Skip to content

Nyt fra Bestyrelsen – december 2020

Kære medlemmer,

Hvor er vi heldige, vi spiller golf. I fri luft, i alt slags vejr, i den smukkeste natur. Medens Covid-19  lukker så mange andre fælles aktiviteter ned, så spiller vi stadigvæk.

Men ikke uden hjertesuk. Vi skal nemlig være ekstra opmærksomme på at hjælpe hinanden og banen gennem vinteren til vores fælles bedste. Pas på banen, det er et hårdt slid, vi udsætter den for. Og hvad sker der lige med at rive i bunkers? Kommer I ikke, så meld jer af gerne i god tid, der er så mange, der gerne vil spille. Og spil helst hullerne i rækkefølge, 1-9 eller 14 og så en kort tur hjem gennem skoven, hvis det ikke skal være en fuld runde på 18 huller.

Måske har I truffet vores Baneservice-frivillige på banen, det er et nyt initiativ fra Bestyrelsen. Med Ina Agerbæk i spidsen holder de øje med trængsel, etikette og vejleder, så vi får det bedst mulige flow til alles glæde. Og måske beder de jer også om vise pitch-forken frem…

Økonomisk kommer KGK godt igennem 2020 på trods af de nedlukninger i restaurant, træningstilbud og i foråret også i shoppen, som vi har været igennem. Det betyder, at vores nye vandboring er under konstruktion og vi kan se 2021 trygt i møde med nye aktiviteter og projekter. 

Sportsligt går det også rigtigt godt, nye unge elitespillere står på spring og så er der alle de træningsflittige, der kæmper for at komme ned eller bare få et handicap. Og apropos handicap, husk, der kommer nye regler pr. 1. januar.

Vi skylder vores mange frivillige en kæmpe stor tak for indsatsen også i år.  Vores klub er medlemsdrevet, her skal ingen profitere sig andre end os, der elsker at spille golf i KGK. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre uden et stort engagement fra medlemmer, der gør en indsats for konstruktivt at sikre klubbens aktiviteter og fremtid. Tusind tak fra alle os til alle jer.

En mindst lige så stor tak til vores dygtige medarbejdere, der er med til at gøre vores liv i klubben til noget helt særligt og hele tiden arbejder på at gøre tingene endnu bedre for os alle. Et stort velkommen i teamet til Anne-Mette Bendix, nyt ansigt i administrationen, som I vil møde, når I lægger vejen forbi kontor og shop efter 1. februar.

Med ønske om en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår med jeres nærmeste. Men ikke uden et: Pas godt på jer selv og pas godt på de andre.

På Bestyrelsens vegne

Birgitte Henrichsen, Formand