Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i oktober 2022.

Sæsonens sidste måned blev en uge kortere end forventet, idet vi måtte afslutte en uge tidligere grundet det, at restauranten lukkede den 24. oktober. Den skulle være lukket allerede den 14. oktober og vi havde set frem til noget af en udfordring med frokost og generalforsamling udenfor restaurantens vægge – men udfordringen blev elimineret ved at fremrykke sæsonafslutningen med en uge. Vi beklager overfor de medlemmer, som havde planlagt at skulle holde Efterårsferie med deres børn og/eller børnebørn.

Du modtager derfor denne udgave af vores Månedsnyt allerede i dag, idet sæsonen er slut og tilbage er kun for dem, der ønsker at deltage i Vinterturneringen, at de tilmelder sig i GolfBox inden 6. november og samtidig husker at betale 50 kr. til formanden via MobilePay på 21644616. Hvis der kommer for mange tilmeldinger fx i A-rækken, så flyttes den/de sidst tilmeldte til B-rækken osv.

Referat / resultat matcher i oktober:

Fredag, den 7. oktober afviklede vi årets sidste 4+7+9, som er de matcher, der afvikles som kompensation for, at vi ikke udleverer klappepræmier hver fredag til 18-hullerne. Det gælder om ikke at vinde – bortset fra, hvis man er med i opløbet om at bliver årets Order Of Merit Mester – og i stedet for rødvin, var gevinsten en flaske god portvin – og resultatet af matchen blev:

A-rækken blev vundet af Jens Frederik Hansen foran Mikael Randel og Michael Gerlif – portvine blev vundet af Erik Schreiner, Erik Fabrin og Hans Henning Jensen.

B-rækken blev vundet af Henrik Valdorf (anden uge i streg) foran Poul Birch og Niels Kofoed – portvine blev vundet af formanden og Ditlev Bondesen.

Fredag, den 14. oktober var dagen, hvor årets OOM skulle afgøres og betingelserne for en god runde var bestemt til stede – idet det fra morgenstunden meget overskyede vejr i løbet af runden skiftede til smukt solskin og næsten ingen vind. Vinder af matchen i A-rækken blev Niels Christian Nielsen, B-rækken Nils Juhl Andreasen og C-rækken af Michael Ankjær. Samlet OOM 2022 mester blev:

A-rækken Erik Fabrin med hele 46 points foran Michael Gerlif med 38 og Niels Walløe med 32 points.

B-rækken Poul Hansen med 37 points foran Steen Mahneke med 23 og Formanden med 21 points

C-rækken Theis Jensen med 41 points foran Lars Monrad-Gylling med 39 og Michael Ankjær med 31 points. (Lars Monrad-Gylling lavede 0 point i sidste match!)

Stort tillykke til årets OOM Mestre!

STEMNINGSBILLEDE FRA FREDAG MORGEN 14. OKTOBER

Den fremrykkede sæsonafslutning den 21. oktober, bød på en dejlig match i totalt vindstille vejr og uden så meget som én dråbe regn – en fornøjelse at spille denne dag. Vi var 10 hold med 4 spillere på hvert hold og vinder med 50 points blev holdet bestående af Michael Gerlif, Mikael Randel, Hans Henrik Leschly og Steffen Harpøth foran Poul Birch, Poul Hansen, Christian Gerlif og Christian Skjoldborg med 49 points. Alle var desværre gået, da fotografen kom.

Lækker golfundertrøje

Kontoret har et super godt tilbud til alle i Old Boys – se TILBUD HER

Generalforsamling 2022

Årets forsamling tog i alt 25 minutter og bestyrelsens to forslag vedr. ny deadline for kontingent samt to sæsonstarter i 2023 blev begge vedtaget. Du finder her referat af årets Generalforsamling + Opdaterede Vedtægter + Sæsonplan 2023.

I forbindelse med generalforsamlingen modtog alle deltagere et antal lodder og efter at forsamlingen var slut, trak vi lod om de vinflasker, der var tilovers. Alle indkøbte vinpræmier er således udleveret i år.

Ny frist for betaling af kontingent

Generalforsamlingen besluttede at ændre fristen til 31/12 og du bedes derfor venligst indbetale dit kontingent snarest – på forhånd mange tak!

Ny frist – men fortsat billigt! – 300 kr. – Nordea Bank: 2135 5363344048.

Du bedes venligst ikke skrive dit navn på indbetalingen – kun dit medlemsnummer

Fødselsdage

Bestyrelsen har sendt en fødselsdagshilsen til alle medlemmer med fødselsdag i november og december, hvor følgende kan fejre fødselsdag:

Ulrik The Eagle Andersen-Alstrup 80 år den 9. november

Michael Laursen med 65 år den 28. november

Claus Rasmussen med 65 år den 23. december

Stig Werdelin med 85 år den 27. december

Nyt medlem

Vi har i oktober budt hjertelig velkommen til Freddy Lassen 1-2608, som vi alle glæder os til at spille med.

Tak for denne sæson – tak for valget – og på gensyn i marts og april 2023.

venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys