Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i september 2022 samt vigtig information.

Så lakker en meget travl september mod enden og vi går ind i sæsonens sidste måned. Det er gået hurtigt i år – vi føler, at vi først lige er startet! September har budt på en lang række aktiviteter, som du kan læse om nedenfor. Bemærk venligst, at der sidst på siden indkaldes til årets Generalforsamling.

Vigtig Information!!

Sæsonafslutning 2022 er rykket en uge frem – således, at vi helt ekstraordinært slutter fredag, den 21. oktober!

Årsagen er den, at starttidspunktet for ombygningen af restauranten er udskudt 14 dage til mandag, den 24. oktober og at vi ved at fremrykke vores Afslutning og Generalforsamling, vil kunne disponere over hele restauranten og således undgå at Generalforsamlingen skulle afvikles ude på terrassen og frokosten inden i Loungen – eller omvendt!

Referat / resultat matcher i september:

Åben Herredag 2. september

80 herrer havde tilmeldt sig årets match, heraf 50 deltagere fra andre klubber, heriblandt deltager fra både Jylland og Sverige. Desværre måtte formanden melde afbud samme morgen – for første gang nogensinde – men et drilsk hold i ryggen efter havearbejde dagen før, umuliggjorde spil. Vejret viste sig fra sin bedste side og trods en lidt kølig morgen, så blev det varmere i løbet af dagen – og alle spillere havde en fantastisk golfdag på Eremitage Sletten.

Gustav fra Con Avec Vin & Spiritus havde atter sørget for flotte præmier til de 4 bedste i hver række – bestyrelsen siger Gustav TUSIND TAK for hans støtte til præmiebordet og for hans bidrag til at gøre dagen så vellykket, som den var.

Alle præmietagere

Bedste resultater af Old Boys spillere var:

C-række: 1. plads til Niels Christian Nielsen + 4. plads til Poul Birch

B-række: 4. plads til Jens Frederik Hansen

– bestyrelsen ønsker alle hjertelig tillykke!

Hans Jørgen Nyegaard tog sig af klappepræmien, som i år var en tegning/portræt af ham selv!

Hans Jørgen Nyegaard

9. september – Årets udflugt til Falsterbo

Efter en laaaang periode med tørvejr, faldt der ca. 30 mm regn om natten inden udflugten til Sverige – og det regnede også hele vejen over til Falsterbo – men en ægte Old Boy trodser både vejr og vind og drog frisk til Sverige. Som ved et trylleslag lidt før matchstart, så lysnede det og vi fik gennemført matchen næsten i solskin hele runden.

Falsterbo er en dejlig bane og for de deltagere, der senere i september skulle med på rejsen til Irland, var det en rigtig god udfordring og generalprøve – og det var vist godt at vi i Irland spillede med en special lokal regel ved bold i rough  🙂 Vinder blev Michael Gerlif med 34 points foran Kersi Porbunderwalla med 32 og Mikael Randel med 30. Her et par stemningsbilleder:

16. september – Almindelig Stableford

Føj for et regn- og blæsevejr! De første 12-13 huller blev spillet i uophørligt regn og blæst og det satte sit præg på dagens scores. A-rækken blev vundet af Erik Fabrin med 33 points. I B-rækken skulle vi have spillet om 2 flasker vin, men først udeblev en spiller (dårlig stil), dernæst gik en spiller ind efter 9-huller (dårlig stil) og da begge disse spillere var i samme flight, måtte den sidste mand spille runden færdig alene og blive disket for ikke at have spillet med en markør = de to flasker vin vi skulle have spillet om, blev ændret til kun én – og det gik så ud over formanden, som længe troede han havde vundet med 29 points, da det var den højeste score lige indtil alle scorekort var tastet ind i GolfBox. Så viste sig, at Steen Mahneke’s markør havde udfyldt hans scorekort mangelfuldt og at han ikke havde lavet 28 points, som han havde skrevet under på, men 30.

Når man underskriver et scorekort med en forkert score – bør man så ikke diskvalificeres – tænker du måske? Men her skal man adskille resultat og score. Det er den noterede score for hvert hul, der er afgørende for, om et scorekort er korrekt eller ej. Eks: Hvis der var noteret en 5’er på scorekortets 3. hul, men reelt havde lavet en 6’er, så var spilleren blevet disket. I det pågældende tilfælde, var point for hul 3 helt udeladt og kun antal slag var noteret. Man skriver under på at scoren er korrekt, ikke at resultatet er korrekt talt sammen. Hvis man skriver under på en højere score end den reelle, bliver man ikke disket, men scoren bliver korrigeret til den højere score efter indtastning i GolfBox. C-rækken blev vundet af Kaj Møller Hansen.

Det glædede formanden meget, at samtlige spillere – trods det dårlige vejr – spillede de 18 huller inden for tidsgrænsen. Det beviser, at der absolut ingen undskyldning er for ikke at kunne spille de 18 huller på 4,5 time i tørvejr!

23. september – 5. afdeling Tee Mesterskab

Så kom turen til tee 45 og sidste afdeling i årets mesterskab. Mange vil helt sikkert opleve banen være en hel del anderledes fra tee 45 end man er vant til – for pludselig er mange andre forhindringer i spil, når man skal slå sit drive. 17 glade Old Boys stillede til start og sidste afdeling havde mange flotte scores. Vinder med 41 points blev Michael Ankjær foran Michael Laursen med 39 og Michael Elkiær Andersen med 36. Det bliver spændende når årets resultat bliver offentliggjort på årets sidste spilledag den 21. oktober. C-rækken blev vundet af Theis Jensen med 22 points!

