Skip to content

Nyhedsbrev februar 2023

 

Kære Medlem,

Håber du er kommet godt ind i det nye år? Hermed lidt nyheder vedr. kommende generalforsamling, nyt personale, simulator kun til medlemmer, begrænsninger ved vinterspil på banen og meget andet.

Generalforsamling 2. april 2023

Vi afholder årets generalforsamling i KGK’s restaurant søndag d. 2. april kl. 14:00. Hvis du ønsker at indsende et forslag eller stille op til Bestyrelsen, skal dit oplæg være Bestyrelsen eller undertegnede i hænde inden 15. februar 2023. Indkaldelse med dagsorden og beretning udsendes senest 14 dage før.

 

Ny greenkeeper til Martin Nilsson´s team og ændringer til vinterbane

Vi har den glæde at kunne præsentere Rasmus Brock Pedersen, 30 år, som ny greenkeeper i Københavns Golf Klub. Rasmus kommer fra en stilling som 1. mand i Hillerød GK, og har tidligere også arbejdet på Ledreborg GC og Mølleåen GK. Udover at være en dygtig greenkeeper, er Rasmus også en dygtig golfspiller med et CV der indeholder 2x vinder af vores egen Royal Trophy, en fast del af Hillerøds 1. hold i Elitedivisionen og et handicap på +1,5. Rasmus starter hos os pr. 1. marts 2023, hvor vi bedes byde ham varmt velkommen, hvis I møder ham på banen eller inde ved klubhuset. 

Vores Greenkeepere har kunnet konstatere en del slid på mange teesteder under vinterspillet, hvorfor vi har forsøgt at sprede sliddet ud på de huller hvor det er muligt. De betyder bl.a., at I skal benytte tee 45 på de huller hvor de er tilgængelige samt at I bliver rykket frem på andre huller. Klodserne er fjernet på de teesteder, der er taget ud af spil så hold øje med det. De teesteder uden klodser, må IKKE bruges.  

Derudover kan vores greenkeepere konstatere, at for mange spillere trækker deres vogne helt op til greenkanten eller ind over teestederne. Det dur ikke når der ikke er noget vækst i græsset, hvorfor det skal respekteres at holde afstand til de områder. Greenkeeperene har derfor tegnet hvide streger før og omkring greens, for at bede jer om at holde afstand til greens og IKKE kun tage den korteste vej til næste tee. På forhånd tak 

Simulator setup i KGK

Det er blevet muligt at spille Trackman simulator i KGK. Setuppet hos os foregår i indendørstræningsrummet, hvor man slår ind i et net hvorefter dit slag vises på en TV skærm bag dig – altså ikke som i de store Simulatorcentre med lærred og projektor. Den første feedback fra brugerne er, at det fungerer rigtig fint. Vi laver stadig finjusteringer til det, så kom meget gerne med feedback.

Hvordan booker du tider? Hvis du benytter via Golfbox App’en er det simpelt. Når du vælger Københavns GK som den bane du vil bestille på, får du valgmulighed mellem 18 hullers bane og simulator. Når du har valgt simulator kan du booke 14 dage frem og max. 2 timer pr. medlem. Der kan kun stå én person på tiden, men I er velkommen til at spille mere end et medlem af gangen. Gæster udefra kan ikke booke simulatoren og det er derfor forbeholdt medlemmer i 2023 som en del af 125 års jubilæumsfejringen. Du skal huske at bekræfte din tid når du fremmøder i klubben, så vi kan se om tiderne bliver brugt og hvor meget belægningen er.

Hvordan du booker tid via Golfbox i desktop version, opretter en profil i Trackman systemet samt regler for hvordan du bruger rummet, kan du læse om på dette link: https://www.kgkgolf.dk/trackman-2023/.

Efterlad venligst rummet ryddet og pænt, så det er klar til den næste bruger. God fornøjelse.

Plads på rejse med Klas Olsson 8.4-15.4.

Kick-start din golfsæson med en dejlig tur til Emporda med Klas Olsson d. 8. april til 15. april. Der er 4 pladser tilbage. Se detaljer her: https://www.kgkgolf.dk/wp-content/uploads/2022/09/Emporda-flyer_-Klas-Olsson_fora%CC%8Ar-2023.pdf. Tilmeld dig til Klas på: klas@kgkgolf.dk.

Ny restauratør

Peter Frejlev har valgt at opsige sin stilling som restauratør med udgangen af februar.  Derfor går vi straks i gang med at finde en ny restauratør eller et restauratørpar til at lede, drive og videreudvikle vores nyrenoverede restaurant fremadrettet. Klubben fejrer i 2023 vores 125 års jubilæum med mange aktiviteter, så det bliver et spændende år, hvor der bliver rig mulighed for at sætte sit præg på restauranten.  

Vi slår stillingen op snarest på vores hjemmeside og på sociale medier, og det vil glæde os, hvis klubbens medlemmer vil dele det med jeres netværk, så vi kan nå ud til kandidater, som kan være et godt match med KGK.

Klubben siger farvel til Peter Frejlev med et tak for godt samarbejde, vi vil savne Peter, der har forstået at sætte sit positive præg på restauranten. Vi skal også hilse fra Peter og sige tak til alle for hans tid i KGK. Peter skifter til en helt anden branche og jobtype.

Vi er også på udkig efter en ny kok til klubbens køkken efter Matias Testa, der i eftersommeren valgte at skifte til en restaurant i København. Opslaget som kok kan ses her: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7025431048880541696. Følg gerne vores Linkedin side for updates om ledige stillinger.

Renovering af restauranten

Der er fuld fart på ombygningen af restauranten og vi glæder os meget til at kunne vise den frem til jer. Der bliver monteret akustik loft og fast inventar de næste to-tre uger, hvorefter vi skal indrette og rykke ind. Forventningen er, at klubben byder på et glas og indvielse af det nyrenoverede lokale i midten af marts. Invitation følger.

 

God dag,

Christian Tage Nyvang Hansen