Skip to content

Nyhedsbrev august/september 2023

 

Kære Medlem,

 

Håber du er kommet godt tilbage fra sommerferie, har nydt at deltage i vores jubilæumsuge, og nu er klar til at nyde resten af sensommeren og efteråret på golfbanen. Hermed lidt nyheder fra din golfklub 

 

Tirsdag d. 5.9. – Frie tider fra 8:00

Vores Tirsdagsklub er på tur til Sverige, så det er muligt for alle andre klubmedlemmer at booke de ledige tider fra 8:00-12:50. Dog max. 3-bolde. Tiderne bookes via kontoret på 39630483 eller kontor@kgkgolf.dk. Fra søndag (48 timer før) kan du selv booke tiderne via Golfbox.

Husk at det også er sidste Ugeturnering, der spilles på tirsdag d.5.9., hvor restauranten traditionen tro byder på Stegt Flæsk med persillesovs og kartofler til dagens ret.

 

Restauranten for september

Fra mandag d.4.9. og frem ændres åbningstiderne og menukortet i restauranten som følger:

 

Åbningstider:

Baren: Mandag – torsdag 10:00-20:30 (eller til solnedgang, hvis det er tidligere). Fredag-søndag 10:00-18:00.

 

Køkkenet: Mandag – torsdag Kl. 10:00-19:00. Fredag – Søndag  Kl. 10:00-16:00.

 

Menukort:

11:00 – 16:00 (frokost): Forskellige smørrebrød og vores friske salat bowler

 

16:00 – 19:00 (aften): Forskellige Smørrebrød, Burger med det hele, Junior Burger, Fish and Chips, og vores friske Salat bowler. Dagens ret vil også være en mulighed mandag, tirsdag og torsdag.

 

Årsagen til ovenstående ændringer, skyldes personalemangel i vores køkken for september og frem. Vi har også kæmpet en kamp igennem august med for lidt personale uden at kunne finde en holdbar løsning, hvorfor vi håber at vores medlemmer viser forståelse for dette tiltag.

Vi glæder os til at servicere jer med de dejlige retter vi kommer til at have på menuen i september, og arbejder videre med at finde gode holdbare løsninger til glæde for vores medlemmer fremadrettet.

 

Forårstur med Klas Olsson og info om vintertræning

Fra 16. marts til 23. marts er der mulighed for at komme på træningstur til Cadiz med Klas Olsson. Se vedlagte flyer, eller læs mere her: https://www.kgkgolf.dk/wp-content/uploads/2023/08/Fairplay-flyer_-Klas-Olsson_foraar-2024_opt.p-df.pdf.

 

Den første omgang Academy vintertræning starter i November. 3 ugers træning med hold både om dagen, eftermiddag og aften. 3 personer pr. hold. Fokus vil være på tekniktræning, der hjælper dig med at få et bedre og mere stabilt træf på bolden. Alle handicapniveauer kan deltage. I næste nyhedsbrev kommer datoer og tider, samt hvordan du tilmelder dig.

 

Efterårsnyheder i shoppen

Vi har et nyt brand på vej ind i shoppen. På efterspørgsel fra flere af vores medlemmer, kan vi med glæde præsentere Holebrook i shoppen: https://www.holebrook.com/en-dk/articles/original-windproof/. Vi har fokuseret på deres super flotte og lette windstoppere i vores indkøb til efterår 2023. Indenfor 2 uger er varerne på hylden med vores smukke KGK logo broderet på tøjet.

Vi har også fået et par efterårsnyheder fra Peter Millar – lækre fleeces til både damer og herrer, og en let dunjakke til herrer.

Tænk også om dit regntøj er klar til efterårssæsonen? Hvis ikke, så kig ind og prøv de forskellige muligheder fra Galvin Green, Footjoy, Peter Millar og Under Armour.

 

Turneringer resten af året

Efter vi i morgen har afviklet Åben Herredag i samarbejde med American Wine, er der følgende turneringer tilbage at få noteret i jeres golfkalender:

23.9.: Ugeturneringens afslutningsturnering for alle klubbens medlemmer. https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3737798

30.9.-1.10: Royal Trophy eliteturnering. https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3737800. Der bliver også mulighed for at se Ryder Cup på storskærm i klubben de dage.

28.10: KGK Afslutningsturnering. Tilmelding åbner om en uges tid.

29.10: Halloween / Generationsturnering.

4.11: Cross Country m. greenkeeperne som værter.

 

God dag,

Med venlig hilsen

Christian Tage Nyvang Hansen