Skip to content

Nyhedsbrev December 2021

Kære Medlem,

Så nærmer vi os den dejlige juletid. Jeg har hermed fornøjelse af sende årets sidste nyhedsbrev. Derfor vil jeg gerne benytte muligheden til at ønske alle KGK’s medlemmer en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Tak for et godt 2021 sammen med jer 

Gaven til KGK

Vi ønsker fortsat at kunne få momsrefusion iht. ligningslovens §8A i 2022, hvorfor vi hermed beder minimum 100 af klubbens medlemmer om at indbetale 200 kr. senest d. 31.12.2021. I år foretages betalingen via Golfbox på dette link: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2719964. Dine indtastede oplysninger i Golfbox er skjult for omverdenen samt beskyttet med kodeord, således at det kun er klubbens direktør (undertegnende), der har adgang til de data du indberetter. Betalingen kan enten komme fra dit firma eller dig som privatperson. Du bedes oplyse CPR/CVR-nummer i spørgsmålet.

Vi sørger for at indberette oplysningerne til SKAT kort efter årsskiftet, i sikrede filer, der er i overensstemmelse med gældende GDPR regler. Så snart indberetningen er foretaget og godkendt, bliver alle oplysninger slettet. På forhånd tak.

Årets sidste udsalg i shoppen 17.12.-19.12.

Hvis du endnu ikke har fundet de sidste gaver til din golfspillende ven / familiemedlem, så er der en alletiders mulighed fra fredag d. 17.12 til søndag d. 19.12., hvor vi giver 20% rabat på stort set alle lagervarer.

En anden god gaveidé kunne også være golflektioner til 2022 hos vores kyndige proer eller et dejligt gavekort, som vi sætter flot op i A4 format 

Banestatus december

Martin Nilsson har skrevet årets sidste banestatus. Vi takker for jeres imødekommenhed overfor brugen af måtter på banen fra 15.11. og frem. Vi kan især på par3-hullernes teesteder se en stor forbedring ift. tidligere år, hvorfor det er vigtigt at I fortsætter med at bruge måtterne – også på teestederne. https://www.kgkgolf.dk/banen/#banestatus

Åbningstider for december / julen

Restauranten: Vi har åbent til og med 22.12. og igen 2. juledag d. 26.12, hvor der stadig er få ledige borde til 26.12. Støt meget gerne op om dette. Vi sørger for pæn afstand mellem bordene, så vi kan hygge os sammen, hver for sig. Derefter er vi tilbage igen d. 3. januar 2022.

Shoppen: Sidste dag vi har åbent er 22.12. Tilbage igen mandag d. 3. januar 2022. Hverdage er 9-15:00 og weekenden 9:00-14:00. Hvis banen er lukket holdes shoppen dog kun åbent fra 11:00-14:00.

Skabe / sko

Der har været stor interesse for medlemskab i Københavns Golf Klub og det har betydet at der er stor efterspørgsel på klubbens bagskabe. Hvis du har et bagskab som du ikke benytter eller får brug for i den kommende sæson, vil du glæde et nyt medlem rigtig meget, ved at opsige det.

Vi skal ligeledes gøre opmærksom på, at vi anbefaler en rengøring af skabene før vintersæsonen, (der opsættes en støvsuger fra mandag den 15. november, som kan benyttes til formålet). HUSK også at tømme din bag for alt spiseligt, så vi undgår at musene spiser af din bag eller tager bolig i den. J

Golfsko!!! dem er der rigtig mange af i både herre -og dameomklædningen. Vi ligger en lille gul seddel i samtlige sko, og hvis man fjerner sedlen fra sin golfsko, forbliver skoen i omklædningslokalet. Er sedlen ikke fjernet inden den 31. marts 2022 bliver golfskoen forflyttet til vores fjernlager, og endeligt bortskaffet i starten af maj 2022.

En glædelig jul fra os alle i KGK teamet.