Skip to content

Ny match blev en succes

Tirsdag 18. juli: Trods det flotte, men solidt blæsende vejr, gik det ikke ud over det gode humør. Ok, måske lidt udover scores, men alle deltagerne synes efterfølgende det var en sjov og hyggelig ny form for match ”Rosématch med rød bold”. 
Mange skulle lige vænne sig til 2 former for scores: ens egen og den fælles ”røde bold”.  Men det mestrer vi alle til næste år.
 I 18 hullers matchen deltog i alt 39, dvs. 13 hold, der var sammensat så det samlede hcp i hver bold var nogenlunde ens og det så vidt det var muligt, med en spiller fra A, B og C-rækken på hvert hold. I 9-rækken deltog 12, dvs. 4 hold.

Vinderne af ”rød bold” i 18- og 9-rækken blev:  

Susanne Tarp sammen med Dorrit Ollendorff og Anne Zilstorff med 33 p foran Eva Stack, Anne Victor og Trine Nebel.
Rød bold i 9-rækken blev vundet af  Katja von Cotta-Schønberg sammen med Lisbeth Kall og Grethe Backer med 15 p., efterfulgt af Inger Arland, Jette Bille og Birgitte Willumsen med 14 p.

Hold-vinderne: Den anden del, holdmatchen, var der præmier til de tre hold, der samlet havde flest point. Resultatet blev: Nr. 1 Anita Näsberg, Lene Allingstrup og Bodil Kock med 90 p. Nr. 2 Anette Brock, Kirsten Lyngbye og Jette Vinter 89 p. Nr. 3 Eva Stack, Anne Victor, Trine Nebel 88 p.
Hos 9’erne blev Inger Arland, Jette Bille og Birgitte Willumsen nr. 1 med 32 p. efterfulgt af Else Ankerstjerne, Annelise Poulsen og Anne Jensen med 28 p.

PS: I invitationen til matchen stod der, at resultaterne ville blive indtastet og blive en del af OOM. Det var desværre en fejl. Jeres score er ikke indberettet, fordi det var en holdmatch.