Skip to content

Aflysning af Generalforsamling 26.4.

bestyrelse-og-komiteer-header

Kære medlemmer,

Desværre er KGK’s Generalforsamling den 26. april aflyst på grund af restriktionerne i forbindelse med COVID-19. Det er vi i Bestyrelsen oprigtigt kede af, vi havde glædet os til at se jer.

Ifølge klubbens love skal Generalforsamlingen afholdes inden udgangen af april, men dette er desværre ikke muligt. Derfor arbejder vi nu og fremadrettet med det udgangspunkt bedst muligt at sikre klubbens økonomi i disse svære tider.
Vi vil være konservative i forbindelse med at sætte projekter i gang, medmindre der er tale om helt nødvendige forhold. Alle større initiativer må derfor vente, til det bliver muligt at afholde en Generalforsamling, forhåbentligt inden sommerferien, men det afhænger af de restriktioner, regeringen vælger skal være gældende efter 10. maj.

Det budget, vi fremlagde for jer i forbindelse med Bestyrelsens skriftlige beretning, er vi selvfølgelig nødt til at justere. Vi arbejder på et nyt, som vi udsender i begyndelsen af maj.

Vi er meget stolte og glade for, at vi fra starten af året får mange nye medlemmer, prøvemedlemmer og medlemmer, der går fra passiv til aktiv. Det er meget positivt, at så mange finder det attraktivt at spille golf i Københavns Golf Klub, og det er godt for klubbens økonomi.  Men vi mangler selvfølgelig omsætning på shoppen og greenfee, men sidstnævnte vil forbedres, efterhånden som vi kan åbne mere for medlemmers spil med gæster. Derudover vil vi se på, om vi kan tilbyde jer salg fra shoppen og restauranten på andre måder. De initiativer håber vi, at I vil støtte op om, når det bliver muligt. Vores trænere er retur igen og har åbnet deres kalendere for booking – kom endelig ud og få finjusteret svinget.

Vi vil gerne fortælle jer mere om vores planer for banen, og vi har forberedt en præsentation til jer om det arbejde der er og vil blive sat i gang. Den må vi vente med at dele, til vi kan afholde Generalforsamlingen.

Vi ville også gerne have delt vores flotte nye Årbog med jer, derfor vil vi prøve, om vi kan finde en god og sikker måde at udlevere den til jer på, når I besøger banen.

Som I kan se, er vores personale nu tilbage på arbejde efter en periode med hjemsendelse, og det er samtidigt glædeligt, at vi har fået bekræftelse på at vi har fået lønkompensation for perioden de har været hjemsendt.

Vi takker jer mange gange for at følge de retningslinjer, der har gjort det muligt at holde banen åben. Vi håber og tror på, at I vil være lige så ansvarlige i forhold til den gradvise åbning, som vi nu er i gang med.

Pas godt på andre og tag vare på jer selv,

Venlig hilsen på Bestyrelsens vegne

Birgitte Henrichsen
Formand