Skip to content

Hovedstadsmatchen 2019

I år gik turen til Oslo, der skulle være værter for turneringen. På holdet var Tuula Undall, Nicolaj Becker Steffen, Claus Bloch Thomsen og Hans Victor (capt.).

Resultatet blev, at Stockholm vandt (7,5 p), over Oslo (6,5 p), Helsinki (5,5 p) og København (4,5 p). En tæt match. København vandt over Helsinki, men tabte til Stockholm og Oslo. Alle deltagere fra København scorede point.

Socialt var det en stor succes. Fredag aften blev vi sat i grupper med vores modstandere. Firemands borde ude på terrassen med udsigt over søen. Meget flot. Vi spillede firebolde med vores gruppe både lørdag og søndag, hvilket var nyt for matchen. Det skabte en hyggelig social atmosfære. Gaverne vi havde med til de andre hold (strikkede headcovers) blev MEGET vel modtaget. Alle spurgte til “1898” – og da jeg kunne give svaret “den første golfklub i Skandinavien”, var udtrykkene: “…er det rigtigt…det vidste jeg ikke…jeg vil altid gå med det headcover fremover….jeg er stolt over at få det”. De var imponerede. En god gave og et godt slogan: Den første golfklub i Skandinavien.

Tak for Oslo GK og alle deltagerne for en god tur.