Skip to content

Nyhedsbrev april 2024

Kære Medlem,

Ny direktør i KGK

Jeg er stolt af at kunne præsentere mig som jeres nye direktør og skriver hermed mit allerførste nyhedsbrev til jer.

Jeg har allerede oplevet en fantastisk modtagelse her i klubben, og den hjertelige velkomst fra både medarbejdere og medlemmer har gjort et stort indtryk på mig. Jeg er dybt imponeret over de initiativer, som KGK har iværksat de seneste år, og jeg ser en betydelig mulighed for at bidrage til vores fortsatte udvikling. Tusind tak til jer alle for den varme velkomst. Nedenfor findes aktuelle nyheder fra KGK.

Banestatus:

Til trods for en særligt våd og lang vinter, har vi klaret os godt. Greens og fairways er overraskende intakte, på trods af de mange hjorte og store nedbørmængder. Banen står flot taget årstiden i betragtning.

Bunkers og vores par 3 bane har haft det hårdere; især par 3 banen har været udsat på grund af sin bløde jord og trafikken fra hjortene. Vores driving range har ligesom par 3 banen været udfordret af trykvand. Selvom vi har installeret faskiner til at håndtere situationen, er en permanent løsning som dræning vanskelig på grund af områdets fredningsstatus. Vi fortsætter med at arbejde på en varig løsning. Læs mere om greenkeepernes detaljerede april status på hjemmesiden: Unik golfbane i Nordsjælland lokaliseret i de skønne omgivelser af Dyrehaven – Københavns Golf Klub (kgkgolf.dk)

Driving Range – åbning den 21. april 2024

Vi er glade for at kunne meddele, at driving rangen åbner den 21. april 2024. På grund af den fortsatte fugtighed i jorden, skal spillere bruge obligatorisk vintermåtte. Vi sætter pris på jeres tålmodighed og forståelse, mens vi navigerer i disse udfordringer.

For at sikre en sikker og behagelig brug for alle, bedes I venligst følge disse vigtige retningslinjer:

 • Brug af vintermåtter: På grund af fugtigheden i jorden, skal alle spillere anvende vintermåtter ved slag.
 • Vis hensyn: Hold afstand og respektér andre spilleres plads og koncentration. Minimér støj og undgå unødig forstyrrelse, især når andre spillere forbereder sig til slag.
 • Ryd op efter dig: Husk at bringe måtter og boldspande tilbage til deres plads efter brug.

Tak for jeres samarbejde og forståelse – det hjælper os med at holde træningsfaciliteterne i topstand.

Christinas Restaurant – Ny Menu

Christina har været i kreativt køkkenhumør og er klar til at præsentere en helt ny menu i klubhusets restaurant, der byder på et bredt udvalg af lækre retter. Fra klassisk dansk smørrebrød til mere luksuriøse valg, er der noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Højdepunkter fra vores menu:

 • Dagens Smørrebrød: Starter fra 39 DKK, med skiftende daglige tilbud.
 • Luksus Smørrebrød: Inkluderer varianter som Luksusfisk og Hjemmelavet Hønsesalat for 109 DKK.
 • Klassiske Favoritter: Banesandwich til 55 DKK, og fra kl. 17:00 tilbyder vi dagens ret og Ugens Vegetar ret.
 • Juniorburger med pommes til 97 DKK.

Nye tilføjelser:

 • Tartarfrit med estragonmayonnaise og Sejfisk med KGKs pestodrøm tilføjer et gourmet touch til vores aftenmenu.

Traditionelle retter: Wienersnitzel og Pariserbøf, hver til 189 DKK og 139 DKK, fortsætter med at glæde vores gæster.

Frokostservering fra 10:00 til 16:30 hver dag og middag fra kl. 17:00.

Opfriskende Smoothies og Juicer i Klubhuset!

Som en nyhed er vi begyndt med hjemmelavet juice og smoothies – perfekt til at booste din energi før eller efter en runde på banen. Prøv vores “Golfstrøm” smoothie eller en “Hole in One” juice – hver til kun 50 DKK.

Se mere om restaurantens menu HER

Nyt fra Klas & Oskar

Sommer Golfudflugt til Sverige

Gør dig klar til en fantastisk sommer med vores planlagte golfudflugter til Sverige! I år har vi fornøjelsen af at arrangere to spændende ture til Lydinge Golf Resort og Kristianstad Golf Resort. Dette er en fremragende chance for at udvide dine golfkundskaber og nyde nogle af Sveriges smukkeste golfbaner i selskab med vores trænere, Klas og Oskar.

