Følg os på Instagram

Hent flere
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Følg os på Facebook

2 dage siden

I dag spilles de åbne Danske Hickory Mesterskaber på Københavns Golf Klub, Skandinaviens Ældste Golf Klub. Én af de få klubber i landet der rent faktisk besidder billeder af Hickory-spillende ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 uger siden

Personalet (undtagen køkkenet) er en tur på Ljunghusen Golf Club. På hul 3 sender vores allesammens Louis Jakobsen et 6-jern fra 173m i hul! Hole-In-one!! ⛳️🏌🏻👍🏻 Louis endte runden ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 uger siden

I dag blev vores juniorklubmestre fundet! Tillykke til @katrineroepstorff og @peteremilandersen!

JUNIOR CLUBCHAMBIONS 2017

Dame og Pige Champion Katrine Roepstorff
Der vandt over Viola Kruuse på 20 hul!!

Drenge Champion Peter Emil Andersen
Der vandt over Oskar Sølver på hul 18

Stort ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 uger siden

Tak til DGU for nomineringen af vores 15. Hul som værende et af landets bedste. Se DGUs video af hullet her: https://youtu.be/9dO8nd6VD68

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 uger siden

Vores 15. Hul er gået videre i afstemningen om Danmarks bedste golfhuller. 3 af dommerne i panelet har alle vores sceniske par 4 som det bedste i Danmark. Nu for vi at se hvor højt det slutter ... Vis mere

Se dronevideoerne af de bedste danske par 3-huller 📹⛳️ Onsdag offentliggør vi videoerne af de bedste par 4-huller og torsdag kommer turen til par 5-hullerne 🇩🇰

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 måned siden

Morgentåge over 6. hul. Blå himmel. Klassisk september morgen og dag til golf. God golfweekend

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

Tidsbestilling

Members day

Onsdage fra kl. 13.00 er Members Day (dog ikke i juli og oktober måned). Eftermiddagen er således forbeholdt KGK´s medlemmer – et medlem kan dog medbringe op til to gæster i sin bold.

Greenfee satser alle dage

Greenfee er for en hel dag og er inkl. træningsbolde

Sommer Pris
Senior hverdag: Kr. 475,-
Senior weekend & helligdage: Kr. 575,-
Senior gæstefee: Kr. 300,-
Junior: Kr. 125,-
Junior gæstefee: Kr. 100,-
Par-3 bane : Kr. 125,-
Vinter Pris
Senior hverdag: Kr. 300,-
Senior weekend & helligdage: Kr. 300,-
Senior gæstefee: Kr. 250,-
Junior: Kr. 100,-
Junior gæstefee: Kr. 75,-
Par-3 bane : Kr. 100,-

Regler for tidsbestilling

Der er obligatorisk tidsbestilling i Københavns Golf Klub alle ugens syv dage via golf.dk eller via touchscreens i klubhuset (findes i hall eller shop).

Tidsbestilling er i perioden 07.00 – 18.50. Der er 10 minutters interval mellem starttiderne, og hver anden tid er boldrendetid, som er elektronisk og kun kan bestilles i klubhuset. Første ledige boldrendetid kan altid bestilles på touchscreens, medens bolderendetider indenfor den næste time kan reserveres i receptionen.

Den bestilte tid skal altid bekræftes via touchscreens i klubhuset senest 7 minutter før start – sker dette ikke, er tiden automatisk ledig og kan benyttes af andre. HUSK at man skal være fysisk til stede ved starterhuset senest 5 minutter før start.

Derudover er handicapbegrænsningen for gæster, der ikke spiller med et KGK medlem, 31,8 på alle ugens dage.

Rabatordninger

 • Medlemsrabat: Et KGK-medlem (Gælder ikke medlemmer med Fleks-medlemsskab) kan medbringe tre gæster til kr. 300/dag.
 • DGU’s juniorordning: Københavns Golf Klub er med i DGU’s ordning for juniorer (3 for 1). Gælder kun for juniormedlemmer i golfklubber, der er tilknyttet ordningen.
 • Venskabsklubber: Rungsted GK, Hornbæk GK, Gilleleje GK, Furesø GK*, Bokskogen (SE), Falsterbo (SE), Ljunghusen (SE), Stockholm (SE), Göteborg (SE) og Gullane GC (UK). Prisen for gæster fra disse klubber er kr. 325/dag.

*Prisen for gæster fra Furesø GK er kr. 332,50/dag i hverdage og kr. 402,50/dag i weekender og helligdage.

