Skip to content

Banen åben – kun for medlemmer

Kære Medlemmer,

Tak for jeres forståelse for, at vi en kort periode måtte lukke for muligheden for at spille på vores dejlige golfbane i Dyrehaven.

DGU har igen drøftet lukningen af de danske golfbaner og er tirsdag eftermiddag kommet med nye retningslinjer, der åbner for mulighed for spil på banen under samme restriktioner som dem, vi tidligere indførte i KGK. https://www.danskgolfunion.dk/artikel/dgu-golfklubbers-faciliteter-og-aktiviteter-bør-fortsat-være-lukkede-private-bolde-kan-gå-en (se link nederst for DGUs anbefalede retningslinjer).

Vi åbner derfor for spil på banen onsdag den 1. april kl. 8:00. Der vil alle hverdage frem til 13.4. først blive åbnet for spil fra 8:00, så vores greenkeepere får et forspring medens de kører med nedsat bemanding.  Vi indskærper, at der er mange gæster i Dyrehaven i disse dage, og at det er golfspillernes ansvar at orientere sig på alle blinde huller inden udslag, samt holde tilbage for dyrene, skovgæster, m.v. der passerer igennem golfbanens område.

Alle boldrendetider fjernes, så alle 6 tider i hver time kan bookes frem til 13. april for max. to personer på hver starttid. Husk at man IKKE må booke sig på andres starttider, medmindre det er et familiemedlem eller en fast spillemakker. Administrationen vil monitorere det løbende.

I øvrigt gælder som tidligere at:

-MAX. 2 PERSONER PR. STARTTID,
-KUN SPIL FOR MEDLEMMER,
-GIV PUTTET INDENFOR 1 METER,
-MØD KUN OP HVIS DU HAR BOOKET EN TID PÅ FORHÅND,
-MØD TIDLIGST OP 10 MIN FØR START OG GÅ HJEM STRAKS EFTER RUNDEN
-BEKRÆFT DIN TID VIA GOLFBOX-APP. Se instruktion og link til at hente Golfbox App her: https://www.kgkgolf.dk/bekraeft-din-tid-med-golfbox-app/
HOLD MIN. 2M AFSTAND TIL MEDSPILLERE M.V. OG UNDGÅ AT SAMLES PÅ TEESTEDER OG GREENS.
-ALLE INDENDØRS FACILITETER OG TRÆNINGSFACILITETER LUKKET
VIS HENSYN OG HOLD AFSTAND.

HUSK AT REGERINGENS OG MYNDIGHEDERNES RESTRIKTIONER FORTSAT ER GÆLDENDE

Der vil ikke være nogen flag på greens eller river i bunkers. Pinsheet kan hentes på klubbens hjemmeside under ”banen”. Vi vil enten benytte hulkopper med lille dybde (lig puttinggreen), eller hulkop løftet 2cm over kanten, hvor bolden er i hul når den rammer hulkoppen. Der ”rives” i bunkeren med din fod, og der spilles med oplæg også i bunkers. Der kan naturligvis ikke handicapreguleres i denne periode, hvor putts gives og hulkopperne evt. løftes.

Der er følgende regler for tidsbestilling til og med 13.4. (med mulighed for forlængelse):

  • Du kan booke tider 5 dage frem
  • Du kan maksimalt have 2 bookede tider samtidigt
  • Du kan først booke en ny tid 20 timer efter din seneste tid
  • Der kan maksimalt bookes 2 personer pr. starttid.
  • Det er ikke tilladt at booke sig på andres tider, medmindre vedkommende er familiemedlem eller fast spillemakker.

Der vil fortsat være lukket for adgang til klubhus, omklædning, toiletter og bagrum. Det vil være muligt at hente bags på mandag d. 6.4. mellem 15:00-16:00, ved forudgående kontakt til Christian Tage Hansen (svar på denne mail), så der ikke er for mange der møder op samtidigt.

Bestyrelsen vil gerne indskærpe, at disse regler SKAL følges. Vi håber, I vil holde godt øje med og vejlede hinanden, så glæden ved spillet ikke løber af med jer – med de risici for smitte, der følger deraf. Hvis vi ikke passer godt på, kan vi blive nødsaget til at lukke igen. Skulle der mod forventning være medlemmer, der bevidst overtræder reglerne, ved f.eks. at gå flere end to i en bold, ikke holder afstand, eller ikke overholder tidsbestillingen, kan dette medføre karantæne for den eller de pågældende.

Selvom det er fristende at spille golf, kan det være bedre for jer selv og andre at blive hjemme. Så udvis ansvar og tag ikke afsted, hvis du er i tvivl eller udviser tegn på sygdom. 

Pas godt på de andre, hold afstand og tag vare på jer selv,

Med venlig hilsen 

på Bestyrelsens vegne

Birgitte Henrichsen
Formand