gebyr på kr. 300, hvoraf de kr. 150 bliver fratrukket indskuddet til klubben ved indmeldelse. Vi kræver tilmelding til betalingsservice; ved manglende betaling slettes man af ventelisten.

Ventelisteblanketten kan rekvireres pr. mail på kgk@kgkgolf.dk

Betingelser for at blive optaget på ”familieventelisten”:

 1. Aktive medlemmers ægtefæller, børn, søskende samt forældre
 2. Aktive medlemmers samlever; såfremt de har haft samme folkeregisteradresse i min. to år

Bagskabe

Klubben råder i øjeblikket over bagskabe og elskabe. Skabene udlejes til en årlig afgift som opkræves sammen med kontingentet. Priserne pr. år er:

40cm skab: 575 kr.

60cm skab: 870 kr.

60cm skab inkl. el: 1.220 kr.

80cm skab: 1.150 kr.

80 cm skab inkl. el: 1.500 kr.

El-stik: 350 kr.

Hvis du har interesse i at leje, bytte eller afmelde et bagskab, så skal du henvende dig til sekretariatet. Skabe kan ikke skifte fra person til person men skal altid overgå til klubben. Melder du dig som passivt medlem, kan du ikke have et skab og skal aflevere det til sekretariatet.

PBS tilmelding

Husk at hvis du ikke er tilmeldt PBS bliver du opkrævet et administrationsgebyr. Vi har fået et lavet et link til PBS tilmeldingen, hvor du blot skal indtaste dit CPR nummer, reg.+kontonummer samt medlemsnummer (f.eks. 1109). Link: https://www.betalingsservice.dk/BS/?id=3&pbs=02164957&pbscheck=vO0uwQxdouNBIcTzXqzzUA%3D%3D&dbnr=&dbgr=56789&repeatKundeNr=true&kundenrLabel=Kundenr.&version=2&t