Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i maj 2024.

Kære Old Boys,

Så kom 9-hullerne endelig i gang med årets sæson og 2 glade vindere kunne stikke et årskontingent i lommen efter dagens 9 huller. Vejret var perfekt til golf selvom der var en del vind, så var der høje scores i alle 3 rækker – og det fortsatte i resten af maj måned, hvor vi havde strålende golfvejr selvom roughen til sidst begyndte at vokse alt for hurtigt. Vi krydser fingre for varmt og tørt vejr i næste måned.

Resultat matcher i maj

  3. maj – 9-huller Åbningsmatch

Jan Schultz og Lars Winther Larsen løb med de 2 præmier og det var de svært tilfredse med :-)’

3. maj – 18-huller OOM Match

A-rækken blev vundet af Michael Gerlif med 40 points foran Christian Strandgaard med 39 og Arve Sund med 33.

I B-rækken vandt Niels Kofoed med 41 points foran Erling Kjølhede med 38 og Poul Hansen med 37. Flot af Erling, som fylder 90 år til efteråret – respekt!

10. maj – Stableford OOM i 3 rækker

Michael Gerlif vandt for anden uge i træk denne gang med 38 points foran Ib Jacobsen også med 38 points og med Bjørn Eliasen på 3. pladsen med 35.

I B-rækken var det denne dag formandens tur til at lave 41 points foran Niels Walløe med 38 og Finn Skovgård med 37.

C-rækken blev vundet af Torben Haghfelt i 14 points foran Niels Jørgen Jæger med 13 og Erik Neubert med 11 points.

17. maj – Tee Mesterskab afdeling 2 fra tee 57

Dejligt vejr men lidt for meget vind fra øst, men det forhindrede ikke, at der blev scoret flot på runden. Vinder blev Poul Hansen med 39 points foran Lars Høhne med 38 og Bjørn Eliasen med 37 points.

17. maj – 9-huller

Matchen blev vundet af Søren Juhl Hansen med 14 points foran Peter Mackeprang med 13 og Henrik Pedersen med 12.

24. maj – Stableford OOM i 3 rækker

A-rækken blev vundet af Mikael Randel med hele 43 points foran Michael Gerlif med 36 og Peter Hoverby med 35 points. 3 spillere havde 35 points.

B-rækken blev igen vundet af formanden med 39 points foran Poul Hansen med 37 og Finn Krog med 32 points.

C-rækken vandt Henrik Pedersen med 16 points foran Theis Jensen også med 16. Niels Jørgen Jæger tog sig af 3. pladsen med 14.

31. maj – Modificeret Slagspil OOM + 4-7-9 i alle 3 rækker

A-rækken blev vundet af Michael Gerlif i netto 73 slag foran Ib Jacobsen med 74 og Mikael Randel ligeledes med 74 slag. Vin blev vundet af Erik Johannsen, Peter Hoverby og Jørgen Ib Hansen.

B-rækken blev vundet af Søren Juhl Hansen med netto 74 slag foran Lars Monrad-Gylling med 75 og Christian Geisler med 76 slag. Vin blev vundet af Poul Hansen, formanden og Kim Heshe.

C-rækken blev vundet af Niels Walløe med netto 31 slag foran Niels Jørgen Jæger med 36 og Lars Winther Larsen med 37 slag. Vin blev vundet af Finn Skovgård, Christian P. Skjoldborg og Hans Ulrik Paulsen. Matchlederen for 9-hullerne fik vist kludret i det og udleveret vin til de forkerte – så de nævnte modtagere af vin har en flaske til gode.

Hornbæk den 7. juni

Vi har valgt at lukke for tilmeldinger til matchen i Hornbæk. Det skete den 28. maj, hvor vi i alt havde 26 tilmeldinger = 13 hold.

Hornbæk har haft en sløv tilmelding ligesom vi oplevede det fra Tirsdagsklubben og  vi så ingen grund til at generere større problemer og valgte så at lukke for tilmeldinger. Vi er endt på 9 damer og 17 herrer og vi har en aftale med Hornbæk om, at vi kan stille med rene dame- og eller herrehold, hvis problemer med nok tilmeldinger.

Vi tror, at det er matchtidspunktet i juni, som er årsag til den sløve tilmelding fra Hornbæk og vores damer, så vi har efter forslag fra Tirsdagsklubben valgt at flytte den årlige match frem til maj måned fremover – så i 2025 vil vi afvikle matchen fredag, den 23. maj i KGK.

Nye medlemmer

Til matchen den 17. maj havde Martin Dew-Hattens, 1-1911 tilmeldt sig og da matchen kun er for medlemmer af vores klub i klubben, blev Martin vores medlem nummer 114. Vi byder Martin hjertelig velkommen! Martin havde på indmeldelsestidspunktet 7,8 i handicap og er således vores medlem med det laveste handicap – og det er en oplevelse at spille med Martin. Formanden havde fornøjelsen den 17. maj og det var imponerende, at Martin fx på Hul 4 kun behøvede 2 slag for at komme på green. Det er der ikke mange Old Boys, der kan præstere!

