Junior Hold Turneringen 2024

Juni-opdatering på Junior Hold Turneringen (JHT) for U16.

Allerede nu kan vi notere en stor succes med årets JHT. Juniorerne har gennem hele forårssæsonen udvist en stor entusiasme og holdånd omkring JHT. Det er en fornøjelse at se, hvordan de hygger sig sammen indbyrdes på holdene og med modstanderne. Samt at der ligefrem er kø for at være med til holdkampene; holdkaptajnerne har måttet være hårde i rotationsprincipperne. Særligt bredden på drengeholdet har imponeret. Vi forventer at måtte stille med flere hold til næste sæson i JHT.

Også sportsligt har det været en super forårssæson. Efter sidste års lige-ved-og-næsten for begge hold, så har vi i år skruet op vindermentaliteten.

Pigeholdet har efter et tidligt nederlag til Smørum ikke set sig tilbage. Allerede inden sidste rundekamp på hjemmebane mod Kokkedal 6. juni har pigerne vundet deres indledende pulje qua bedst indbyrdes opgør mod puljens andet tophold, Dragør. Det var således kosmetisk, at pigerne tabte knebent til Kokkedal 4-3 i sidste kamp, efter i store perioder at have været foran. Men med en stærk slutspurt vandt Kokkedal. Man kan ikke vinde hver gang, men pigerne trak det længste strå i langt de fleste tætte kampe gennem sæsonen og derfor fortjent videre i turneringen.

Pigerne er direkte kvalificeret til slutspillet i Korsør d. 22 september, idet pigerne undgår en play-off kamp i Division U16A Øst. Tillykke til pigerne!

Pigeholdet har gennem sæsonen bestået af Cecilie Brandt Krenk, Signe Widlund, Ella Vittrup-Bertheussen, Antonia Noye Ostenfeld og Sofia von Holstein.

Drengeholdet har lagt ekstremt stærkt fra land med fire sejre af fire mulige. Drengene har derfor tidligt indtaget en klar førerposition i puljen og givet sig en del matchbolde i at afgøre sagerne og følge pigerne videre i turneringen som puljevindere. Matchen på hjemmebane d. 6 juni mod det andet mulige tophold, Asserbo, var første matchbold, men det blev desværre til første tabte kamp i kampagnen. Der venter derfor drengene en spændende afslutning i juni. Der er stadig gode muligheder for avancement. Det kræver minimum et point i sidste match mod netop Asserbo på udebane, eller at Asserbo sætter point til i deres sidste kamp.

Vi krydser fingre for drengeholdet!

Drengeholdet har gennem sæsonen bestået af Conrad von Holstein, Victor Holstein Arnesen, Frederik Hove-Andersen, Philip Tiger Hamilton, Piet Saunte, Samuel Ring, Theodore McGregor og Johannes Noye Ostenfeld.

Det har været umuligt at få samlet alle deltagerne til foto, så dét må vi satse på sker i Korsør til September 😉 Udpluk af holdene ses på billederne oven for.

Godt kæmpet af KGK´s super seje juniorer.

Junior Hold Turneringen 2024

Maj opdatering vedr. dette år Junior Hold Turnering

Så har vores u16 a-række drenge spillet deres anden kamp i årets JHT. Det blev til endnu en sejr på udebane. Denne gang var de i Hillerød, hvor de vandt 6-1.

Holdet bestod denne gang af Piet Saunte og Philip Tiger Hamilton i singlerne og Conrad Von Holstein og Frederik Hove-Andersen i foursome.

Alle matcher blev i øvrigt afgjort på sidste hul, så selvom cifrene indikerer noget andet, var det spændende undervejs.

Billedet er af de glade vindere.

Pigerne spiller deres første kampe senere på ugen. De spiller ude i morgen og hjemme på torsdag. Drengene spiller også på hjemmebane på torsdag.

Tilmeld dig, Bliv en Golfspiller

Bliv en Golfspiller

Endnu en nyhed for i år er “Bliv en Golfspiller”. Forhåbningen er at du som har banetilladelse og gerne vil spille mere golf, men ikke rigtigt ved med hvem eller hvornår, finder en naturlig plads at spille mere golf!

Kl 10-12 har vi træning, vi øver putting, det korte spil og sving.

Kl 12-13 byder restauranten, og Juniorkomiteen, på burger for kun 75kr.

Fra kl 13 spiller vi 9 huller sammen.

VI TRÆNER FØLGENDE LØRDAGE

Lørdag 20 april TILMELDING HER

Lørdag 4 maj TILMELDING HER

Lørdag 18 maj TILMELDING HER

Lørdag 1 juni TILMELDING HER

Max 12 deltagere per lørdag.

Frist for tilmelding 2 uger før.

Max 53,9 i hcp.

**Forældre er velkomne til at spille med, så længe der er plads. Du betaler gæste greenfee i shoppen, hvis du ikke er medlem.

Vi ses!

Juniorkomitéen

Junior sæsonstart 2024 med minigolf hos Cecilie´s

Så fik vi holdt mini golf dag med 20 juniorer ude hos Cecilie’s.

Vi spillede to rækker med præmier til de fire bedste scores
Frederik og Axel Emil delte første pladsen hos dem med handicap under 54 , på 3. pladsen kom Victor og på 4. pladsen  var William.
Der skilte kun 1 slag mellem Frederik , Axel Emil og Victor.

I dem med handicap på 54 eller over var Conrad bedst efterfulgt af Adam, Holger og Flora.

Tak for en sjov dag! Vi glæder os til at spille stor golf snarest mulig!

Informationsmøde 17. marts

Kom ud og hør mere om vores aktiviteter under sæsonen. Vi kommer give information om Junior-Torsdag, Træning, Camps og Turneringer.
Vi måler også junioren for en gratis KGK-polo du kan bruge til træning og spil!

Opstartscamp 13-14. april

Følg linket for at tilmelde dig til Opstartscampen. Vi træner og spiller lørdag og søndag mellem kl 9.30-15.00. Der kan nogen gang også tilbydes varm cacao.

TILMELD DIG HER