Skip to content

Finale BMW Golf Experience 2022

Hvem har Det Grønne Områdes bedste golfspillere blandt sine medlemmer? Klubberne Søllerød, Kokkedal, Furesø og Københavns kæmpede fredag den 19. august om at blive den bedste golfklub i Det Grønne område.

Der stillede fire spillere op fra hver klub i hver af følgende rækker (defineret af BMW Jan Nygaard):

Dame – hcp. +8,0 – 28,0

Herre A – hcp. +8,0 – 12,9

Herre B – hcp. 12,9 – 28,0

Junior – hcp. +8,0 – 36,0

Til trods for vejret (støv regn med periodevise ophold) blev det til flotte scores og en fantastisk og stemningsfyldt eftermiddag/aften. Der var hård og intensiv kamp lige til det sidste, men det var Furesø som endte med at vinde med 1 point over KGK. (575-574) Stort tillykke til dem med det flotte holdpokal – vi tager den næste år.

BONUS præmien til den bedste herre hhv. A og B-række samt bedste kvinde i finalen kvalificerede sig til BMW Golf Cup Nordic Final på Brohoff Slott i Stockholm i september (2 dage med overnatning), hvor der spilles om videre deltagelse til BMW World Final. 

I herre B-rækken blev den vundet af KGK medlem Jan Becker Hansen og bedste kvinde blev vundet af KGK medlem Jannie Steffen. STORT tillykke til dem – vi hepper når der spilles på Brohoff Slott i Stockholm.

Se de alle vinder resultater her.

Der blev serveret lækker grill mad, festlige drinks, liflig vin fra sponsorerne og det hele krydret med musik fra aftenens DJ. 

En kæmpe tak til sponsorerne BMW by Jan Nygaard AS, Rotunden Hellerup & Morsø.