Udflugtsdatoer:

 • Første tur: 27. – 28. juni 2024
 • Anden tur: 8. – 9. juli 2024

Under disse ture vil du ikke kun få mulighed for at spille på nogle af de bedste baner, men også deltage i organiserede træningssessioner, som kan hjælpe med at finjustere dit spil. Dette er en oplagt mulighed for at kombinere ferie med golftræning og socialt samvær.

Tilmelding og spørgsmål: Har du spørgsmål, eller ønsker du at sikre din plads på en af turene, kan du kontakte Klas Olsson direkte på klas@kgkgolf.dk. Vær opmærksom på, at pladserne kan være begrænsede, så det anbefales at tilmelde sig hurtigt for at garantere din deltagelse.

Fitting Dage

Vi er glade for at annoncere, at vi snart afholder vores meget eftertragtede fitting-dage. Dette er din chance for at få tilpasset dit udstyr præcis til dit spil, med ekspertrådgivning fra vores leverandører og trænere. Hold øje med datoer og tilmelding – pladserne fyldes hurtigt!

Fitting Dag med TAYLORMADE fredag d. 3.5, kl. 10:00-15:00 Kom og oplev TAYLORMADEs nyeste innovationer. Få en professionel fitting og mærk forskellen på banen med udstyr, der er tilpasset præcist til dig.

Demo Dag med XXIO/PJC onsdag d. 8.5 kl. 14:00-17:00 Nysgerrig efter at prøve noget nyt? XXIO og PJC viser deres seneste serier, og det er din chance for at svinge med de nyeste køller på markedet. Se, føl, og test forskellen.

Fitting Dag med Titleist og Callaway tirsdag d. 14.5, kl. 11:00-17:00 Gå ikke glip af denne eksklusive mulighed for at blive fitted af to af golfens førende mærker. Uanset om du søger forbedring i dit lange eller korte spil, vil Titleist og Callaway have løsningen.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at sikre din plads til Fitting, kan du kontakte Klas Olsson direkte på klas@kgkgolf.dk.

SHOPPEN

Der er kommet masser af lækre nye ”must have” i shoppen bl.a. tøj fra J. Lindeberg, Peter Millar, FootJoy, & Daily Sports. Super flotte sko fra Gfore og FootJoy.  Så kig forbi shoppen for at blive inspireret.

BMW INTERNATIONAL OPEN Kvalifikation

Vær med i kvalifikationen og kæmp om titlen som Kongernes Nordsjællands bedste golfspiller. Det er ikke kun æren, der står på spil – der er også en fantastisk VIP golfrejse for to til München i præmiepuljen. Vi deltager igen i år, så sæt kryds i kalenderen i uge 19 fra 6. til 12. maj hvor du kan kvalificere dig til holdet som deltager i finalen den 30. august 2024. De sidste 2 år, har vi været så tæt på at vinde pokalen – i år skal det lykkedes.

Vind en VIP Golfrejse til München Uanset om du svinger din vej til holdet i finalen eller ej, har alle KGK medlemmer (dog ikke juniorer) chancen for at vinde en eksklusiv 3-dages VIP-rejse for to personer til DP World Tour turneringen i München. Fra fredag d. 5. juli til mandag d. 8. juli vil du opleve golf på højeste plan, og du vil:

 • Spille på den samme bane som professionelle golfspillere.
 • Nyde Players Party fredag aften.
 • Få adgang til den prestigefyldte Fairway Club lørdag og søndag.
 • Overvære special clinics og være til stede ved præmieoverrækkelserne.
 • Deltage i Aftertournament Cup på mesterskabsbanen mandag.

Det er en once-in-a-lifetime chance for at dykke ned i golfens verden og mærke pulsen fra en stor turnering!

Tilmelding er nødvendig, skal ske inden den 1. maj 2024 og alt du skal gøre for at deltage er at besøge Golf by Jan Nygaard AS’s hjemmeside.

Anne Mette og Henrik ønsker at minde alle om vigtigheden af at holde vores faciliteter og bane i topklasse, passe på hinanden og vise hensyn.

Vi ser frem til en fantastisk sæson og takker jer alle for jeres fortsatte støtte og samarbejde for at holde KGK i topform!

Med venlig hilsen

Henrik Voigt

Direktør