Følg os på Instagram

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Følg os på Facebook

3 dage siden

Vi udbyder golfskole i samarbejde med bl.a. Skovshoved Hotel i juli måned! Skynd dig at book et skønt ophold på en lækker bane med super greens, dejlig mad, fantastisk golfundervisning fra onsdag ... Vis mere

Golfophold tæt på København, Dyrehaven og Øresund
https://www.golfbladet.com/golfophold-taet-paa-koebenhavn-dyrehaven-og-oeresund/

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 uge siden

Golf tip Tuesday
Sorry for Wind at the start

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 uge siden

Tirsdagsklubbens 70 års fødselsdag d.5.6 blev en bragende succes. 100 damer i flot klassisk outfit havde tilmeldt sig arrangementet. Der blev uddelt flotte præmier for resultaterne 29.5 og 5.6 og ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 uger siden

Golf Tip Tuesday
No more Hoselrockets!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 uger siden

Vi har fået vandpost på banen.

Bag en nyopsat bænk til højre for 10. teested er der blevet opsat en drikkevandshane.

Elektriker, VVS’er og klubbens greenkeepere under ledelse af Martin Hjort ... Vis mere

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 uger siden

Aston Martin Company Day 2018 vinderne blev:...... Flot og stort tillykke til alle! Tak for i år og vi glæder os til at se jer igen til næste år!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

Fødselsdagsmatch

 i Tirsdagsklubben

94 deltagere må vistnok siges at være rekord til Tirsdagsklubbens fødselsdagsmatch. Vejrudsigten så tilforladelig ud, men vi fik en del regn, inden solen brød igennem. Vel inde døre kræsede Tobias og Fredrik om os med den ene lækre ret efter den anden, godt hjulpet på vej af Victor og hans team, der desuden sørgede for masser af kølig vin.
Det eneste, der haltede var præmieoverrækkelsen. Bestyrelsen troede længe, at præmierne var forsvundet, men fem kvinder og otte skabe, var åbenbart for kompliceret en opgave. Vi kunne simpelthen hverken finde den rigtige nøgle til det rigtige skab, og det førte til noget, der lignede panik. Men nu kan vi heldigvis berolige alle. Præmierne er fundet i skab nummer 9, så der havde altså ikke været ubudne gæster i omklædningsrummene.

Dagens vindere af greensome-matchen, vil få sine præmier overrakt efter Heksematchen den 20. juni.
Nr. 1 blev Eva Bruun og Henriette Nyvang med 39 p. Nr. 2 Mihoko og Vivi Hallstein, 36 p. (** Laveste handicap). Nr. 3 Lise Gulmann og Anette Nygaard-Andersen, 36 p.

I 9-rækken var præmierne delt op efter bedste score for det hold, der startede på hul 1 og det, der startede på hul 10. Vindere blev henholdsvis Birgitte Soldbro og Jytte Dubin med 14 p. (start på hul 10) og Ulla Winkel og Merete Vinter med 11 p. (start på hul 1).