Skip to content

Nyt fra bestyrelsen

Kære medlemmer,

Sæsonen er slut, men forhåbentligt fik I nydt det varme efterår med god golf og hilst på mange både ”nye og gamle” golfere, når I mødes i klubben og på stien.

Bestyrelsen glæder sig til resultatet af de forbedringer, vi har sat i gang, dels i klubhuset, dels på træningsområdet

Som I måske har set, er vi nu gået i gang med første fase, renoveringen af restauranten.

Det har holdt hårdt at få tilbuddene på plads, men vi er glade for, at det er lykkedes at få akustikloftet med ind i ombygningen allerede nu. Derudover får vi et større barområde med nyt barmøbel med akustikpaneler, en vægbænk med hynder, lamper og spots og nye caféborde, en renovering af gulvet, nye elinstallationer og nye gardiner.

Samtidig får vores inventar en overhaling. Det gælder stole, måske også borde. Og radiatorer og ventilation, der kan reducere energitab.

Entreprenøren arbejder på at blive færdig medio februar. Derefter har vi to uger frem til 1.marts til at få sat på plads og lavet klargøring.

De næste faser af ombygningen afventer vi med at tage stilling til, når vi er sikre på at klubbens økonomiske fundament er i orden.

Apropos finanserne: Vores midlertidige set-up i Loungen omkring mad og drikke bygger selvfølgelig på tillid. Måske I har hørt om konfirmationsudskænkninger (ja, de går helt til kanten), og for en god ordens skyld: dem bruger vi ikke her….

Det nye indspilsområde er endelig blevet anlagt, og vil være spilleklart, afhængigt af forårsvejret, i juni.

Greenen er formet, som vi kender fra banen. Den skal jo være sammenlignelig med det, vi møder derude. Størrelsen er meget tæt på de projekterede 500 kvm. 

Der bliver god plads omkring greenen, så flere kan spille ind samtidigt, og vi kan træne indspil også fra rougharealer. Der kommer mere sol på den nye indspilsgreen, og uden kastanjetræer i nærheden som ved putting-greenen vil hjortene måske lade den mere i fred. Med den højere placering i terrænet og bedre dræning får den alt i alt gode vilkår, og så er den anlagt, så den passer ind i omgivelserne.

Klubbens økonomi ser fortsat fornuftig ud, men vi er påpasselige. Vi ser som andre danske golfklubber en noget større afgang af medlemmer end tidligere år. Det er er ikke overraskende, og vi er derfor ekstra glade for de 25 nye medlemmer, vi tog ind allerede i sensommeren. Der bliver fortsat skrevet interesserede på ventelisten, vi følger medlemsudviklingen nøje, men er ikke bekymrede pt.

Med disse ord vil Bestyrelsen gerne sige tak for 2022 og velkommen til Jubilæumsåret

Med venlig hilsen

Birgitte Henrichsen, formand, KGK