25-29. september – Den første Old Boys golfrejse til Irland

Søndag den 25. september drog 16 forventningsfulde – nogen ville måske også sige ’kåde’ – Old Boys til Dublin (med det første fly) og alle så frem til 3 spændende baner og til at udvikle det gode kammeratskab mellem runderne. Jeg tror ingen blev skuffet, hverken over banerne (de 2 første var fantastiske og den sidste havde priklede greens – desværre) og da slet ikke over selskabet, som råhyggede hver eneste aften 🙂 🙂 Se rejsebeskrivelse HER

30. september – Modificeret Slagspil

Tilbage på Sletten og med bunkers, det var muligt at slå ud af – spillede i alt 20 spillere 18-huller og 12 spillede 9-huller. Vejret var forholdsvis fint med kun lidt regn i starten. Vi spillede Modificeret Slagspil og flot vinder af de to rækker blev Erik Fabrin i A-rækken og Henrik Valdorf i B-rækken. C-rækken blev vundet af Lars Monrad-Gylling.

Fødselsdage

1-369 Torsten Vieth 80 år 4. oktober

Bestyrelsen sender en hilsen på dagen.

Klub 107

Vi har i denne måned modtaget indmeldelse fra hele 4 KGK medlemmer: 1-417 hr. Arne Bierfreund, 1-540 hr. Scott Campbell,  1-3022 hr. Nils Juhl Andreasen og 1-3095 hr. Leif Christensen – og klubben er således nu oppe på 107 medlemmer. Vi ønske de nye hjertelig velkommen og glæder os til at spille med dem.

Milepæl

Hvis du synes formanden smiler ekstra meget i denne tid, så skyldes det helt sikkert, at han har nået en milepæl i Old Boys Klubben, idet da han overtog jobbet tilbage i december 2017, havde vi 107 medlemmer af vores klub i klubben – ganske som vi har nu! Der er bare den forskel, at da formanden tog over, viste det sig, at 29 af medlemmerne ikke havde betalt kontingent i 1-2 år, men alligevel optrådte de på medlemslisten. Det er der kommet styr på nu 🙂

Glæd dig til på fredag

Næste fredag spiller vi en portvinsmatch, hvor der er en dejlig flaske til placeringerne 4+7+9 i både A- og B-rækken. Vi kan oplyse, at hver flaske koster 185 kr. og vi kan godt røbe, at det er en hel del mere end de rødvine vi ellers udleverer 🙂 Spil godt – så jeg vinder 🙂

Vinterturnering?

Igen i år afvikler vi en Vinterturnering i lighed med sidste år. Du skal igen tilmelde dig via GolfBox senest 6. november. Betaling af Matchfee sker fortsat via MobilePay til formanden på 21644616 – oplys kun dit medlemsnummer – 50 kr. koster det og beløbet går udelukkende til præmier. Du kan tilmelde dig i 3 rækker: A rækken spiller fra Tee 57, B rækken fra Tee 52 og C rækken 9 huller fra Tee 49. GolfBox er allerede klar til at tage imod din tilmelding.

Kontoret har lavet en helt ny tilmelding i GolfBox og har i år ikke benyttet en gammel match fra Juniorafdelingen, som det var tilfældet sidste år. Se regler for turneringen HER.

Tilmeldingslink til  A-rækken: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3604931

Tilmeldingslink til B-rækken: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3604934

Tilmeldingslink til C-rækken: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3604933

Indkaldelse til Generalforsamling 2022

Der indkaldes hermed til årets generalforsamling i Old Boys Klubben – fredag, den 21. oktober.

I henhold til vore Vedtægter, skal forslag fra medlemmer være modtaget skriftligt inden den 4. oktober for at blive behandlet på årets generalforsamling.

Punkter til behandling på generalforsamlingen er følgende:

Valg af dirigent.

Formandens beretning

Årsregnskabet samt budget for kommende år med revisorpåtegning til godkendelse

Fastsættelse af kontingent for det kommende år.

Valg af formand.

Valg af bestyrelse.

Valg af suppleanter. 

Valg af revisor.

Forslag fra bestyrelsen til afstemning

Indkomne forslag

Eventuelt

Afslutningsmatch 2022 – 21. oktober 08:30

Vi slutter, som vi startede – med en Holdmatch over 12 huller fra Tee 52 med følgende betingelser:

På banens Hul 1-4 – er det den bedste score pr. hul, der tæller

På banens Hul 5-8 – er det de 2 bedste scores pr. hul, der tæller

På banens Hul 15-18 – er det de 3 bedste scores pr. hul, der tæller

Ved pointlighed vægtes sammenlagt laveste handicap.

Efter matchen byder bestyrelsen deltagerne på frokost og det er igen i år kylling i rød karry.

Alle drikkevarer er som sædvanligt for egen regning.

Du tilmelder dig i GolfBox under Klubturnering. Når du tilmelder dig Afslutningsmatchen er du automatisk tilmeldt frokost + Generalforsamling.

Invitation til denne match udsendes også i oktober sammen med endelige punkter til Generalforsamlingen.

Månedens citat:

”When I was young – I was a poor golfer – but after years of play and practice, I am no longer young”

venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys