Skip to content

Brev fra Bestyrelsen 20.5.

Kære medlemmer,

Banen står flot på trods af forårstørke og kulde og endelig begynder forholdene I Københavns Golf Klub nu at ligne dem, vi kender og er vant til. Det er dejligt, at vi nu igen at samles til turneringer, aktiviteter og i restaurant og på terrassen før og efter spil.

Bestyrelsen er utroligt glade for, at I har været så gode til at overholde de restriktioner, som COVID-19 har trukket ned over os og vi ved, at I vil være lige så gode til at følge de få påbud, som vi fortsat har. Vi har tegnet linjer på træningsbanen, hvor vi har set, det har været sværest at finde sig til rette, og håber nu det bliver nemmere at få plads og samtidig overholde forsamlingsforbuddet.

Vi ville selvfølgelig gerne have åbnet igen for boldrendetider, sådan som mange medlemmer ønsker. Men så længe vi ikke er sikre på at have plads nok til spillere, der venter på at komme ud, fastholder vi tidsbestilling.  Derfor holder vi også fast i max. 2 tider per medlem på tidsbestillingen. Vi kan se, der er stort pres på banen og vil gerne sikre, at alle får mulighed for at komme ud.

Bestyrelsen har godkendt et nyt budget, og vi har forhåbentligt sat forventningerne på det rigtige niveau i disse usikre tider. Det glædelige er, at selv med dette konservative skøn, så kommer vi rimeligt igennem 2020, med et mindre underskud og et pænt driftsoverskud. Vi tror på, at vi får greenfee spillerne tilbage senere på året, at I vil købe de flotte varer i shoppen og tage godt mod vores nye team i restauranten. Det er de tre poster i budgettet, hvor vi er mest bagud, men vi har ikke budgetteret med at kunne indhente det tabte, blot holde niveauet i kvartalerne som foregående år.

Det er først og fremmest tilgangen af nye medlemmer, der resulterer i et balanceret budget. Det kan nok ses på aktiviteterne på træningsbane og banen, men sådan er det, når vi skifter ældre og mindre aktive medlemmer ud med nye, friske kræfter. Tag godt imod de nye, vi er SÅ glade for I har valgt Københavns Golf Klub, og for en god ordens skyld: der er fortsat et godt stykke op til det maximum antal medlemmer, som vi har været engang. Det betyder dog ikke, vi bare fylder på, for vi skal selvfølgelig sikre, at alle medlemmer får den bedst mulige oplevelse af deres medlemskab.

Vi skal også være stolte over, at de virksomheder, der havde indgået en kontrakt med os om company days og tilsvarende arrangementer, ikke har aflyst, men at de ønsker at gennemføre, når det bliver muligt. Det er et vigtigt tilskud til vores økonomi med disse få og begrænsede antal arrangementer, og det er vigtigt for vores fremtidige mulighed for at tiltrække dem, at vi lever op til aftalerne.

Vi håber, I får en dejlig golfsæson med masser af gode oplevelser både på banen og i klubhus. Som foreningsdrevet klub er det helt afgørende, at vores klubliv vender tilbage, samværet, stemningen, udsigten fra terrassen, alt det, der er med til at gøre Københavns Golf Klub til noget helt særligt.

Med venlig hilsen på Bestyrelsens vegne

Birgitte Henrichsen

Formand

Revideret budget kan ses her: https://www.kgkgolf.dk/wp-content/uploads/2020/05/KGK-BUDGET-2020_corona.pdf