Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i Juni 2022.

Vi er nu 1/3-del inde i sæsonen – 11 af 29 matcher er afviklet og juli måned er lige rundt om hjørnet. Normalt er juli en meget stille måned og hvis vi får færre tilmeldinger end normalt, så vil vi formentlig afvikle de fleste med løbende start fra hul 1.

Vi vil gerne ønske alle en rigtig god sommerferie – hvis det er noget I stadig har? – og sige på gensyn i august, hvor vi får en travl måned med både Tee Mesterskab og den traditionelle match med Tirsdagsklubben – i år den 12. august. Igen i år har vi to sponsorer til denne match: Rosé, Vin & Bobler ved Henrik Sølver og FORMUEPLEJE ved Henrik Iwersen.

Gavekort Match den 3. juni

Da sidste frist for tilmelding var nået, stod vi i den situation, at der var 16 tilmeldinger i C-rækken, 12 i A-rækken og 5 i B-rækken. Af disse havde 2 spillere meldt sig i både A- og B-rækken. Unægtelig svært at vide, om disse 2 spillere ville spille en ligegyldig match om ingenting (B-rækken) eller være med i en match om et gavekort (A-rækken)?

Matchledelsen besluttede derfor at flytte alle fra B-rækken til A-rækken, så de blev >14 i alt og således kunne spille om 2 x gavekort. C-rækken, endte også på 16 spillere.

Resultatet af matcherne blev, at Niels Walløe vandt foran Michael Gerlif og at Michael MASI Ankjær vandt i C-rækken foran Lars Monrad-Gylling.

Dagens præmie var et gavekort til shoppen.

Venskabsmatch i Hornbæk den 10. juni

Det er altid lidt af en udfordring, når vi skal have en match med en anden klub – og så i samarbejde med damerne.

Vi kan i Old Boys beslutte ting vedrørende matchen, som damerne så ikke synes om og så ender det med at vi gør noget, som damerne ikke gør – fx i år, hvor vi – traditionen tro – arrangerede morgenmad før matchen sammen med Hornbæks hold – det har vi haft hver eneste gang, vi har afviklet matchen – men i år ville damerne højst overraskende – ikke være med!

En anden udfordring er, når der skal laves holdsammensætning. Da vi nåede sidste frist for tilmelding, havde vi 18 herrer og 13 damer. Lige efter lukketid lykkedes det damerne at skaffe 1 dame mere – så vi endte på 14 damer og 18 herrer. Formanden (eller måske mere korrekt i disse tider: Forpersonen?) havde heldigvis lavet den aftale med Hornbæk, at kunne vi ikke stille med fuldt hold (15 damer og 15 herrer), så måtte man supplere med en ren dame- eller herrebold. Vi endte således med, at 16 herrer kom til at spille. Den sidst tilmeldte (nummer 18) fik sine penge tilbage og den næstsidste indvilligede i at møde op som reserve – flot gestus – så tak til Mikael Thorsen 1-3070 for hjælpen!

Dagen før matchen og efter holdsammensætningen er foretaget, sidder man i spænding hele dagen og krydser fingre for, at ingen pludselig melder afbud 😊Det skete heldigvis ikke i år – også tak for det.

Da dagen oprandt endte vi med at alle kom til at spille, idet Hornbæk lånte vores reserve, da de havde modtaget et afbud lige før matchen – så alle KGK’ere kom til at spille.

Efter en brav kamp, lykkedes det for Hornbæk at hive en 12-3 sejr hjem – og de fik således for første gang – pokalen – (naturligvis kun til låns i 12 måneder). Tillykke til Hornbæk med sejren og tak for et flot arrangement med morgenmad og dejlig frokost. Præmien for bedste KGK-Hold tilfaldt Anette Harmsen og Poul Birch – de vandt 4/2 – stort TILLYKKE til dem.

(Annette og Poul)

Tak for indsatsen til alle KGK spillere – det var ikke din skyld, at vi ikke vandt! Formanden påtager sig hele skylden, idet han havde lavet hold efter, hvordan han mente man bedst spillede sammen i stedet for lav/høj, hvor dem med laveste handicap parres med dem med højeste handicap! Det skal ikke gentage sig.

Tee Mesterskab – 3. afdeling fra Tee 52 den 17. juni

Dagen startede med et fornemt besøg af 3 af vore bedre Europa Tour spillere – Søren Kjeldsen, Jeff Winther og Lasse Jensen. De ville alle gerne være medlem af Old Boys – men vi følte, at vi lige ville se dem an – og om de kunne spille banen uden hele tiden at ryge i roughen! Spøg til side, de ville vist bare træne på en Links-bane og havde spurgt KGK, om de måtte få en tid – og det blev så vores tid 08:50, de fik.

Fra venstre: 4. manden, en ven til én af spillerne, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Anne-Mette, Lasse Jensen) Tak til fotograf Erik Hamre for lån af foto

Dagens match endte med følgende glade vindere: Michael MASI Ankjær med 33 points foran Steen Mahneke med 32 points og Niels Siggaard med 29 points.

Her midtvejs i årets Tee Mesterskab er stillingen UDEN fratrukket runde, at Michael MASI Ankjær og Michael Elkiær Andersen har lagt sig i spidsen med 94 points foran Henrik Valdorf med 82 points og formanden med 80 points.

9-hullerne blev vundet af: Lars Monrad-Gylling (igen, igen, igen) foran Theis Jensen og Erik Hamre. Da Lars havde vundet vin 2 gange i træk gik dagens vindervin videre til den næste.

Modificeret Slagspil den 24. juni

Pyyha – det var en varm omgang. Men med varmen kom også det gode spil og alle kom ind næsten indenfor den normale tidsgrænse. A-rækken blev vundet af Michael Laursen med netto score på 76 slag foran Niels Christian Nielsen også med 76 slag. B-rækken blev for en gangs skyld vundet af formanden også med 76 netto slag – desværre var der for få deltagere til at formanden kunne modtage en flaske vin for indsatsen :-(.

C-rækken blev vundet af Finn Skovgård foran Søren Juhl Hansen. Christian Ravn løb med klappepræmien.

Ingen match fredag 1. juli

Som tidligere oplyst, så har bestyrelsen valgt at aflyse matcherne på fredag på grund af at Tour de France 2022 starter i København. Det er – efter vores mening – en ”once in a lifetime experience” (formentlig i vores levetid), så det skal opleves på nærmeste hold.

Ferie

Formanden rejser på en lille ferie for at samle kræfter til et travlt program efter 1. august, hvorfor han vil være fraværende den 8. og 15. juli.

Rigtig god sommer – husk solcreme – også på ørerne!