Skip to content

Glædeligt gensyn med Ljunghusen

Efter halvandet år med Corona-restriktioner kunne Tirsdagsklubben igen tage på udflugt, og igen i år til Ljunghusen – vores venskabsklub i Skåne. Desværre blev vi kun 28 deltagere, fordi der kom mange afbud. Vi skulle oprindelig have været 36, så for at fylde pladserne op, vi inviteret nye medlemmer og andre spillere i KGK med – mod betaling, selvfølgelig.

Vi havde tid til både at shoppe og putte inden gunstart kl. 11 og vejret var bedst tænkeligt med sol og kun lidt vind. Der blev taget godt imod os, og der var gunstart i ordets bogstavelige forstand. Der blev nemlig sat en raket i den lille kanon, der står ved første hul.
Efter matchen, der blive afviklet på Ljunghusens 9 gamle huller og 9 nye, var der frokost og præmieoverrækkelse inden turen gik hjem.
Der var lave scores både i A og B-rækken, og dagens tre bedste resultater blev:
A-rækken: Nr. 1 Mihoko Winther 38 p. Nr. 2 Lotte Fischer 37 p. Nr. 3 Anita Näsberg 35 p.
B-rækken: Nr. 1 Kirsten Dalgaard 35 p. Nr. 2 Anne Hjort 34 p. Nr. 3 Lise Neukirch 31 p..
Præmierne – Aperol til nr. 1 og vin til 2 og 3 – blev uddelt i form af et gavebevis, der kan byttes med den rigtige vare en af de kommende tirsdage.

Hjemme på Eremitagen blev der også spillet golf. 34 stod på startlisten, men kun 20 indleverede scorekort. Der bliver ingen præmier.
De bedste resultater i 18 huller blev Karen Taarnhøj med 36 p. nr. 2 Karen Grundsøe med 34 p og Anne Victor med 32 p. i B-rækken. Else Ankerstjerne i 9- rækken fik 18 p.
Birgit har scorekortene, så sig til, hvis I vil have dem tastet ind.