Skip to content

Fødselsdagsmatch

94 deltagere må vistnok siges at være rekord til Tirsdagsklubbens fødselsdagsmatch. Vejrudsigten så tilforladelig ud, men vi fik en del regn, inden solen brød igennem. Vel inde døre kræsede Tobias og Fredrik om os med den ene lækre ret efter den anden, godt hjulpet på vej af Victor og hans team, der desuden sørgede for masser af kølig vin.
Det eneste, der haltede var præmieoverrækkelsen. Bestyrelsen troede længe, at præmierne var forsvundet, men fem kvinder og otte skabe, var åbenbart for kompliceret en opgave. Vi kunne simpelthen hverken finde den rigtige nøgle til det rigtige skab, og det førte til noget, der lignede panik. Men nu kan vi heldigvis berolige alle. Præmierne er fundet i skab nummer 9, så der havde altså ikke været ubudne gæster i omklædningsrummene.

Dagens vindere af greensome-matchen, vil få sine præmier overrakt efter Heksematchen den 20. juni.
Nr. 1 blev Eva Bruun og Henriette Nyvang med 39 p. Nr. 2 Mihoko og Vivi Hallstein, 36 p. (** Laveste handicap). Nr. 3 Lise Gulmann og Anette Nygaard-Andersen, 36 p.

I 9-rækken var præmierne delt op efter bedste score for det hold, der startede på hul 1 og det, der startede på hul 10. Vindere blev henholdsvis Birgitte Soldbro og Jytte Dubin med 14 p. (start på hul 10) og Ulla Winkel og Merete Vinter med 11 p. (start på hul 1).