Skip to content

Introgolf Infobrev no. 1 – 2024

Kære Introgolfer og mentorer,

Så er vi klar til sæsonen 2024, og vi glæder os. 😎  

Vi spiller i Introgolf regi hver mandag mellem 16.00-17.50, dog ikke 2. pinsedag, og 3. juni. 

Årets første intro mandag er den 8. april 2024.

For at spille med om mandagen skal du booke dig en tid indenfor ovennævnte tidsrum. Fredag eftermiddag /lørdag formiddag, bookes mentorer på de enkelt bolde.  

Der kan hen over weekenden forekomme ændringer, men du bookes aldrig på en tid tidligere tid end den, du selv har booket, hvis det sker, vil du blive kontaktet. 
Du kan tidligst book tider i Golfbox 14 dage før. 

Husk at tiderne bliver frigjort 48 timer før, det er derfor en god ide at booke en tid. 

Har du udfordringer med Golfbox så skriv til Introgolf@kgkgolf.dk så hjælper vi dig igennem eller tag fat i en af os om mandagen i klubben.  

AFBUD – skulle du blive forhindret, så skal afbud på dagen ske via sms til Kristin (4031 4131) eller Jannie (2711 2770). Samtidig skal du huske at annullere din tid i Golfbox. 
 

Skulle du være interesseret i at spille 18 huller så lad høre fra dig – det kræver dog at du kan være i klubben mellem kl. 16 – 16.30.  

Når du kommer i klubben om mandagen, skal du bekræfte din tid i Gofbox og udskrive scorekort (dette gælder dog ikke på match-dage). Du må også meget gerne melde din ankomst, du finder os I restauranten i klubhuset eller på terrassen.  

Vær klar til at gå ud 10 minutter før din tee-tid, ved den røde låge, med egne bolde!  

Hæng ud med de andre på ‘hul 10’, del de gode oplevelser i klubhuset. Vi er flere, der bliver og får koldt eller varmt at drikke samt lidt at spise, så tjek dagens menu, inden du går ud.  

Månedsmatch – den sidste mandag i måneden spiller vi vores populærere scramble match, her er mødetid kl. 16.15 og gunstart kl. 16.40 på forskellige huller. Efter matchen er der fællesspisning og præmieoverrækkelse. 
Tilmelding skal ske via Golfbox, her tilmelder du dig også fællesspisningen.  Tilmelding slutter torsdagen inden kl. 12.00. Du kan allerede nu tilmelde dig ved at gå i Golfbox, under turneringer finder du ‘Introgolf åbningsmatch’. 

Til sidst er er blot at sige – sæt kryds i kalenderen den 23. juni, sjov og hyggelig social klubturnering er ved at blive planlagt, og vi håber at se rigtig mange af jer. 

Vel mødt ⛳

Mange hilsner

Introkomiteen

v/Jannie