Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i august 2023.

En meget travl måned går på hæld og en ny travl september måned er på vej.

Vi kan være yderst tilfredse med de aktiviteter vi afviklede i august og vi håber næste måned bliver lige så vellykket.

Vi har ingen fødselsdage, vi kan fejre i september, så det er ikke en fejl, at der ikke er noget flag i denne information 🙂

PS! Dette Månedsnyt læses bedst på en fuldskærm.

Nyt medlem

Onsdag den 2. august skete det, som formanden havde drømt om: Vi kunne byde velkommen til et nyt medlem, årets 15. nye medlem og en ny rekord med nu 108 medlemmer! Aldrig har vi været flere under den nuværende ledelse. Vi byder derfor KGK medlem 1-286 hr. Bjørn Eliasen hjertelig velkommen i vores klub i klubben. Tak til Arve Sund og Erik Fabrin, som overbeviste Bjørn om, at han skulle være medlem 🙂

Resultater 4. august

Netop denne fredag var på en måde historisk. Aldrig tidligere har vi afviklet 3 matcher uden at Kontoret var involveret – lige bortset fra, at de hjalp en flight med at taste score i systemet fordi en af spillerne var gået ind efter 5. hul. Ellers var vi ikke på kontoret før matchen og heller ikke bagefter – og resultatet kunne vi se på vore telefoner. Kontoret har opnået det, de ønskede – at reducere arbejdsbyrden på fredage, når vi spillede vore matcher 😊

Efter matcherne fungerede servicen derimod ikke fra restauranten – flere måtte vente op til 30 minutter på deres 2 stk. smørrebrød – og vi har jo netop fælles Gunstart for at vi kan spise frokost sammen. Formanden gik derfor i gang sammen med direktør Christian og Flemming i restauranten om at finde en ny måde, at håndtere vore fremtidige frokoster på. Løsningen blev, at vi alle inden vi går ud fredag morgen, slår en smut forbi Kontoret og krydser af på en bestillingsliste, hvad man ønsker at spise til frokost. Restauranten sørger så for, at det hele er klar til vi kommer ind. Det blev afprøvet første gang den 25. august og det ser ud til at det virker.

Dagens vindere blev:

A-rækken: Jørgen Ib Hansen med 37 points foran Poul Birch med 36 og Finn Allingstrup med 32 points

B-rækken: Kersi Porbunderwalla med 37 points foran Poul Hansen med 35 og Steen Mahneke med 31 points

C-rækken: Michael Elkiær Andersen med 19 points foran Anders Scheuer Nielsen med 17 og Michael Ankjær med 16 points

Resultat 11. august – Tirsdagsklubben/Old Boys Greensome Match

Allerede dagen før havde vi opnået det maksimale antal deltagere til 18 huller – 22 damer og 22 herrer – hvorfor vi tirsdag formiddag lukkede for flere tilmeldinger.

Formanden har modtaget mange positive kommentarer fra deltagerne i årets Greensome Match med damerne og det er vi super glade for. Alt kørte også efter planen, selvom det havde været dejligt med den sædvanlige ”kyssepige” til at hjælpe  – og så lidt mere solskin 🙂

Vindere blev:

18-huller: Eva Stack/Ulrik The Eagle Andersen-Alstrup med 37 points foran Udsen/Jørgen Ib også med 37 points og Halken/Fabrin med 36 points

 9-huller: Bjerg-Pedersen/Søren Juhl Hansen vandt med 23 points foran Lundqvist/Lars Monrad-Gylling med 18 og Helle Snedker/Erik Hamre også med 18 points. Helle er chef for Formuepleje i København og således sponsor for matchen sammen med Henrik Iwersen, som også er medlem i Old Boys Klubben – Henrik kan ses på billedet med Hans Ulrik Paulsen.

Fotos fra dagen:

 

TAK til årets sponsorer: FORMUEPLEJE og Rosé, Vin & Bobler for støtten til årets match med Tirsdagsklubben.

– fik vi skrevet, at vi havde Live Scoring? Noget damerne ikke tidligere har prøvet – men de tilbagemeldinger vi modtog var alle positive 😊

Resultat 18. august – Old Boys bidrag til KGK’s 125 års Jubilæum

Vores match havde allerede 2 uger før været fuldtegnet i 18-hullers rækken og den 9. august besluttede KGK’s Turneringsledelse, at der ikke var nok tilmeldinger til Ryder Cup Matchen om eftermiddagen, hvorfor alle tilmeldte i denne aflyste match, blev inviteret med til vores match og det resulterede i, at vi endte på 64 spillere til 18-huller og 28 til 9-huller – i alt 92 spillere, og det må siges at være ganske flot..

Resultatet blev følgende:

18-huller vandt Hanne Bjerregaard/Michael Gerlif foran Jørgen Ib Hansen/Lars Henrichsen og med Erik Schreiner/Christian Ehlers på 3. pladsen.

  9-huller blev vundet af Annette Fabrin/John Kjær foran Brit Roust Jæger/Kaj Møller Hansen og med Ulla Junker Nielsen/Theis Jensen på 3. pladsen

Stort TILLYKKE til alle vindere!

Efter frokost var der gin & tonic ved Holger Frederiksen på Ordrupvej 100 og The Flying Moments spillede – og det var vi rigtig mange KGK’ere, som nød!

Her lidt fotos fra dagen – desværre fik fotografen først tid til at tage fotos sidst på eftermiddagen, hvor en del var gået hjem – beklager 🙁

Drinkskuponerne var kun en delvis succes. Vi havde afsat 5.000 kr. til formålet og vi udleverede drinkskuponer til 32 Old Boys – men da vi afregnede med restauranten havde de kun modtaget kuponer fra 27 medlemmer.

En stor TAK skal lyde til Carsten Lundqvist fra Holger Frederiksen, Ordrupvej 100 for den dejlige Gin&Tonic-smagning og de meget flotte præmier i matchen. Der var 3 præmier til 9-hullerne og 5 til 18-hullerne.

Efterfølgende har vi modtaget mange positive kommentarer fra deltagere – og det er vi naturligvis meget glade for.

25. august

Måske sidste Løbende Start nogensinde i Old Boys? – og så på en dag, hvor formanden havde fri – og ovenikøbet en 4-7-9 Match, formandens favoritmatch 🙂

Vi havde smørrebrødsbestilling før matchen for første gang..

Resultat af dagens matcher blev:

A-række: Poul Birch vandt foran Erik Fabrin og med Michael Laursen på 3. pladsen. Vine blev vundet af Michael Elkiær Andersen, Erik Schreiner og Mikael Randel.

B-række: Han Henning Jensen vandt foran Erling Kjølhede og med Kersi på 3. pladsen. Vine blev vundet af Christian Geisler, Poul Hansen og Steen Mahneke.

C-rækken: Søen Juhl Hansen vandt foran Anders Scheuer og med Niels Jørgen Jæger på 3. pladsen. Vin blev vundet af Erik Hamre.

Udflugten til Lund

Årets udflugt er nu udsolgt og vi bliver 16 deltagere

Old Boys Golfrejse til Spanien – stadig 2 ledige pladser tilbage

Golfrejsen var udsolgt, men den 19. august modtog vi et afbud. Vi kan derfor igen tilbyde interesserede medlemmer plads på turen.

Hilsen fra Niels Kofoed

Jeg er blevet beriget med en ny hofte og håber snart at være fit for fight igen.

Hils oldboys’ne

September

Næste måned byder på flere spændende matcher, startende med KGK Åben Herredag den 1. september, hvor 9-huller er aflyst, så 4. afdeling af årets Tee Mesterskab fra Tee 49. Den 15. september er vi på udflugt til Lunds Akademiska Golfklubb i Sverige – også denne dag er 9-hullerne aflyst. Den 22. september spilles 4-7-9 i alle 3 rækker og vi slutter måneden af med en gang Old Boys Ryder Cup – Foursome/Four-Ball/Singler.

