Skip to content

En våd start

Trods det voldsomme regnvejr i starten af tirsdag, vovede nogle hold sig ud, men de fleste vendte våde og kolde tilbage efter de første 2-3 huller. Kombinationen hård blæst og kraftig regn var simpelthen for meget.  Men vejret blev heldigvis mildere op ad dagen.
Efter en kop varm kaffe i loungen og lidt hyggesnak, gik nogen hjem, mens andre tog regntøjet på igen og gik ud sammen med de nye, der var kommer til.  Et andet hold havde fundet sammen og spillede bridge.
I A-rækken gennemførte 5 spillere 18 huller og i B og i C-rækken 6, men da der skal være mindst 8 deltagere for at betragte det som en match, udløste det ingen række-præmier eller point i OOM.
I bestyrelsen blev vi enige om, at dagens bedste scores skal have en flaske vin. Det blev Ingelise Randow, der lavede 37 point. Ud over de, som spillede 18 huller, var der 16, som spillede henholdsvis 9 og 12 huller.

Vejret var heldigvis blevet bedre, da 9-rækken gik ud. Der var også en del afbud, men 11 spillere holdt ved, og derfor betragtes deres match som tællende.

Dagens vindere blev: Nr. 1 Leise Møller 17 p. Nr. 2 Pernille Stage 14 p. Nr. 3 Ulla Junker 13 p. (laveste handicap).