Skip to content

Bliv medlem i Københavns Golf Klub pr. 1.1.2019

Det glæder os at kunne annoncere, at vi har plads til nye medlemmer i 2019!

Priser for medlemskab 2019 kan ses her: https://www.kgkgolf.dk/greenfee-medlemskab/#medlemskab

Hvorfor skal du blive medlem af Københavns Golf Klub?

Som medlem i Københavns Golf Klub sætter du pris på en golfbane, der er i harmoni med naturen og Dyrehavens gæster. En bane, der netop på grund af dens beliggenhed og historie er en test for den bedste og er en oplevelse for alle. Vi ønsker, vores medlemmer har valgt Københavns Golf Klub, fordi de sætter pris vores særpræg og på at være medlemmer netop her. Vi tilstræber, at de vil føle en tilknytning til klubben, der styrkes gennem relationer til andre medlemmer.

Beliggenheden i Dyrehaven er unik i mere end én forstand. Landskabet, vidderne og kronhjortene bidrager med en naturoplevelse, der lægger en ekstra dimension til golf spillet. Tæt på storbyen bliver oplevelsen så meget større, når man passerer den røde låge, og går turen op til det hyggelige klubhus, hvor du på behagelig vis kan nyde den frie natur og meget sjældent høre larm fra køretøjer eller lignende.

Placeringen midt i Dyrehavens fredede arealer er en udfordrende ramme for en moderne golfklub. Her er vi tro, mod det man er, samt det der er muligt på et areal, der er under UNESCOs beskyttelse, samtidig med man konstant udvikler banen, klubben og dens tilbud til medlemmerne.

Det kræver et særligt engagement af klubbens medlemmer og medarbejdere, at vi alle vil klubben med hjertet og at vi evner at skabe og fastholde de sociale relationer, der øger værdien af medlemsskabet for hver enkelt. Her skal mange interesserer mødes og brydes, og vi er alle ansvarlige for at skabe det miljø, der gør det muligt.Vi rummer en bred medlemsskare, og er stolte af de sportslige resultater på alle niveauer, der er et resultat af den enkeltes flid, motivation og opbakningen fra vores trænere og frivillige. Ikke mindst er vi stolte af, at så mange unge golfspillere finder et fællesskab og indgår i en positiv udvikling i mødet med golfspillet. Det er dem, der skal føre KGK videre.

Med til den særlige stemning i KGK er, at der god plads til medlemmerne.  Med boldrenden opnår vi, at der som regel er en ledig tid og vi holder åbent med spil til greens hele året, når vejret tillader det.

Vi har mange medlemsfordele, der bl.a. indeholder greenfee aftaler med danske såvel som udenlandske klubber – alle placeret indenfor for overkommelig afstand. Ydermere kan ved at bruge klubbens sponsorer, enten opnå rabatter, få unikke tilbud og/eller samtidigt give noget tilbage til vores juniorafdeling, så de yngre generationer kan få endnu bedre oplevelser som en del af deres medlemskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i KGK!

Photo credit: Lunde & Scheel Projects – https://www.lundescheel.dk/kobenhavns-golf-klub

Photo credit: IG: aceasmussen