Skip to content

To nye bestyrelseskandidater 2020

Bent Allan Hansen er snart 66 år, gift og har 2 gifte døtre og 1 barnebarn. Uddannet tømrer, 18 måneder i militæret, ansat i politiet siden 1978 og efter 40 års tjeneste nu på nedsat tid – 15 timer ugentlig.

Startede med golf i Smørum og de seneste år i KGK. 20 år som lystfisker og jæger er helt i tråd med det frie liv i Dyrehaven nu. Har stor interesse i at passe og pleje de gode forhold for medlemmerne, og derfor har Bent Allan valgt at tilbyde sin arbejdskraft i KGK’s bestyrelse.

Peter Lauritzen, er universitetsdirektør på Roskilde Universitet. Lige fyldt 60 år, og er far til 4 voksne børn og bor i Charlottenlund.

Peter har været universitetsdirektør på RUC siden 1. januar 2007. Peter har tidligere været i Statsministeriet og Arbejdsministeriet, samt rigsombudsmand i Grønland . Peter har været medlem af en lang række bestyrelser, bl.a. i ROMU (Roskilde Museum), Roskilde Universitets internationale boligfond, DEIC (Danish e-Infrastructure Cooperation) samt medlem af bestyrelsen for offentlige chefer i DJØF. Har også siddet i bestyrelsen for Engelsborgskolen i Kgs. Lyngby i 2 perioder af 4 år.

Peter har kun spillet golf siden maj 2017 og spiller så tit som mulig bl.a. meget med sin søn Søren, som også er blevet medlem af KGK. Peter ser KGK som en helt unik klub med sin placering og historie, og vil se frem til at lægge et stykke arbejde for klubben og dens medlemmer.