Old Boys 2023 Ryder Cup – 18-huller

Denne dag spiller vi med Løbende Start fra Hul 1 og rundens første 12 huller spilles som holdspil med 2 spillere på hvert hold. De sidste 6 huller er single.

Vi bruger alle et papir scorekort.

Hullerne 1-6 spilles alle fra Tee 57 og 7-18 spilles med Fuld Stableford SPH på hullerne ud fra selvvalgt Tee-sted.

Hold laves af GolfBox ud fra de tilmeldte spilleres handicap, hvor laveste hdc parres med højeste hdc.

Fordi vi delvist spiller holdspil, kræves et lige antal deltagere og hvis vi er en for meget eller for lidt, så vil det gå ud over den sidst tilmeldte. Afbud efter Startlisten er kreeret kan betyde, at hele bolden ikke kan spille med – eller flyttes til 9-huller!

Inden runden påbegyndes, skal man selv printe sit scorekort med valg af Tee-sted, som vil være gældende i Four-Ball og Single matchen (hullerne 7-18).

Spilformat:

Hullerne 1-6 spilles som Foursome (den samme spiller driver på lige huller, den anden på ulige huller herefter skiftes man til at slå/putte indtil bolden er i hul) Hul 1-6 spilles fra scratch.

Der spilles om 4 points pr. hul. Vinderholdet pr. hul får 2 points hver. Deles hullet, får alle spillere 1 point hver.

Hullerne 7-12 spilles som Four-Ball (hver spiller spiller sin egen bold indtil den er i hul eller man ikke kan få point på hullet) fra det – før runden – valgte Tee-sted.

Der spilles om 4 points pr. hul. Den spiller, der laver flest Stableford-points på hullet er vinder af hullet og begge spillere på holdet får 2 points. Deles hullet, får alle spillere 1 point hver.

Points optjent på hullerne 1-12 overføres og tæller med i Single-matchen.

Hullerne 13-18 spilles som en Single-match, hvor hver spiller får det antal points, som hans scorekort udviser på hvert hul baseret på valgte Tee-sted.

I tilfælde af samme points – gælder reglen om laveste handicap.

Udelukkende individuelle vindere – præmie til nummer 1 + 2 + 3.

Old Boys 2023 Ryder Cup – 9-huller

Rundens første 6 huller spilles som holdspil med 2 spillere på hvert hold. De sidste 3 huller er single.

Vi bruger alle et scorekort i papir.

Alle 9 huller spilles fra Tee 49 og med Fuld Stableford SPH på hullerne 5-9.

Hold laves af GolfBox ud fra de tilmeldte spilleres handicap, hvor laveste hdc parres med højeste hdc.

Fordi vi delvist spiller holdspil, kræves et lige antal deltagere og hvis vi er en for meget eller for lidt, så vil det gå ud over den sidst tilmeldte. Afbud efter Startlisten er kreeret kan betyde, at hele bolden ikke kan spille med.

Spilformat:

Hullerne 1-4 spilles som Foursome (den samme spiller driver på lige huller, den anden på ulige huller herefter skiftes man til at slå/putte indtil bolden er i hul) Hul 1-4 spilles fra scratch.

Der spilles om 4 points pr. hul. Vinderholdet pr. hul får 2 points hver. Deles hullet, får alle spillere 1 point hver.

Hullerne 5-6 spilles som Four-Ball (hver spiller spiller sin egen bold indtil den er i hul eller man ikke kan få points på hullet).

Der spilles om 4 points pr. hul. Den spiller, der laver flest Stableford-points på hullet er vinder af hullet og begge spillere på holdet får 2 points. Deles hullet, får alle spillere 1 point hver.

Points optjent på hullerne 1-6 overføres og tæller med i Single-matchen.

Hullerne 7-9 spilles som en Single-match, hvor hver spiller får det antal points, som hans scorekort udviser på hvert hul.

I tilfælde af samme points – gælder reglen om laveste handicap.

Udelukkende individuelle vindere – præmie til nummer 1 + 2 + 3.

Spil godt!

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys

Københavns Golf Klub