Skip to content

Nyhedsbrev maj 2023

 

Kære Medlem,

 

Håber at du har fået nydt det flotte majvejr, hvor vi har fået betydeligt mere solskin end normalt. Golfbanen savner stadig regn, men det er svært at være ked af det flotte vejr!  

 

Restaurant

Som I nok har bemærket har vi kæmpet med at få nyt personale til især vores køkken. Vores nye restauratør, Flemming Endres, har sammen med Dres og Jakob kæmpet en brav kamp igennem sæsonopstarten.

Vi er derfor glade for at kunne annoncere ansættelse af ny køkkenchef, Christina Holme Larsen, der starter 1. juni. Christina kommer med en god portion erfaring fra lignende stillinger og hendes kærlighed for det gode solide danske køkken (bl.a. Egnsretter) får os til at se frem til samarbejdet. Christina medbringer Line Plesner som køkkenassistent / kok, der kender hinanden fra tidligere samarbejde – altså et stærkt team.

Vi glæder os til at byde dem begge velkommen på restaurantholdet fra på torsdag.

 

Vi vil også benytte lejligheden til at sige tak for denne gang til Jakob S. Hermansen, der har været ansat i vores køkken siden 2019. Jakob stopper pr. 31.5.2023 efter eget ønske. Held og lykke fremadrettet 

 

Begrænsede åbningstider frem til 11.6.

Grundet manglende personale i køkkenet og restauranten har vi reduceret åbningstiderne som følger:

Mandag til torsdag: 11:00-21:00

Fredag til søndag (og helligdage): 10:00-17:00

Køkkenet lukker 30 min før. Husk at forudbestille før du går ud – TAK!

 

Fra mandag d. 12.6. vender vi tilbage til almindelige åbningstider med åbent mandag-torsdag kl. 10:00-22:00 og fre-søn til kl. 10:00-19:00.

 

Vi vil fortsat opfordre jer til at købe et værdikort til restauranten, hvor I ved indbetaling af 1.000 kr. får 1.100 kr. at købe mad og drikke for. Kortene købes i baren og kan genoptankes efter saldoen er brugt.

 

Hvis I har feedback til maden eller andre gode forslag, så kom endelig med dem direkte til restauranten. Vi modtager ris og ros med åbne arme.

 

Administration & Turneringer

Vidste du at vores medlemmer har mulighed for at spille gratis på Esbjerg, Silkeborg, Ledreborg, Bokskogen, m.fl. via TOP NORDIC Golf samarbejdet? Hver klub skal stille én starttid for 4 personer til rådighed hver dag i højsæsonen, der kan bookes 56 dage i forvejen. Du anmoder om en starttid via Bokamera systemet, og kan læse mere om det nederst på denne side: https://www.kgkgolf.dk/greenfee/.

 

Der følgende arrangementer den kommende tid som du/I kan tilmelde jer til:

3.6. Ægteskabspokalen: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3737778. Sidste frist for tilmelding er 1.6. kl. 12:00.

4.6. KGK Social turnering: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3954368. Sidste frist for tilmelding er 2.6. kl. 8:00.

Sir Alan Johnstone – Hulspilsturnering for herrer: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3737779.

HUSK vores Jubilæumsuge fra 13.8 til 19.8. – der følger invitation snarest!

 

Trænerne

Hermed lidt nyt fra vores trænere.

 

EFTERÅRS GOLFREJSE 

Tag med på en dejlig efterårstur til Fairplay hotel og golfbane i det sydlige Spanien. Et fantastisk golfresort der ligger i Cadiz regionen. Klas Olsson tager 14 medlemmer med på en dejlig golftur, der indeholder en god golfbane, lækker mad, og et 5-stjernet hotel i rolige omgivelser. En super afslutning på sæsonen. Se mere her Golf Rejse til Cadiz

 

BARSEBÄCK GOLF RESORT MED KLAS OG OSKAR 7-8 AUGUST

Tag med Klas og Oskar til fantastiske Barsebäck den 7-8 August. Vi spiller begge baner på Barsebäck i løbet af de 2 dage og træner lidt også. Vi overnatter og spiser på deres nyrenoverede golfhotel lige ved banen. Se mere her Barsebäck august 2023

 

I Pakken indgår:

– 2 x greenfee ( 1 på hver bane )

– 1 x overnatning i delt dobbeltværelse

– 1 x 2 retters aftensmad (eksl. drikkevarer)

– 1 x morgenmad

– Træning med Klas og Oskar

– Coaching ude på banen

 

Pris: 3750,- pr person i delt dobbeltværelse  (enkeltværelse findes mod et tillæg)

Max. 12 spillere

Tilmelding til Klas på: klas@kgkgolf.dk

 

God dag,

Med venlig hilsen

Christian Tage Nyvang Hansen