Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i november 2023.

Første måned efter generalforsamlingen er altid en stille en af slagsen og det kan en gang imellem være svært for redaktionen at finde stof til vores månedsinfo, men trods det faktum, så synes vi, at det alligevel er lykkedes at få lidt interessant info med her i november. Vi håber du er enig? 🙂

Formanden har været med KGK Erhvervsklub på Mallorca i 4 dage og spillet 4 spændende baner, og netop Mallorca har formanden haft i tankerne, som en destination for en 2024 Old Boys Golfrejse, så det kunne ikke passe bedre – og bestemt en fordel, at formanden kunne tjekke, om det nu også var så godt et sted at rejse til i 2024? Mere om formandens rejse nedenfor.

VIDSTE MAN IKKE BEDRE, VILLE MAN MÅSKE TRO, AT DER ER TALE OM “TO TOSSER PÅ TUR” – MEN DET ER ET FOTO AF SAMTLIGE SPILLERE I C-RÆKKEN, FREDAG DEN 20. OKTOBER

”Jeg spiller ikke langsomt – det må være de andre!”

Som oplyst i formandens beretning i sidste måned, så vil vi i den kommende sæson have fokus på langsomt spil. Alle mener selv, at de ikke er årsag til at det en gang imellem går for langsomt – men der er altså noget om snakken! Tag fx vores Afslutningsmatch. Her startede alle stort set samtidigt – men de enkelte hold, kom ikke ind næsten samtidigt!

2 hold var inde før kl. 11:30 – 7 hold var inde før 12:00 – men de sidste 4 hold var først inde lidt efter kl. 12:30 – så 4 hold har brugt mere end 30-60 minutter ekstra på at spille de samme 12 huller, som alle andre. Det kan kun skyldes, at man leder efter bolde i mere end 3 minutter og ikke benytter dropperegel E5.

Status kontingentindbetalinger

Allerede inden udgangen af oktober havde vi modtaget 22 indbetalinger og indtil nu i november er der kommet yderligere 20 – så vi nu har modtaget kontingent fra i alt 42 medlemmer – heraf er der 3 nye medlemmer!

300 kr. – Nordea Bank: 2135 5363344048. Du bedes venligst ikke skrive dit navn på indbetalingen – kun dit medlemsnummer

Nyt medlem

1-2954 Henrik Engsner er nyt medlem af Old Boys.

Henrik er fra Stockholm, men arbejder meget i København.

Vi byder Henrik hjertelig velkommen og vi glæder os til at spille med dig.

Velkommen tilbage…

….kan vi sige til 1-219 og 1-1031 – Kurt Hallstein og Nils Winther, som igen er medlem i Old Boys Klubben. Nils går ind i sin 25. sæson i Old Boys.

Fødselsdage

Jens Peter Henrichsen, 80 år 29. december

Bestyrelsen sender en hilsen på dagen.

Formandens rejse med KGK Erhvervsklub

Vi boede på Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel lige ved Son Vida banen, men spillede kun én bane af 3 i området (Son Muntaner). Vi spillede i alt 4 baner på Mallorca af meget høj kvalitet.

Vi spiste hver aften inde i Palma og det gav en del bustransport. Vi var begunstiget at en kraftig vind på mellem 14-16 m/s, så det var næsten som at spille på Eremitagesletten 😊

Dog var vejret ellers pænt, med sol og kun få skyer – men muligt at spille i korte bukser.

 

Formandens forslag til en Old Boys 2024 Rejse 5.-9. oktober

Mallorca er ikke en billig destination, men der er nogle super gode golfbaner – og lige så vigtigt: Dejlige og gode restauranter 🙂

Formanden anbefaler, at vi bor inde i Palma by, så vi undgår også at skulle køre i bus til middag om aftenen, men i stedet for kan gå til middage og tilbage igen, når man bliver træt og vil i seng.

Formanden vil anbefale, at vi spiller disse 3 baner på vores tur – hvis det er muligt:

https://arabellagolfmallorca.com/en/golf-courses/golf-son-muntaner/ (banen var vært for LET (Ladies European Tour) 16.-18. november.

https://son-gual.com/ Super bane! En af Europas højt rangerede baner! Nogen mener, at det er Mallorcas bedste bane!

https://t-golf.club/t-courses/ (T Golf Calvia) Super feeed bane!

Alle 3 baner kræver bustransport, da de ligger henholdsvis syd og øst for Palma.

Formandens forslag til restauranter: OMBU Born, Patron Lunares, Tast Club, La Bodequilla.

Formanden har været i gang med planlægningen et stykke tid og det er lykkedes, at få plads på det ønskede hotel inde i Palma og kun småting mangler, før der kan udsendes en invitation.

Tilmeldinger bliver efter først-til-mølle. Max 16 spillere. Men mere om det i næste uge.

Status Vinterturneringer

Ved tilmeldingsfristens udløb var der 11 tilmeldinger til A-rækken og 10 til B-rækken og den 7. november blev turneringen skudt i gang.

Månedens citat

”Den lige vej er den bedste”

December måneds infomail

Næste måned udsendes infomailen før den 24. og medio januar udkommer en ekstra mail med en status på antal medlemmer i 2024 og samtidig modtager du 2024 Årsplanen og 2024 Spilleregler.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys

Københavns Golf Klub