Skip to content

Resultater for 9, 16 og 23 maj

Tirsdag 9. maj: Man kan rolig sige, at modematchen blev lidt af et tilbudstykke. 84 deltog i matchen og siden kom der 4 til frokost og opvisningen, i alt 88 .
Søde Anne-Mette Bendix havde igen håndplukket over 50 forskellige stykker tøj: poloer, bukser, nederdele, shorts, strik, kjoler caps mm. Det hele blev vist på af 5 af Tirsdagsklubben damer der gik catwalk med de flotte nyheder. De skønne damer fik selskab af Christian Tage Hansen og Arve Sund, der viste nyheder til herrerne.
Stor tak til Anne-Mette for opvisningen og de mange præmier. Også stor tak til modellerne – både M og Q

Dagens match blev spillet som greensome stableford med gunstart kl. 8.30.
 I A+B rækken deltog 64 og i 9-rækken 20.
Præmierne var alle sponseret af proshoppen, der havde fået dem af de forskellige leverandører.
Menu: Cæsar salat og et glas vin.

Dagens vinder blev:
A-rækken: Nr 1. Inga Munk Andersen og Margit Friis 41p. Nr. 2. Kamma Munk Christensen og Marianne Lacoppidan 38 p. Nr. 3 Elsebeth Siim og Nina Kai Nielsen 35 p.
B-rækken: Anne Loft og Helle Correll 41 p. Nr. 2 Annette Halken og Berit Bugge Friis 37 p. Nr. 3 Lone Bech og Kirsten Lyngby 34 p.
9-rækken: Nr 1 Annette Fabrin og Else Ankerstjerne 18 p.
Nr. 2 Anette Sunne Harder og Helle-Vibeke Warlev 16 p.

Tirsdag 16. maj: Fourball Bestball + alm. Stableford

Den 16. maj spillede 48 medlemmer 18 huller Fourball Bestball hulspil. Det er en ældgammel matchform hvor 2 hold spiller hulspil mod hinanden. Lige præcis den matchform vi spiller i venskabsmatcher. Derfor satte vi en træningsmatch på matchprogrammet.
I alt 24 hold deltog i matchen.  4 matcher sluttede all square.  Den største sejr var 6/5 i 2 af matcherne og resten af sejrene lå imellem dette.
Generelt var deltagerne glade for at spille en meget anderledes match end vi plejer og syntes det var sjovt og hyggeligt. Dog gav den store handicap forskel nogle af holdene problemer, idet det er næsten umuligt at give 25 slag til en modstander på 18 huller trods forskelle i hcp. eller f.eks. 15-16 slag til alle andre i bolden.  Til næste år spiller vi i to rækker, så forskellene bliver elimineret. Der var en del opgaver inden matchstart med at forklare, hvordan en sådan match spilles, men den udsendte forklaring var effektiv, så alle hold klarede opgaven flot. Så nu er vi godt forberedt til de kommende venskabsmatcher

9-rækken spillede almindelig stableford-match. 21 deltog, så der var gevinst og Order of Merit point til bedste scores.
Dagens resultat; Nr. 1 Else Bjerg-Pedersen 18 p. Nr. 2 Else Ankerstjerne 15 p, (laveste hcp.) Nr. 3 Anette Sunne Harder 15 p.

Der var meget få spillere i A+B+C rækken, så der bliver ingen præmier eller OOM point

Tirsdag 23. maj: Stableford i alle rækker
Desværre meldt Falsterbo’s dameklub afbud til venskabsmatchen, så alle rækker spillede stabelford og som en lille surprise var der præmier til de 2-3 bedste scores i hver række. Præmierne var flotte caps, sokker mm fra modematchen tidligere på måneden. Præmier eller ej, det blev godt nok nogle flotte score og mange nye handicap. Tillykke med det.
Dagens vindere blev:
A-rækken: Nr. 1 Birgitte Henrichsen 42 p. Nr. 2 Vivi Hallstein 41 p. Nr. 3 Margit Friis 41 p.
B-rækken: Nr. 1 Karen Schur 42 p. Nr. 2 Lne Bech 41 p. Nr. 3 Vibeke Leschly 39 p.
C-rækken: Nr. 1 Janne Fehrn-Christensen 45 p. Nr. Hanne Bjerregaard 35 p. Nr. 3 Kate Dahl 32 p.
9-rækken: Nr. 1 Ulla Junker 21 p. Nr. 2 Helle -Vibeke Warlev 18 p. Nr. 3 Nina Busekist 18 p.

Billeder fra modematchen: