Skip to content

Tirsdagsklubbens matcher 2016

Lige nu er det mest vildtet, kondiløberne og hærdede skovgæster, der nyder banen, men på et eller andet tidspunkt vender vejret, og så kan vi erobre den tilbage.

Vi starter sæsonen med info-møde og velkomst til nye medlemmer den 12. april. kl. 10.00. Her vil vi fortælle mere om sæsonens matcher, og give lidt praktisk information om Tirsdagsklubbens spilleregler, EGA-handicap m.m. Vi slutter af med en lille regel-quiz.

Åbningsmatchen med gunstart og obligatorisk frokost er den 19. april. Derefter er hver tirsdag indtil den 25. oktober besat med spændende, hyggelige og udfordrende matcher. Vi sender selvfølgelig løbende invitationer og info ud.

Der spilles som sædvanlig i 4 rækker: A, B, C  og 9-rækken. Hvordan de inddeles ved vi først, når alle har betalt kontingent. Derfor er det vigtigt, at få betalt til tiden, nemlig 1. marts.

Hvis du har spørgsmål, så skriv bare til os. Bemærk, at Tirsdagsklubben har fået egen mail:  tirsdagsklubben@kgkgolf.dk

Årskontingentet på 300 kr. bedes indsat på Nykredits konto: 8113-2485259. Seneste betaling er 1. marts 2016. Husk at skrive navn og medlemsnummer samt evt. ønske om at spille i 9-rækken.

På glædeligt gensyn 12. april,  Annette Suhr, formand