Skip to content

Nyhedsbrev september 2022

 

Kære Medlem,

Så kom efteråret en anelse nærmere, efter en dejlig lang sommer. Banen har fået lidt af det vand den savnede og begynder at blive grønnere igen. Vi havde i sidste besøg uge af verdenskendt golffotograf, Gary Lisbon, der tog nogle billeder af vores bane, bl.a. fra oven. I kan se nogle af dem her, ligesom at de også kommer til at pryde vores hjemmeside snarest: https://www.instagram.com/p/CiOAzJ5NAiW/.


Golfspilleren I centrum

I sidste uge fik alle medlemmer i klubben tilsendt den årlige spørgeskemaundersøgelse fra Players 1st, også kaldet Golfspilleren i Centrum. Vi håber, at I vil bruge 5-7 minutter på at besvare undersøgelsen, da vi læser og analyserer al jeres feedback ift. den udvikling og de forbedringer I ønsker at vi skal sætte i gang.

 

Bliv Fore-caddie til The Royal Trophy

I weekenden 1.10 til 2.10. afholder vi vores ranglisteturnering for elitespillere på KGK’s bane. I den forbindelse sørger vi fore-caddies til vagter på banen af 4-4½ timers varighed. Der vil blive sørget for drikkevare og en forplejning (Du kan vælge buffet i restauranten eller en bane sandwich) i forbindelse med opgaven.

Peter Hoverby fra Turneringskomitéen tager imod tilmelding som hjælper på mail Peter.hoverby@live.dk.

Husk:

  • Navn:
  • DGU-nr.:
  • Mailadresse.:
  • Evt. ønske til dag, start/slut tidspunkt m.v.: 

Su. Senest 15. september 2022

 

Fittingdag med Titleist 7. Oktober – Prøv de nye TSR woods

Fredag d. 7.10. har vi fitting dag med Titleist, der pr. 30.9. lancerer den nye TSR serie på det danske marked. Der er følgende tider ledige: 10:30-11:15, 12:00-12:45, 12:45-13:30 og 13:30-14:15.

Hvis vejret arter sig afholdes eventet på KGK’s driving range. Hvis der loves regn eller lign., så rykker vi indendørs i Simgolf, Grøndalscenteret, hvor Trackman teknologien giver fuld mulighed for at lave en ligeså god fitting som udendørs. https://www.titleist.com/tsr-metals.

Kontakt Christian: cth@kgkgolf.dk for booking.

Reviderede åbningstider i restauranten pr. 12.9.

Da dagene bliver kortere reviderer åbningstiderne i restauranten gældende pr. mandag d. 12.9. som følger:

Mandag-Torsdag: 10:00-20:00

Fredag-Søndag: 10:00-19:00

Husk at I altid gerne må forudbestille før jeres runde. Direkte tlf.: 39484003

 

Top Nordic Samarbejde – spil gratis i udvalgte Danske, Svenske, Norske klubber og en enkelt i Estland.

Som nævnt i det sidste nyhedsbrev er vi trådt ind i Top Nordic samarbejdet med bl.a. Silkeborg, Esbjerg, Ledreborg, Bokskogen, Miklagard og mange andre spændende golfklubber. Læs mere om hvordan du booker og vilkår på dette link (nederst på siden): https://www.kgkgolf.dk/greenfee/. Vi håber at vores medlemmer vil benytte sig af det med f.eks. en 3-4 dages tur henover landet hvor I besøger Ledreborg, Odense Eventyr, Esbjerg og Silkeborg.

 

God dag

Christian Tage Nyvang Hansen