Skip to content

Prøvemedlemskab udsolgt – få pladser til nye medlemmer

Årets første hold prøvemedlemmer var samlet onsdag aften for første gang i strålende sol og fulde af forventninger. 9 venner, der er gået sammen om et 2 måneders begynderforløb hos os, under kyndig vejledning af vores cheftræner, Klas. Stort velkommen!
Alle vores 27 prøvemedlemskaber er UDSOLGT i foråret – med flere på venteliste. Vi starter dog nyt hold igen til slut august, hvis I kender nogen der overvejer at starte til golf kan de skrive til Christian Tage Hansen på cth@kgkgolf.dk.
Vores prøvemedlemmer har fået et gult bagmærke så vores medlemmer kan se at der er tale om nye medlemmer, der måske har brug for hjælp og vejledning. Tag godt imod dem. Tak.

Der er stadig få ledige pladser til nye medlemmer i 2020. Vi har haft en stor efterspørgsel på medlemskaber i denne Corona tid, hvilket vi er taknemmelige for.

Kontakt klubbens direktør, Christian Tage Hansen, for en personlig rundvisning i klubben samt gennemgang af de mange klubaktiviteter og fordele som vi kan tilbyde i Skandinaviens første golfklub.