Skip to content

Nyhedsbrev marts 2023

 

Kære Medlem,

Håber du er klar til weekenden, hvor der loves koldt men flot vejr til golf.

Nedenfor kan du læse lidt nyheder fra klubben om bl.a. ansættelse af ny restauratør, åbning af restauranten om 18 dage, ny klub app fra GLFR, baneopdatering og meget andet.

 

Ny restauratør – Flemming Endres

Det glæder os at kunne byde Flemming Endres velkommen som restauratør pr. 15.3. I kan læse mere om Flemming og hans kvalifikationer her: https://www.kgkgolf.dk/ny-restauratoer-ansat-flemming-endres/. Vi glæder os til at Flemming starter om 12 dage i KGK, når den nye restaurant skal til at indrettes…

 

…Åbning af restauranten

Ombygningen af restauranten kører på fuld tryk. Der har været lidt forsinkelser under vejs på bl.a. dele til loftet, men det skrider for alvor fremad nu. Det faste inventar, vægge, gulve og faste installationer skal stå færdigt på fredag d. 10.3. Fra mandag d. 13.3. går vi i gang med at indrette, montere lamper, osv. frem mod at kunne åbne restauranten tirsdag d. 21.3. Vi  tilbyder ikke noget mad mandag d. 20.3. (kun drikkevarer og snacks), da vi bruger dagen på at rykke alt fra loungen ud og gøre restauranten klar til åbning dagen efter. Før generalforsamlingen d. 2. april holder vi officiel åbning af den nye restaurant med lidt godt at drikke og spise 

 

Værdikort til restauranten. 

Som noget nyt til 2023 har vi lavet et flot KGK medlemskort til køb i restauranten, hvor du ved indbetaling af 1.000 kr. (minimumsbeløb) får 1.100 kr. (+10%) at købe mad og drikkevarer for. Du vil kunne købe kortet efter restaurantåbningen d.21/3 og det kan naturligvis tankes løbende op med min. 1.000 kr. pr. gang. Vi håber, at vores medlemmer vil støtte op om dette initiativ så nogle af de planlagte prisstigninger til 2023 næsten ikke vil kunne mærkes.

 

Generalforsamling d. 2. april

Husk at sætte kryds i kalenderen søndag d. 2. april kl. 14:00, hvor der afholdes ordinær generalforsamling i KGK. Kom i god tid og få et glas og lidt at spise i den nye flotte restaurant.

 

Nyt fra proerne

Klas og Oskars tilbud om gruppetræning og rejser var meget populært og fik mange tilmeldinger efter seneste nyhedsbrev. De har dog stadig ledige pladser på KGK Academy hold, medens det har været nødvendigt at oprette et ekstra hold til tekniktræning i uge 20 og en ekstra tur til Barsebäck i start august (juli-turen blev hurtigt udsolgt). Vores dygtige trænere har også et specialdesignet et træningsforløb til medlemmer mellem HCP 37-54! ALLE de ovenstående kurser og rejser, kan du læse mere om og tilmelde dig til her: https://www.kgkgolf.dk/professionals/#kurser.

 

Åbningsturnering 1. april samt tilmelding til Ugeturneringen 2023  

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig til Åbningsturneringen d.1/4, samt til Ugeturneringen der spilles hver tirsdag eftermiddag fra 25/4 til 5/9.

Åbningsturneringen: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3726344.

Ugeturneringen: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3774247

 

GLFR klub-app på vej

Til 2023 introducerer vi GLFR app som ny klub-app hvor du vil kunne finde informationer om følgende:

 • Banestatus fra din hjemmeklubben
 • Nyheder fra din hjemmeklub
 • Overblik over andre klubber
 • Baneguide
 • Scorekort for op til 4 personer
 • Direkte upload af scores til DGU / GolfBox
 • Mulighed for vise dagens PIN-placering med GPS
  Og meget mere….
  App’en lanceres i primo april som kommunikationsplatform, og du kan hente den allerede nu på dette link: https://www.glfr.com/download/.

 

Åbningstider kontor & shop:

Marts måned: Kl. 8:00 – 16:00 på hverdag og kl. 8:00-15:00 i weekender.

Fra april til oktober måned: Kl. 8:00 – 17:00 mandag til torsdag, fredage 8:00 – 16:00 og kl. 7:30-15:00 i weekender

 

Nyheder i shoppen:

Der kommer løbende nye varer hjem til shoppen. Allerede nu kan du prøve de nye Callaway Paradigm drivere som Højgaard brødrene bruger med stor succes på DP World Tour. Vi har også fået lidt Taylor Stealth 2 woods, og sidst men ikke mindst XXiO – det meget populære og eksklusive japanske undermærke til Srixon. XXiO udemærker sig med meget tilgivende køllehoveder og ultralette skafter, der giver golfspillere med lav svinghastighed endnu mere fart i køllen og længde på deres slag. Book evt. en lektion med vores proer på simulatoren i indendørsrummet, og få opgraderet dit udstyr forud for sæsonstart.

 

Baneopdatering

Vores chefgreenkeeper, Martin Nilsson, har lavet en baneopdatering omkring vinterens vejr indtil nu, opstart af ny greenkeeper, mv., der kan læses her: https://www.kgkgolf.dk/banen/#/banestatus

 

Simulator

Simulatoren i vores indendørsrum er en stor succes. Mange booker den og får trænet golfspillet, medens de bliver klogere på styrker og svagheder inden sæsonstart. Husk dog at bekræfte jeres tider via GolfBox app’en eller touchskærmen i hall’en inden spil. Vi forventer at fortsætte med simulatoren til og med marts. I april vil det være muligt at spille simulatorgolf indtil driving rangen åbner.

Nyd weekenden. Vi glæder os til at se jer ude i klubben 

 

Med venlig hilsen

Christian Tage Nyvang Hansen