Skip to content

Banen lukket

Kære medlemmer,

Bestyrelsen har – efter at have lukket for adgang til klubområdet og driving range, stoppet alle klubaktiviteter og indsamlet flag og river mv – de seneste dage tilladt spil på banen under en række restriktioner. Overholdes disse, ligger vi klart indenfor de retningslinjer, myndighederne har fastsat. Samtidig har den kontrollerede medlemsadgang til banen betydet, at I har holdt godt øje med hinanden, og på den måde sikret reglerne er blevet fulgt.  Opholdet på golfbanen har dermed været betydeligt sikrere, end de mange, der har gået tur på de offentlige, trafikerede stier i Dyrehaven. At vi skal have frisk luft og motionere, anbefales af både statsminister, SST og læger – når blot vi tager de anbefalede forholdsregler.

Udviklingen har imidlertid overhalet os, og Bestyrelsen har set sig nødsaget til at genoverveje beslutningen om at holde banen åben for medlemmers spil under restriktioner.

Dels må vi konstatere, at Dyrehaven i disse dage besøges af ekstraordinært mange skovgæster og ryttere, hvilket naturligvis øger risikoen i forbindelse med golfspillet. Dels må vi konstatere, at der er opstået en tiltagende negativ omtale i forlængelse af DGUs beslutning om at gå et skridt videre end myndighederne ved at anbefale en total lukning af klubberne. 

Bestyrelsen ønsker på ingen måde at medvirke til at skade golfsportens – og slet ikke Københavns Golf Klubs – omdømme. Derfor har vi besluttet,  at banen fra mandag ved solopgang er lukket for golfspil indtil videre.

Vi afventer udmelding fra DGU efter den 26. marts og vil selvfølgelig holde jer opdaterede om udviklingen.

Tak for jeres forståelse. Pas godt på hinanden og tag vare på jer selv.

På Bestyrelsens vegne

Birgitte Henrichsen

Formand