Skip to content

Nyhedsbrev april 2022

Generalforsamling referat 2022

Der blev afholdt generalforsamling søndag d. 27. marts. Tak til de fremmødte. Du kan læse referatet samt se præsentationen her. (klik på links). Bestyrelsen ønsker alle en god sæson.

Taylor Made fitting event 20.4.

Kom ud og bliv fittet til det nyeste Taylor Made udstyr onsdag d. 20.4. april fra 12:00-18:00. Der afsættes 45 minutter til hver fitting. Tilmelding sker pr. mail til: cth@kgkgolf.dk

2-bolde frem til 8:30

Bestyrelsen og ledelsen i KGK har besluttet, at fra banen åbner om morgenen indtil kl. 8:30 vil tiderne være forbeholdt 1- og 2-bolde. Derfor er der indsat 2 FIKTIVE greenfeespillere på alle de tider. Det betyder dog ikke at de er booket, hvorfor I roligt kan booke jer på tiderne. Vi  opfordrer medlemmer, der ønsker at spille alene eller i en 2-bold, til at benytte det tidsrum.

Kommende arrangementer

Først, stort tillykke til alle præmietagerne i Åbningsturneringen, hvor Conni Hoffmann på billedet løb med den flotte 1. præmie fra Rotunden i B-rækken. De kommende arrangementer med link til tilmelding ses nedenfor:
23.4. KGK Mixed Irish twosome – ny social turnering
26.4. Ugeturneringen starter – spil golf hver tirsdag i højsæsonen fra 13:00-17:50 i 3-bolde med andre KGK’ere. Det koster 200 kr. for at være mere hele sæsonen.
Eremitage Robin – hulspilsturnering i foursome format.

Conni Hoffmann

Årbog 2022

Vores nye flotte årbog er ankommet. I kan godt glæde jer til at læse alle de spændende artikler, se billeder af årets vindere samt meget andet læsestof. Kom forbi klubben og hent dit personlige eksemplar.
Forsidebillede taget af: Lars Bækgaard Andersen.

Fjernelse af gamle sko i omklædning

På mandag d. 11.4. fjerner vi alle de gamle sko fra omklædningen, som ikke har nogen ejermand. Så hvis du har sko stående i omklædningen bedes du fjerne den gule seddel der ligger i dem.

Nyt fra restauranten

Vi kan glæde jer med at der er ny menu i restauranten. Der er bibeholdt mange af favoritterne og kommet nye til. Glæd jer bl.a. til en dejlig tapas tallerken der er oplagt til deling over et glas vin i godt selskab, eller vores nye banesandwich med spicy italiensk salami og aioli. MUMS!
Da vi meget gerne vil høre vores medlemmers holdning til hvad I savner på menuen i restauranten og hvilke ting I ønsker mere af, kommer vi snart med et kort spørgeskema som vi vil sætte pris på at I udfylder. Tak.

Banestatus

Klik her for den seneste udvidede banestatus om den travle forårsopstart.

Referatet af vores medlemsmøde om banen kan læses her

Nyheder i shoppen

Vi har fået mange lækre nye varer i shoppen og der kommer løbende mere hjem.
Vi indtil videre fået nye varer fra bl.a.:
Tøj: Lacoste, Daily, J. Lindeberg, Glenmuir, Footjoy.
Sko: G Fore (super flotte med gel-slåer), Footjoy og Ecco
Bags: Sort bærebag fra Taylor Made med KGK logo og tekst.
Udstyr: Prøv det nye Taylor Made stealth udstyr, Titleist T-series jern (udlejningssæt) samt de nye Callaway Rogue drivere.
Bolde: Køb 4 dusin Titleist PROV1 og betal for 3. Vi har også fået Taylor Made TP5 samt soft response.
Ergo masser af nyheder, så kig forbi shoppen!