Skip to content

Introgolf Infobrev no. 2

Kære Introgolfer 

Vi er kommet rigtig godt i gang i Introgolf, Månedsmatch i aprils kulde med i alt 30 deltager, blev gennemført med succes, og på trods af vi lige er startet har 2 medlemmer allerede fået banetilladelse, kæmpe tillykke Thilde Buurgaard og Mathias Bolander. 

Her i maj spiller vi 1., 8. og 15. maj, eftersom den sidste mandag i måneden er 2. pinsedag, spilles månedsmatchen allerede den 22. maj 2023, tilmelding er åben via Golfbox, og fristen er torsdag 18. maj 2023 kl. 12.00 Vi håber at se rigtig mange af jer. ⛳ 

Introgolf her flere aktiviteter her før sommerferien, så sæt kryds i kalenderen: 

Søndag den 4. juni 2023: ’KGK Social’ en turnering for alle medlemmer med banetilladelse. Der spilles 12 huller stableford, hul 1-8 og 15-18, derudover har vi planlagt en petanquekonkurrence, og vores sponsor Rose Vin og Bobler v/Henrik Sølver, byder på vinsmagning til fællesspisningen. Du tilmelder dig via Golfbox, på dette link KGK Social tilmeldingsfristen er 2. juni 2023, kl. 08.00. 


Mandag den 19. juni 2023, banen er lukket pga. Company Day, vi har derfor planlagt en tur til Smørum (spil på Smørum kræver banetilladelse). Info følger.
Mandag 26. juni 2023, spilles venskabsmatch med Hørsholm, og det er vores tur til at vise Introgolfere fra Hørsholm rundt på vores bane.  
 

Vigtig vigtig….. Fremover vil vi benytte Golfbox til at udsendelse af information, tjek din opsætning, i Golfbox, så du er sikker på at modtage information fra Introgolf, ja i bund og grund generelt nyheder fra klubben. 

Skulle Golfbox drille så send os en mail på Introgolf@kgkgolf.dk så hjælper vi dig igennem eller tag fat i en af os om mandagen i klubben  😜

Til slut et par tips til færden på bane ….. ⛳

  • Husk at lægge din turf tilbage 
  • Tag en pose med sand og græsfrø med rundt til reparation af turf -huller 
  • Ret nedslagsmærker på green 
  • Riv efter dig i bunkers  
  • Spil med egne bolde, det er ikke tilladt at spille med bolde fra drivning range Spilletempo, er bag bolden foran og ikke foran bolden bagved 
     

Lange drives og god put

 

Mange hilsner

Introkomiteen

v/Jannie