Skip to content

Åbning af restaurant 18.5.

Om KGK

Mandag den 18/5 åbner restauranten op igen. Det er vigtigt, at alle følger denne vejledning, så besøgende og ansatte kan opholde sig sammen under trygge forhold og med behørig afstand.

Vi følger regler fra SSI og regeringen, men at vi forbeholder os retten til at indføre yderligere restriktioner for Jeres og vores sikkerheds skyld. Vi har opstillet håndsprit ved indgangen til restauranten og vi forventer at alle bruger den, forud for hver gang de kommer ind i restauranten.

Alt service skal man lade stå på bordet, så vil tjeneren rydde op og afspritte bord og stole efter brug. Det er vigtigt at ingen sætter sig ved et bord som ikke er ryddet og afsprittet.

Ved alle borde vil der kunne sidde 4 personer indendørs og 4-6 personer udendørs.

Hvis bordene ved restaurant/terrasse er fyldt op, er det vigtigt at vise hensyn og lade andre komme til, så alle kan få glæde af vores faciliteter.

For at fejre at I igen kan nyde klubhuset, har vi besluttet at tilbyde Champagne fra et lille eksklusivt hus til 85 kr./glas. Det er en fantastisk blend af Pinot Noir og Chardonnay.

Maden
Der vil igen være mulighed for at bestille smørrebrød, dog vil det ikke være fra buffet, men efter bestilling hvorefter tjeneren serverer det ved bordet. KGK-burgeren og dagens ret vender tilbage, og vi glæder os til at præsentere det nye menukort for jer SNAREST.  

Vandflasker med postevand vil ikke være disponible, men vil være muligt at få i baren.

Salt, peber og sukker vil være portionsstyk, og udleveres med maden/kaffen.

Vi glæder os til at se Jer alle i restauranten.

Med venlig hilsen

Jakob og Peter