Lørdag den 25. maj modtog vi endnu en indmeldelse – denne gang fra 1-1510 Per Valdemar Nielsen, som tidligere har været medlem. Per er medlem nummer 115 og det 17. nye medlem i år 🙂

Hvorfor skal jeg altid starte på hul 15?

Dette spørgsmål får vi ofte og for at vi fremover kan svare så korrekt, som det er os muligt, så er formanden fra 1. maj begyndt at føre statistik over, hvilke starthuller GolfBox tildeler alle 18-hullers spillere. Vi har stadig reglen om, at starter man på hul 15 den ene uge, så starter man på hul 1 eller hul 18 den næste uge.

Nyt medlem i The Eagle Club

Fredag den 17. Maj fik vi et nyt medlem i den eksklusive ”The Eagle Club” idet medlem 1-286 Bjørn The Eagle Eliasen lavede en ’eagle’ på Hul 11. Tillykke til Bjørn med den flotte score. Der er nu to medlemmer i klubben, idet Ulrik The Eagle Andersen-Alstrup var klubbens første medlem.

Er der flåter i Dyrehaven?

Redaktøren har fra pålidelig kilde erfaret, at der er flåter i Dyrehaven – men de sidder (heldigvis) fast på dyrene! Så i roughen er chancen for at møde en flåt yderst lille, hvorimod det forholder sig anderledes ude i skoven blandt træerne, hvor flåter falder af dyrene når, de berører grene og træer! Det passer meget godt med en information redaktøren har hørt om, hvor en dame fik en flåt på sig et ømfindigt sted efter at have tisset bag et træ.

4-banden i Skotland

Arve, Gerlif, Laursen og Jens Frederik har igen været afsted på en golfrejse – denne gang til Skotland, hvorfra de har sendt en lille hilsen 🙂

Modeshow i Tirsdagsklubben

Tirsdag den 7. maj havde damerne atter deres match med efterfølgende modeopvisning, men i modsætning til tidligere år, så var der i år hele 2 modeller fra Old Boys Klubben – Arve Sund og Michael Gerlif – og det var to populære modeller, at dømme ud fra klapsalverne 😊En herlig tradition damer har med denne årlige event, hvor damerne kan blive inspireret til køb af golftøj til deres mænd i klubbens shop.

Åben Herredag i Asserbo

Sæsonen for Åbne Herredage bliver skudt i gang med invitationen til Asserbo den 21. juni

Vores egen Herredag afvikles fredag, den 6. september med spil i 3 rækker og med Vinfirmaet Otto Suenson, som præmiesponsor.

Fødselsdage

Jacob S. Arrevad fejrer sin 75 års dag den 5. juni

Hans Henrik Leschly fejrer sin 85 års dag den 14. juni

Hans Henrik Haume fejrer sin 80 års dag den 25. juni

Ib Jacobsen fejrer sin 65 års dag den 25. juni

Finn Krog fejrer sin 75 års dag den 26. juni

Månedens Profiler

Denne måned er det Lars Høhne, som fyldte 75 år i vinter og Nils Juhl Andreasen, som fyldte 70 i februar.

De 4 spørgsmål:

1: Hvornår startede du med at  spille golf – og i hvilken klub?

2: Hvad har du beskæftiget dig med, da du var erhvervsaktiv?

3: Hvornår blev du medlem i KGK?

4: Hvad er det bedste for dig, som medlem af Old Boys klubben?

Lars Høhne:

1: ca. år 2000 på Fanø Vesterhavsbads Golfklub

2: Civilingeniør, IT hos AP MØLLER, FAO. CSC og IBM

3: 2013

4: Medlemmerne, Dyrehaven, motion i et for alderen passende tempo og – selvfølgelig – en veldrevet klub.

Nils Juhl Andreasen:

1: 2004 i Falster Golfklub, klub 106

2: Fuldmægtig i Landbrugsraadet. Udstationeret 10 år i Bruxelles for hhv. mejerierne (fem år) og som chef for Landbrugsraadets Bruxelleskontor (fem år). Afdelingschef i Landbrugsraadet. Sekretariatschef i Danske Andelsselskaber, Adm. dir. i Sammenslutningen af Landbrugets Arbejdsgiverforeninger (SALA), Branchedirektør i Dansk Industri.

3: 2021

4: Møde en masse rare mennesker med hver sin spændende livshistorie og karriere og med en svaghed for golf. Altid en god balance mellem at tage golfen alvorlig og samtidigt bevare en afslappet stemning med hyggeligt samvær.

Månedens citater

”Den lige vej er den bedste”

”Husk solcreme – også på ørerne”

Juni

Måneden starter med Venskabsmatchen med Hornbæk i Hornbæk  efterfulgt af 3. afdeling af Tee Mesterskabet, en almindelig runde Stableford og slutter med Modificeret Slagspil med løbende start

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys

Københavns Golf Klub