Skip to content

Banestatus december

Vigtige datoer:

Fredag den 10/12: Boldmaskinen til drivingrange lukker.

Søndag den 12/12: Sidste dag med flag på greens. Herefter spilles til hul og prop.

Mandag den 13/12: Par 3 banen og puttinggreens lukker.

Tirsdag den 21/12: River samles ind fra bunkers.

Lynhurtigt kom december efter en flittig november på banen. En lille smule sand mangler at blive bragt ud på udvalgte fairways og semiroughs, men ellers nåede vi op på vores efterårsmål med ca. 300 tons sand udbragt. Greens, forgreens og tees er alle nu i ”vintertilstand” dvs. meget lille tilvækst, men med et sundt udgangspunkt inden vi går ind i den rigtige vinter. Fairways er tættere end de plejer at være på dette tidspunkt og det skaber grobund for en stille, men opmærksomhedskrævende optimisme på en i hvert fald bedre start i 22 end vi fik i 21. Alle kan se, at det hjælper, at vi alle anvender måtte på banen.

Vi har allerede haft lidt vinter her i begyndelsen af december og vi har prøvet at holde banen lukket grundet vejrlig i længere tid end vi har prøvet før. Lukninger kommer til at ske igen. Jeg vil forsøge at kommunikere så godt og tydeligt som muligt så der ikke opstår for mange skuffelser. Det er nyt terræn vi har bevæget os ind på, men banen har godt af det.

Hvis ellers forholdene er til det er banen åben som altid. Men nu hvor dagene er korte og der spilles væsentligt færre runder ændres der på serviceniveauet på banen. Sidste dag med flag på greens bliver denne søndag. Herefter må du klare dig ved at spille ind til greens, tag proppen ud af hullet, putte, og sætte proppen i. Videre. Som støtte til spillet vil der ligge flagplaceringsskemaer fremme på disken i hall og shop. Skemaet opdateres hver gang greenkeeperne har flyttet huller på ny.

Par 3 banen og puttinggreens lukkes for spil på mandag. Nu skal de have fred. Indspilsgreen holdes indtil videre åben dog uden flag.

Servicen på drivingrange drosles også ned til vintertilstand. Fra denne fredag af skal du selv samle bolde op på rangen. Det er ikke sjovt, men vi mister for mange bolde i ydersæsonen, der køres ned i jorden og forsvinder.

Så nu er det altså blevet vinter, men der vil være mange gode timer forude på golfbanen stadigvæk. Hold øje med restaurantens åbningstider, husk at bruge måtte og at ret nedslagsmærker op.

Glædelig jul og godt nytår

Martin Nilsson

Chefgreenkeeper