Skip to content

Banestatus påske

Vi kommer ind i påsken i fuld fart og en ”midt-vejs”-status er på sin plads.

Vigtig information:

Der spilles til provisorisk green på 1. og 18. hul

Boldmaskinen på range er åben.

Teestedet på drivingrange er stadig lukket. Spil fra dette er strengt forbudt.

Vores anlægsarbejde på drivingrange er overstået og rangen er ved at tørre så meget op, at en regelmæssig opsamling af bolde kan lade sig gøre. Boldmaskinen er åbnet tirsdag med alle de sæsonopstartsproblemer den gamle maskine kan præstere. Derfor må I forvente, at bolde både kan komme fra boldmaskinen, fra store kar eller i værste fald, at I stadig skal håndopsamle.

Hegnet rundt om det renoverede teested på drivingrange er nu taget ned, men teestedet er ikke klar til brug endnu. Der er tydelig afmærkning af, at det er forbudt at anvende.

Drivingrange (og par 3 banen) er de vådeste områder på vores bane og er altid de sidste områder der kommer i gang så bær venligst over med de aktuelle forhold.

18-huls banen er kommet godt fra start. Tilvæksten i græsset er stadig minimal, så det giver plads til mange andre vigtige opgaver end at klippe græs. Greens bliver klippet ca. 1/ugen og performer fint. 1. og 18. green passer vi stadig på og flaget står som udgangspunkt på forgreen, men der er ikke mange dage til, at de står fast på greens.

Vi har i dag og i går arbejdet på 15. fairway med at topdresse, dybdelufte og prikke. 15. fairway er en af de lidt fugtige fairways og lider også under en del hjortetrafik, så en proces med at gøre den mere tør og fast er et vigtigt ekstra tiltag. Hvis det fine vejr fortsætter, så vil en række andre fairways opleve samme behandling.

Efter påske kommer der fokus på at få klippet resten af banen for første gang i år. Tees og greensomgivelser får en tur og måske bliver fairways også klippet. Vi fortsætter med at renovere og reparere bunkers og holde reparationerne fugtige med vand. April er notorisk en tør og blæsende måned.

Som altid:

Ret dine nedslagsmærker op

Læg tørv tilbage på fairways og semirough efter dit slag    

Hold øje med bolden foran og bag dig for at sikre et godt flow på banen.

God påske og god fornøjelse.

Martin Nilsson

Chefgreenkeeper