Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i januar 2024.

Vi har som omtalt i formandens beretning på generalforsamlingen tilbage i oktober, været nødt til at fokusere på for langsomt spil og ikke-overholdelse af de basale golfregler. På bestyrelsesmødet her i januar har vi besluttet, at vi i 2024 vil observere, hvem synderne er inden vi skrider til handling i 2025.

Poul Birch vil være bestyrelsens kontakt vedr. emnet, så oplever du spillere, som ikke overholder de basale golfregler, så er det Poul du bedes kontakte. Ved gentagelse vil bestyrelsen beslutte en sanktion for den/de pågældende spiller(e).

Bestyrelse i 2024

Bestyrelsen har på et møde den 18. januar konstitueret sig således:

Formand – Tommy G. Petersen

Næstformand – Poul Birch

Kasserer – Niels Walløe

9-huller – Erik Hamre

2024 Old Boys Spilleregler

Bestyrelsen har kreeret regler for spil i den nye sæson – se HER. Alle, der tilmelder sig matcher i sæsonen vil ved deres tilmelding acceptere reglerne og at de vil følge dem.

Ny tilmeldingsfrist i 2024

Fra starten af den nye sæson ændres sidste tilmeldingsfrist på onsdage fra kl. 08:00 til kl. 10:00. Se årsprogrammet her

Vi og Kontoret forventer, at denne ændring eliminerer, at de glemsomme ulejliger Kontoret med alle mulige og umulige undskyldninger for, hvorfor man ikke fik tilmeldt sig før fristen udløb.

Simgolf – 19. januar

Vi havde helt ekstraordinært fået lov til at spille i 3-bolde. Det betød, at vi maksimalt kunne være 21 deltagere – og det var vi. Vi havde 5, der gerne ville have været med, men de må vente til en anden god gang.

Vi mødtes og fik en introduktion ved Niels Walløe, klubbens kasserer – som i forvejen spiller Simgolf én gang om ugen i vinterhalvåret – efterfulgt af morgenmad.

Herefter spillede vi en match på Arthur Hills at The Highlands banen, som er en amerikansk bane.

Vi havde aftalt, at matchen endte efter det antal huller, som dem, der havde spillet færrest huller, havde spillet og det viste sig at være 11 huller – flere nåede at spille alle 18 huller. Vindere blev (alle med 18 points): Michael Laursen, Nils Juhl Andreasen og Niels Kofoed, som alle modtog et præmiebevis på en flaske vin.

Simgolf gav os et tilbud om medlemskab til ½ pris = 450 kr. for ret halvt år. Hertil kommer en baneleje pr. gang, hvor man fik rabat på timeprisen.

Deltog du ikke og kunne du godt tænke dig at blive medlem, så kontakt formanden.

Vi tænker, at vi til næste vinter laver en dag i Simgolf hver måned i vinterhalvåret udelukkende for Old Boys.

Nye medlemmer

Vi kan her i januar byde hjertelig velkommen til hele 4 nye medlemmer:

1-1864 Henrik Lund

1-3303 Erik Worsøe

1-3315 Johan A. Løvengreen

1-1755 Allan Marcussen

Vi glæder os alle til at spille med jer!

Kontingent 2024

Vi er endt på 105 betalende medlemmer inkl. 7 nye medlemmer og vi har fået 5 donationer.

Tak til dig for din fortsatte støtte!

Fødselsdage

1-1917 Christian Strandgaard fylder 65 år den 3. februar

1-3022 Nils Juhl Andreasen fylder 70 år den 17. februar

Kenneth Troedsson 1-2385

Kenneth er fortsat medlem af vores klub i klubben!

Efter at Kenneth er flyttet permanent til Sverige, har han skiftet sit aktive medlemskab i KGK ud med et passivt – for at kunne holde kontakten til os!

Hej Tommy – god fortsättning på 2024 Jag skulle gärna vilja att fortsatt hålla kontakten med Oldboys även om jag nu bara är passiv medlem i KGK

Det betyder därför mycket för mig att kunna mottaga dit förnämliga månadsbrev även under 2024. Jag har därför idag överfört 300 kr

Hälsningar Kenneth Troedsson ( 1-2385 ) numera Passiv medlem 

Steen Mahneke

Steen får et nyt knæ den 20. marts på Gentofte, så han vil være fraværende på denne side af sommeren.

Vi ønsker Steen en god operation og hurtig tilbagevenden til golfen.

Vinder vine

Bestyrelsen er gået i gang med at indkøbe dine vindervine og har indtil nu købt 120 flasker rødvin og 18 flasker hvidvin. I alt forventer vi at skulle indkøbe omkring 180 flasker vin i 2024 sæsonen.

Månedens citat

”Den lige vej er den bedste”

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys

Københavns Golf Klub