Skip to content

Status ultimo maj

Endelig kom regnen. To måneders tørke og venten på regn er ovre. Selvom det ikke er blevet til alverden endnu, har effekten af regnen på specielt vores fairways ikke været forgæves. Endelig er der kommet vækst og meget snart kommer den ønskede tæthed og farve vi efterspørger. Det er fairways, der skal løftes i år. Næste trin i forårets pleje er at tilføre lidt afspændingsmiddel, der vil sikre og vedligeholde fugten i jorden. Lidt senere i juni følger en eftersåning og gødning.

Banen er nu fuld åben. De sidste puttinggreens er blevet åbnet for spil efter corona karantæne. De nyrenoverede teesteder på par 3 banen er næsten klar til brug igen. På drivingrange har vi flyttet rundt på afstandsflagene og I vil gradvist begynde at kunne sigte efter målgreens klippet rundt om flagene.

Alle der har spillet banen vil have bemærket de små sorte plamager på banen efter vores behandlinger med jernsulfat og hvidløgsekstrakt på kløver og vejbred. Vi er kommet tidligt i gang med behandlingen i denne sæson hvilket vil få en positiv effekt på græssets evne til at konkurrere mod ukrudtet. For det kommer tilbage igen. Behandlingen er blevet gentaget 2-3 gange, ligger herefter stille hen over sommeren og genoptages i sensommeren.

Der er nu kommet river i bunkers igen. For jer, der helt har glemt hvorledes riverne skal ligge i bunkers efter brug så kommer det her: Riven genplaceres med rivehovedet i bunkeren og med enden af skaftet hvilende på bunkerkanten.

På vaskepladsen ved starterhuset vil I kunne glæde jer over etableringen af en ekstra højtryksrenser.

Husk at vask og afsprit hænder efter endt runde.

God fornøjelse