 • Indehavere af gyldigt introduktionskort fra DGU, NGU eller GAF bedes kontakte sekretariatet på kgk@kgkgolf.dk inden spil.
 • Indehavere af gyldigt DGA-kort bedes kontakte Chefgreenkeeper Martin Nilsson på greenkeeper@kgkgolf.dk inden spil.
 • Indehavere af gyldigt PGA-kort bedes kontakte Cheftræner Klas Olsson på klas@kgkgolf.dk inden spil.

Leje af udstyr

Leje af golfsæt

 • Lejesæt koster 250 kr., og vi har både højre- og venstrehåndssæt til damer og herrer.

Leje af trolley, el-trolley eller scooter

 • 3-hjulede trolleys: 50 kr. pr. dag.
 • El-trolley: 150 kr. pr. dag (skal bookes på forhånd)

Ved forudgående aftale med golfklubben kan der lejes en elektrisk golfscooter for 250 kr pr. 18 huller. Reglerne for leje at scooter skal overholdes, da den må ikke benyttes af andre end den køretøjet er udlejet til og det er strengt forbudt at køre i roughen.

el-scootere golf
Københavns golf klub kronhjort

Medlemskab

Først vil vi gerne starte med at byde hjerteligt velkommen til vores nye medlemer – og vil opfordre til at kontakte sekretariatet, hvis der er eventuelle spørgsmål. Derudover bliver der afholdt et introduktionsmøde som introkomitéen står for.

Som nyt medlem får du Begynderhåndbogen og mulighed for at komme til en introkomite. Introkomitéen  har til opgave at introducere nye medlemmer i klubben, introducere medlemmer for hinanden og introducere medlemmer for spillet golf.

Du kan hente begynderhåndbogen på sekretariatet.

I KGK kører vi med tidsbestilling og disse skal overholdes – men hvis de ønskes ændret kom gerne forbi sekretariatet, og så skal vi se, om I kan komme tidligere ud at spille golf

Har du handicap 36 eller derunder, så behøver du ikke hjælp til at komme i gang, men vi vil opfordre dig til at melde dig ind i nogle af klubbens respektive klubber (Klubber i klubben), så du på denne måde hurtigt lærer andre medlemmer at kende.

Det kan anbefales på det kræftigeste at du har læst klubbens regler. Det er også en god ide at have regelbogen med, når du spiller.

Medlemskab Pris pr. år
Fulltime (fra 26 år): Kr. 7.600,-
Ugedagsmedlem: Kr. 5.400,-
Ungsenior (fra 19 år): Kr. 4.700,-
Junior (indtil 18 år):* Kr. 2.400,-
Passivt medlemskab: Kr. 1.000,-

* Inkluderer én ugentlig fællestræning udenfor skolernes ferie i perioden april til oktober.

Indskud

Kr. 15.000,- for seniormedlemmer. Intet indskud for juniorer & Ungseniorer (op til 25 år)

Skriv til os for at få flere oplysninger om medlemskab og indmeldelse.

Bagskabe

Klubben råder i øjeblikket over bagskabe og elskabe. Skabene udlejes til en årlig afgift som opkræves sammen med kontingentet.

Hvis du har interesse i at leje, bytte eller afmelde et bagskab, så skal du henvende dig til sekretariatet. Skabe kan ikke skifte fra person til person men skal altid overgå til klubben. Melder du dig som passivt medlem, kan du ikke have et skab og skal aflevere det til sekretariatet.

Venteliste

Det koster 1.000,- pr. person at skrive sig op på venteliste i Københavns Golf Klub. Ventelisten er delt i to: ”Den ordinære venteliste” og ”familieventelisten”.

Hvis du er tvivl om golf er noget for dig, kan vi tilbyde et træningskort med adgang til træningsfaciliteterne og par-tre bane, for alle der er opskrevet på venteliste. Pris: kr. 3.000,-

Betingelser for ventelisten

 • Et tilbud om medlemskab gælder en sæson. Afslås et tilbudt medlemskab kan man vælge at blive stående på ventelisten, men man flyttes nederst på listen.
 • Husk at vedligeholde adresseoplysninger overfor klubben.

For at forblive på ventelisten skal der fra år to betales et årligt gebyr på kr. 300, hvoraf de kr. 150 bliver fratrukket indskuddet til klubben ved indmeldelse. Vi kræver tilmelding til betalingsservice; ved manglende betaling slettes man af ventelisten.

Ventelisteblanketten kan rekvireres pr. mail på kgk@kgkgolf.dk

Betingelser for at blive optaget på ”familieventelisten”:

 1. Aktive medlemmers ægtefæller, børn, søskende samt forældre
 2. Aktive medlemmers samlever; såfremt de har haft samme folkeregisteradresse i min. to år