Skip to content

Old Boys sæsonen er nu godt i gang igen.

Åbningsmatch 2022

Som håbet i sidste infomail, så fortsatte det solrige vejr fra marts den 1. april, hvor vejret viste sig fra sin bedste side rent tørvejrsmæssigt, men det var en smule køligt at spille de 12 huller i Åbningsmatch 2022 på grund af den kolde vind. Vi endte med at være 8 hold af 4 spillere og det lykkedes at få alle hold ind inden 3,5 timer – nok lige i overkanten rent tidsmæssigt, så det må der arbejdes på, altså det med at spille hurtigere. Det er også helt i KGK’s nye ånd med hurtigere afvikling af runder, så flere kan komme ud at spille. Vindere af årets absolut bedste præmie – et årskontingent – blev følgende glade medlemmer:

Niels Siggaard – Tonny Bech Pedersen – Ib Jacobsen – Michael Laursen

Hvordan disse 4 gode spillere kunne komme på samme hold er en gåde, som kun GolfBox kan besvare 😊

Bestyrelsen ønsker vinderholdet tillykke med den flotte sejr.

Resultat Vinterturnering 2021/2022

I forbindelse med Åbningsmatchen overrakte vi præmier til vinderne af Vinterturneringen: Jan S. Hummer i C-rækken, Finn Skovgård i B-rækken og Michael Gerlif i A-rækken, de 2 af dem modtog den traditionelle whisky, en Highland Park Single Malt, mens Jan Hummer måtte ’nøjes’ med en flaske rødvin fordi C-rækken kun havde 6 spillere. Her et foto af 2 af de 3 glade vindere (Jan Hummer var gået inden fotografen kom)

Finn Skovgaard – Michael Gerlif

Regler for Old Boys spil i 2022

Vi har valgt at gentage reglerne fra sidste måned, da vi allerede den 8. april oplevede, at nogen ikke kunne huske, at selvom man har en starttid kl. 09:10, så skal man være klar på sit starthul 08:55 – ligesom ikke alle var klar over, at man ikke måtte føre eget scorekort. Vi har også tilføjet en helt ny regel nr. 9½ 🙂

1: Vi spiller i 3 rækker: A + B + C. A-rækken spiller fra tee 57 – B-rækken spiller fra tee 52 – C-rækken (9-huller) fra tee 49 og tee 52 sidste fredag i hver måned. Man vælger selv, hvilken række man vil spille i hver uge. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag morgen kl. 08:00.

 2: Spillere med >40 i handicap må udelukkende spille 9 huller.

 3: Der er i år 17 runder, der tæller i årets Order of Merit. Nr. 1 i hver af de 17 matcher får 6 point, Nr. 2 får 4 point, Nr. 3 får 3 point osv. Ved lige point, når sæsonen slutter, er det den spiller med flest 1. pladser, der vinder. Hvis resultatet derefter stadig er lige, tæller flest 2. pladser og derefter 3. pladser.

 4: I årets Tee Mesterskab opgøres resultatet efter hver match i Stableford point og vinder er den, der sammenlagt – efter fradrag af det dårligste resultat – opnår højeste score.

 5: I alle matcher vinder det laveste handicapi tilfælde af lige scores. Hvis der stadig er to ens scores, er det de sidste 9, 6, 3 og sidste hul, der tæller.

 6: Vi spiller med dropperegel E-5 i alle matcher

 7: I alle Gunstarter skal man være klar på Tee-stedet på sit starthul senest 08:55. Det gælder også for eventuelle senere starter på samme hul – fx 09:10 og 09:20 – som også skal være klar senest 08:55, så de ikke generer dem, der slår ud fra tee-stedet.

 8: I alle Gunstarter skal man være tilstede efter matchen for at kunne modtage præmie, som ellers tilfalder klubben. Ved Løbende Start den sidste fredag i hver måned vil næstformanden sørge for uddeling af præmie til vinderne.

 9: Andre spillere og eventuelle greenfee gæster, der er gået ud tidligt om morgenen, og som har spillet hullerne 1-14, har fortrinsret på hullerne 15-18 – så de skal lukkes igennem før der startes på de pågældende huller.

9½: Husk, der må maksimalt ledes 3 minutter i roughen efter sin bold og det gælder også, hvis alle spillere har slået sin bold i roughen, så er maksimale søgetid ialt for hele holdet, 3 minutter!

10: Dit scorekort skal føres af en markør/modspiller (dvs. du udfylder det ikke selv!) – efter runden skal scorekort underskrives af markør og spiller og resultatet skal skrives i øverste højre rubrik mærket ”resultat” – inden det afleveres på kontoret. Er det ikke foregået på denne måde, kan man blive diskvalificeret.

11: Man kan godt vinde matchen hver uge, men man kan kun modtage præmie 2 gange i træk. 3. gang tilfalder præmien den næst placerede.

Spil godt!